Μετα απο αρκετα χρονια συμβιωσης με μηχανακια εχουν περασει πολλα after-market αξεσουαρ απο τα χερια μου
και απο τις μηχανες μου.
Εξατμισεις , Φιλτρα , Σωληνακια υψηλής , Γραναζια , Αμορτισερ , Ελατηρια κλπ κλπ
Λιγο πολυ, τα περισσοτερα απο αυτα , πληρουσαν λιγοτερο και απο τα μισα απ' οτι υποσχοντουσαν.
Never mind.
Τωρα όμως πρεπει να βροντοφωναξω την αισθητη διαφορα στο φρεναρισμα που ειδα με τα νεα τακάκια της EBC.
Ειναι τα Double H Sintered Brake Pads και ειναι φτιαγμενα απο συμπυκνωμενο κράμα χαλκού
Δειτε εδω τα specs : http://www.ebcbrakes.com/motorcycle_...double-h.shtml
Τα ειχα παρει πριν καιρο , αλλα τα τοποθετησα μολις την προηγουμενη βδομαδα και λιγο πριν φυγω ταξιδακι. Ακομα και την ωρα που μου τα περνουσαν σκεφτομουν... "ας ειναι τουλαχιστον ιδια με τα μαμισια,να μην απογοητευτω..."
Διαψευθηκα 200% μολις βγηκα στο δρομο και μετα απο μερικα μαλακά πατηματα πατησα κανονικα να δω τι λενε.
Παιδια χωρις υπερβολες...το μπροστινο βυθιστηκε λες και δουλευαν αλλες 2 δαγκανες μπροστα.
Δεν το πιστευα ! Ειναι περα απο τα αναμενομενα.Ειναι σχεδον ουτοπικο πως μονο το υλικο τριβης
μπορει να φερει τοσο μεγαλα αποτελεσματα.
Δεν χορταινα να παταω φρενα απο 160 και 180 χλμ και να ζωγραφιζετε στα χειλη μου ενα τεραστιο χαμογελο
για το ποσο γρηγορα επιβραδυνε.Βυθισμα ,γονατισμα προοδευτικο και ακαριαια πτωση ταχυτητας.
Οτι καλυτερο εχω βαλει ποτε πανω σε μηχανη.
Καντε εναν κοπο και την επομενη φορα βαλτε αυτα τα τακακια.
Ειμαι σιγουρος πως θα αναζητησετε αυτο το ποστ για να μοιραστειτε μαζι μου τη χαρα σας.
![]()