Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ

Νέο μέλος

ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.ΛΕΓΟΜΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΜΑΙ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ
    ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.
    Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΝΕΡΕ ΧΤ 600 ΤΟΥ 84.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ZUNDAPP 50 KS ΣΤΑ 14ΑΡΑ ΜΟΥ(ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ) ΣΤΑ 16ΕΞΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ KR 50 KAWASAKI KAI 20 ΕΝΑ ΧΤ 600 ΤΟΥ 86. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΟΥ.ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝ
    ΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ) ΜΕ ΠΙΕΣΕ
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕ
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕΤΡΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.ΑΝΤΕΞΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗ.ΕΤΣΙ ΣΤΑ 33 ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ
    ΕΧΩ ΤΩΡΑ (ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ).ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ
    ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ.ΝΟΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΑΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΤΜ 950S.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    καλησπερα καλος ορισες

ο προβληματισμος που εχεις για το ΚΤΜ και ηθελες να ρωτησεις ποιος ειναι ακριβως ?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Γειά σου δέλτακάππα, καλώς ήλθες από 'δώ...

Καλή αγορά ό,τι καί να επιλέξεις,

αν και πρέπει να ξέρεις ''σωστή απόφαση'' και ''κτμ'' δεν πάνε μαζί.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Καλωσήρθες φίλε!

Για το KTM 950s μπορείς να βρεις πάρα πολλά θέματα και λύσεις στις απορίες σου στην ενότητα των KTM εδώ : http://www.moto.gr/forums/forumdispl...?s=&forumid=28

Επίσης ένα πολύ χρήσιμο site είναι το : http://www.ktm950.info/

Θα σου έλεγα να το πάρεις με παπά και με κουμπάρο. Να προσέξεις να είναι σωστά συντηρημένο και χρονολογίας από το 2005 και μετά, αφού από ότι κατάλαβα αναφέρεσαι σε μεταχειρισμένο.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    καλησπερα καλος ορισες

ο προβληματισμος που εχεις για το ΚΤΜ και ηθελες να ρωτησεις ποιος ειναι ακριβως ?

ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΤΜ 950S.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
    ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΜ.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Δ.Κ.

Καλό είναι να ακούσεις και να πάρεις στα σοβαρά γνώμες από αναβάτες που έχουν ή είχαν το ΚΤΜ και τους υπόλοιπους μη τους λάβεις τόσο σοβαρά, γιατί γενικά επικρατεί ένα ότι να'ναναι με τα ΚΤΜ από αυτούς που δεν έχουν - είχαν. Θα το καταλάβεις σύντομα

Με αυτή τη λογική, κάποιοι θα είχαν μαζέψει 45 μηχανάκια τώρα...
    Δεν είναι ντροπή, εξάλλου δε θα την πετάξεις κιόλας.. θα τη δώσεις να τη χαρεί κάποιος άλλος.

Welcome!

safety doesn't happen by accident

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΤΜ 950S.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
    εγω κατανοω τον ρομαντισμο και το δεσιμο με τις μοτοσυκλετες απο κει και περα ομως με την επιλογη σου θα μεταβεις σε μια αλλη ''εποχη'' το ειδος ειναι ιδιο που αυτου που απολαμβανες και απολαμβανεις αλλα πολυ πολυ βελτιωμενο και πολυ πιο δυνατο στα παντα αναρτησεις μπροστινα γεωμετρια μοτοσυκλετας κινητηρας (ιπποδυναμη ροπη) κυβικα στα φρενα στο βαρος τα παντα ειναι πολυ καλυτερα και πιστεψε με λιγες μερες για να αγαπησεις την καινουργια σου (και ποτε δεν ξεχναμε αυτες που περασαν)

τα KTM ειναι οι μοτοσυκλετες που απο την μανα τους εχουν τα καλυτερα περιφερειακα που μπορει να φορεσει ενα 2τροχο θα σου πω ενα πολυ απλο πραγματακι για να μην το γυρναμε σε επιστιμη....

το φροντιζεις σε παει

το αφηνεις δε σε παει

Το ΧΤ και να το παραμελησεις θα σε παει οπως οπως

το ΚΤΜ οχι

το φροντιζει ευλαβικα και εισαι οκ

Ειναι το μοναδικο που μπορω να σου πω χωρις πολλα πολλα.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

οταν θελουμε να αλλαξουμε μηχανη επειδη μας γυαλισε καποια,δεν χρειαζεται να νοιωθουμε ενοχες ουτε να απολογουμαστε.
    να χαιρεσαι που βρηκες καποια συγκεκριμενη που σου αρεσει!
    εδω πολλοι αγοραζουν ορθολογιστικα και σε ρωτανε ποια να διαλεξουν αναμεσα σε 6-7 μηχανακια και συνηθως ανομοια,εσυ που ξερεις ποια σε αρεσει το σκεφτεσαι ακομα?

ΟΛΑ τα μηχανακια ειναι καλα και ομορφα,διαλεξε με κριτηριο αυτο που θες να βλεπεις και να οδηγας ΕΣΥ καθε μερα.
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Καλό είναι να ακούσεις και να πάρεις στα σοβαρά γνώμες από αναβάτες που έχουν ή είχαν το ΚΤΜ και τους υπόλοιπους μη τους λάβεις τόσο σοβαρά, γιατί γενικά επικρατεί ένα ότι να'ναναι με τα ΚΤΜ
    από αυτούς που δεν έχουν - είχαν. Θα το καταλάβεις σύντομα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ
    και εγω ειμαι θετικος.καλως ηρθες.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και εγω ειμαι θετικος.
    Eλα ρε συ!! Βγήκαν τα αποτελέσματα??
    Συγχαρητήρια!!

:rotflmao:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Eλα ρε συ!! Βγήκαν τα αποτελέσματα??
    Συγχαρητήρια!!

:rotflmao:
    καλα δεν εγινε και τπτ...μη τρελαινεσαι.με εξωσωματικη ητανε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ωπ… δικός μας, βασικά καλησπέρα, να προτείνω κάτι που αν σε παίρνει οικονομικά, θα είναι θανατική καταδίκη του Tenere ως αποσυρμένο στον ΟΔΔΥ. Με το χαρτί της απόσυρσης πηγαίνεις σε οποιαδήποτε αντιπροσωπία της ΚΤΜ και παίρνεις ένα 990 (να υποθέσω Adventure) του '08 που τα έχουν σε προσφορά και γλυτώνεις τα τέλη ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας για 5 χρόνια.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Costas KLE
    Ωπ… δικός μας, βασικά καλησπέρα, να προτείνω κάτι που αν σε παίρνει οικονομικά, θα είναι θανατική καταδίκη του Tenere ως αποσυρμένο στον ΟΔΔΥ. Με το χαρτί της απόσυρσης πηγαίνεις σε οποιαδήποτε αντιπροσωπία της ΚΤΜ και παίρνεις ένα 990 (να υποθέσω Adventure) του '08 που τα έχουν σε προσφορά και γλυτώνεις τα τέλη ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας για 5 χρόνια.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΧ. ΣΕ ΠΡΕΣΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ.ΠΕΣ ΜΟΥ Ο
    ΜΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρωτη μου φορα...
    από Kenai στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2007, 15:22
  2. ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΕΣ
    από NAKANO-1100 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2005, 21:03
  3. Η πρώτη μου φορά !!!!!
    από Nik0s στο forum Off topic