Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Earthlings

Κάποτε υπήρχε ισσοροπία τωρα υπάρχει το Meatrix

http://www.themeatrix.com/intl/greek/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    δε βλέπω κανένα να το περιορίζει όμως το κρεατάκι

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    δε βλέπω κανένα να το περιορίζει όμως το κρεατάκι
    το εκανα εγω το πειραμα αδερφε ....και πιστεψε με .... δεν χανεις και τιποτα....(εχω βεβαια τους τσιπουρομεζεδες να με παρηγορουνε...)
    Accipere quam facere praestat injuriam

Eαν ασκισουν πιεση οι καταναλωτες, σιγουρα καποια πραγματα μπορουν να αλλαξουν.

Και βεβαια να γινεται up καθε μερα.Ωρες ωρες μου ερχετε να παω να βαλω εναν προτζεκτορα εξω απο την βουλη και να παιζουν τα ποιο σωστα ντοκυματνερ!!Απο καπου πρεπει να ξεκινας... Το ποιο πιθανο βεβαια ειναι να με μπαγλαροσουν..700_Thespieis σε ευχαρηστω.
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    το εκανα εγω το πειραμα αδερφε ....και πιστεψε με .... δεν χανεις και τιποτα....(εχω βεβαια τους τσιπουρομεζεδες να με παρηγορουνε...)
    εγώ το έχω κάνει το πείραμα πάνω από 10 χρόνια αδερφέ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    βασικα σαν παμφαγα οντα που ειμαστε χρειαζομαστε και κρεας.
    Λάθος, δεν το χρειαζόμαστε το κρέας.. Και κυρίως δεν το χρειαζόμαστε επειδή είμαστε παμφάγα! Τι ήταν αυτό τώρα? ....
    TTR - 600

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Voliminal
    Λάθος, δεν το χρειαζόμαστε το κρέας.. Και κυρίως δεν το χρειαζόμαστε επειδή είμαστε παμφάγα! Τι ήταν αυτό τώρα? ....
    το χρειαζομαστε αλλα σε μικρες ποσοτητες,οχι αυτο που γινεται σημερα.εξαιτιας του κρεατος γιναμε απο ερεκτους σαπιενς.οι πρωτεινες του κρεατος δεν υπαρχουν σε αλλα προιοντα διατροφης και για να σε προλαβω,αν καποιο προιον ειναι παρομοιο σε αξια πρωτεινων δε μπορουν να απορροφηθουν τοσο καλα απο τον οργανισμο.δεν ειμαστε κατασκευασμενοι για να τρωμε συχνα κρεας επειδη δεν εχουνε δυνατα στομαχικα υγρα(και γι αυτο πρεπει να το μαγειρευουμε),δεν εχουμε την σωστη οδοντοστοιχια(και γι αυτο δε τρωμε τα κοκκαλα) και επισης το εντερικο συστημα ειναι μεγαλο σχετικα με το σωμα μας.στα καθαυτου σαρκοβορα ειναι μολις 3 φορες το σωμα τους για να φευγουν ευκολα τα αχωνευτα.
    βασικα το σωμα μας θελει συγκεκριμενα πραγματα.αν εσυ τα παιρνεις απο φυτα,λαχανικα,λουλουδια η κρεας δε το νοιαζει και πολυ.τον νοιαζει να εχει χ ποσοτητες στοιχειων καθημερινα.τωρα αν καποιος παιρνει βιταμινες μονο απο μοσχαρι,θα εχει μετα ενα μεγαλο κομματι "σκ@τ@" να χωνεψει και να βγαλει ξοδευοντας πορους και χρονο στην τουαλετα!!ετσι το να τρωμε 4-5 φορες την εβδομαδα κρεας ειναι λαθος.1-2 φορες τον μηνα ομως με ταση μειωσης ειναι πιο καλα...ομως πρεπει η υπολοιπη διατροφη να μην ειναι λαχανικα με χημικα μεσα τους...ειναι περιεργη φαση...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Μόλις το είδα όλο και το μόνο που νιώθω είναι αηδία αντιπάθεια και μισανθρωπία...Γιατί όλος αυτός ο βασανισμός στα άλλα είδη...Είμαστε τα χειρότερα ζώα και ότι και να μας συμβεί σαν είδος θα το αξίζουμε...

Αν υπήρχε Θεός θα μας είχε ήδη τιμωρήσει...

undefined μέλος Το avatar του/της Morton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θεός

αὐξάνεσθε καὶ πληθύνεσθε καὶ πληρώσατε τὴν γῆν καὶ κατακυριεύσατε αὐτῆς καὶ ἄρχετε τῶν ἰχθύων τῆς θαλάσσης καὶ τῶν πετεινῶν τοῦ οὐρανοῦ καὶ πάντων τῶν κτηνῶν καὶ πάσης τῆς γῆς καὶ πάντων τῶν ἑρπετῶν τῶν ἑρπόντων ἐπὶ τῆς γῆς
    ☠☠☠

Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton

Αντικατέστησε το "Θεός" στο quote με "Άνθρωπος" και είσαι κοντά.

undefined μέλος Το avatar του/της Morton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    Αντικατέστησε το "Θεός" στο quote με "Άνθρωπος" και είσαι κοντά.
    Όντως έτσι είναι, έχεις δίκιο
    ☠☠☠

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF