Καλημέρα σας, καλώς σας βρήκα..
Ιδιοκτήτης GSR κι εγώ εδώ και ένα μήνα.
Άλλαξα πολλά μηχανάκια στη ζωή μου, (είμαι κάποιας ηλικίας..) αλλά αυτό έγινε ο μεγάλος μου έρωτας..ακόμα πιο δυνατός κι από το προηγούμενό μου, TDM900..
Τώρα το στρώνω ακόμη..
Καλημέρα σας, καλώς σας βρήκα..
Ιδιοκτήτης GSR κι εγώ εδώ και ένα μήνα.
Άλλαξα πολλά μηχανάκια στη ζωή μου, (είμαι κάποιας ηλικίας..) αλλά αυτό έγινε ο μεγάλος μου έρωτας..ακόμα πιο δυνατός κι από το προηγούμενό μου, TDM900..
Τώρα το στρώνω ακόμη..
Καλως ηρθες, οταν το στρωσεις και το δουλεψεις σε ολες τις στροφες , κανε μας μια αναλυτικη συγκριση μεταξυ gsr Και tdm.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tyxeros
Καλως ηρθες, οταν το στρωσεις και το δουλεψεις σε ολες τις στροφες , κανε μας μια αναλυτικη συγκριση μεταξυ gsr Και tdm. [/QUOT
thanks φίλε μου, όι συγκρίσεις ήδη γίνονται, καμμία σχέση το ένα με το άλλο, σε κανέναν τομέα..
Οταν το στρώσω σίγουρα περισσότερες εντυπώσεις αλλά. το 90% των διαφορων είναι ολοφάνερο..
se kamia ebdomada tha mou peite kai mena kaloriziko san gsrakias kainourgios pou tha eimai.
an kai exo tromaxei ligo me auta pou diabasa peri skeletou... alla an einai na sou katsei... oti kai na pareis..
Αρχικά δημιουργήθηκε από lupo3
ρε παιδια,ακουσα οτι ετοιμαζεται gsr 750 για το 2010..λετε?
Ωχ λέγε μας τέτοια να τρελαθούμε...![]()
GSRάκιας κι εγώ εδώ και 1,5 μήνα,έχω 2300km και είμαι πολύ ευχαριστημένος,η κατανάλωση είναι υψηλή αλλά φταίει και αυτό το μοτεράκι που σε βάζει στην πρίζα να το δουλεύεις ψηλά παρόλο που αρπάζει από χαμηλά.Δεν γ@μιέται όμως,γουστάρουμε και το πληρώνουμε στο βενζινάδικο να ΄ούμ
Πάρτε και μία φωτογραφία μούρη
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
καλοτάξιδος και πάντα όρθιος! πέρνα καμια τετάρτη από σταθμό λαρίσσης 22:22 που μαζεύεται το gsr club για να τα πούμε κι απο κοντά!Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ωχ λέγε μας τέτοια να τρελαθούμε...![]()
GSRάκιας κι εγώ εδώ και 1,5 μήνα,έχω 2300km και είμαι πολύ ευχαριστημένος,η κατανάλωση είναι υψηλή αλλά φταίει και αυτό το μοτεράκι που σε βάζει στην πρίζα να το δουλεύεις ψηλά παρόλο που αρπάζει από χαμηλά.Δεν γ@μιέται όμως,γουστάρουμε και το πληρώνουμε στο βενζινάδικο να ΄ούμ
φιλικά,
kostas
Αρχικά δημιουργήθηκε από aspetos
καλοτάξιδος και πάντα όρθιος! πέρνα καμια τετάρτη από σταθμό λαρίσσης 22:22 που μαζεύεται το gsr club για να τα πούμε κι απο κοντά!
φιλικά,
kostas
Ευχαριστώ φίλε μου,αλλά μου πέφτει λίγο μακρυά ο σταθμός Λαρίσης μιας και είμαι στην Λάρισα![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
παίζει πολύ....Αρχικά δημιουργήθηκε από lupo3
ρε παιδια,ακουσα οτι ετοιμαζεται gsr 750 για το 2010..λετε?
και μην ξεχνάμε ότι βγαίνει ήδη στα 400 κυβικά σε άλλες χώρες!
hahahah kalh kardia!Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ευχαριστώ φίλε μου,αλλά μου πέφτει λίγο μακρυά ο σταθμός Λαρίσης μιας και είμαι στην Λάρισα![]()
xairetw olous . den einai kairos pou xarika me tin agora tou gsr mou(metax/no). tin piga gia full service,allaksa oti xreiazotan kai panw pou imoun etoimos na to xarw exw thema kai eime pali sunergeio. Pigenontas me 4h taxutita kai 110-140 kmh mou kanei diakopes h mixani. Exei tuxei se kanenan kati tetoio? allaksame trompa venzinhs(metax/ni & panakrivh) kai pali to ekane. An exei kaneis kamia idea please help !!!!
luthike to provlima. SUNAGERMOS legotan.Ola kla !!!!!!