Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: Βάσεις Kappa KLX

Βάσεις Kappa KLX

Παιδιά τις έχει τοποθετήσει κανείς?
    Ή έστω τις KL. Λογικά με τον ίδιο τρόπο μπαίνουν.
    Δεν βγάζω άκρη με τις οδηγίες για τη βάση πινακίδας....
    Fun Is Not A Straight Line

ΕΙΜΑΙ..ΚΑΜΑΚΙ Το avatar του/της SOL-VFR-VTEC
    μεχρι 31 ιουλιου θα ειμαι εδω(αθηνα)....αν εχεισ ωρα τον πινουμε ενα γρηγορο φρεντακι....
    και εμενα η δουλεια μου ειναι στο ν..φαληρο....αν και μενω μαρουσι..

για τησ βασεισ..πρεπει να ειναι ιδιες με την τριπλετα που εχω...
    το κομματι τησ πινακιδας...
    βγαζεις την πινακιδα
    κατω απο το φως τησ πινακιδας εχει ενα πλαστικο..το τραβας εξω και απο κατω εμφανιζοντε 2 βιδες
    τησ λυνεισ... και κρεμιεται ολη η βαση...περνας το σιδερο απο πανο μετα την βαση καπακι
    και στην συνέχεια...βαζεισ τησ βιδες ..και την καργαρεις....ετσι βαζεισ το κομματι των βασεων το πισω στην πινακιδα....

ελπιζω να βοήθησα....
    Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M

Σ' ευχαριστώ πολύ SOL... έβαζα μόνο το κομμάτι που δίνει και η πινακίδα κουνιόταν σαν.... άντε μην πω.
    Στείλε μου με pm το τηλέφωνό σου να μιλήσουμε όταν θα είμαι κάτω.

Λίγο ο κάψωνας, λίγο οι τσάτρα-πάτρα οδηγίες, ίδρωσα αλλά μετά από 2 ώρες χθες και 2 σήμερα τα κατάφερα. Ό,τι βγαίνει αντικαθίσταται με βίδα ή αποστάτη που δίνει η kappa. Καλό είναι να υπάρχει κι ένα παχύμετρο για να μην γίνει μπέρδεμα αφού στα σκίτσα όλες οι βίδες, τα παξιμάδια και οι αποστάτες είναι ίδια.
    Το πανηγύρι είναι στην αρχή που πρέπει να μπει η επιπλέον βάση στον λασπωτήρα και που δεν διευκρίνιζε ότι θα παραμείνει και η μαμά βάση πινακίδας. Βάλε και το ότι έγραφε 35mm βίδες (δηλ. τις μαμίσιες) αντί για τη 40mm που πρέπει (και που τις δίνει), έσπαγα το κεφάλι μου να βρω τι κάνω λάθος και δεν φτάνει η βίδα να βγει από πίσω για να μπει το παξιμάδι.
    Υπ' όψιν ότι αν υπάρχει και σχάρα για top case της kappa, τοποθετούμε πρώτα αυτήν και μετά τις πλαϊνές. Με εξαίρεση το ζόρι της 1ης τοποθέτησης, μετά είναι πολύ απλά τα πράγματα στο βγάλε-ξαναβάλε. 3 σημεία στήριξης με τις αντίστοιχες βίδες-παξιμάδια.
    Σαν οπτικό αποτέλεσμα (με βαλίτσες κουμπωμένες) είναι μακράν πιο συμμαζεμένες από τις KL μαζί με τις K40, ενώ το ότι οι βάσεις "αγκαλιάζουν" τις εξατμίσεις τις κάνει να μην φαίνονται τόσο άκυρες κοιτώντας τη μηχανή από πίσω.

Αφού ξεϊδρώσω και πάω να ρίξω μια βουτιά θα ακολουθήσουν φωτό με και χωρίς βαλίτσες.

Κόστος (από motomarket):
    115Ε οι βάσεις,
    268Ε οι Κ33 και
    1 φραπέ 3 τσιγάρα και 1kg ιδρώτα τα περαστικά...

Όποιος στο μέλλον συναντήσει προβλήματα στην εγκατάσταση ας με στείλει ένα pm να τον βοηθήσω.
    Fun Is Not A Straight Line

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF