o sergios sm παρεθεσε ενα κομματι του κοκ που μιλαει για δεκα μερες..Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
νε και παντα στο πταισματοδικειο....
στην περιπτωση με τις 20 μερες φανταζομαι οτι και παλι βασει του ΚΟΚ θα του αφαιρεσαν τα χαρτια...δεν καταλαβα που ειναι η αυστηροτητα...
..
οπως και να χει φιλε μου, και οπως και συ λες υπαρχουν αστυνομικοι που κατα περιπτωση δεν τηρουν το νομο κατα γραμμα. Αυτο ειναι δεδομενο στην ελλαδα. Εφοσων λοιπον γινετε ετσι, θα μπορουσαν τα καμαρια της αστυνομιας να ειχαν μια εντολη εκ τον ανωθεν, ωστε να ειναι ποιο ελαστικα σε περιπτωσεις σαν και αυτη, και αλλες που αντικειμενικα εχουν ιδιαιτεροτητες..
προτιμω να μην εισπραξει εκει το κρατος, παρα οταν δεν γραφουν επωνυμους, ξεκολα που κουνιουντε ολο ναζι και αλλα πολλα..
Αν τωρα εσυ μου πεις πως απο αυριο θα γραφουν τα παντα ολα, να το ξανασυζητησουμε,
αλλα ξαναγραφω για το κοινωνικο κρατος που σε προηγουμενο μυνημα σου απαξιωσες,
για μενα ενα κοινωνικο κρατος πρεπει να φροντιζει τους αδυνατους πολιτες και να εχει ελαστικοτητα με αντικειμενικα κριτηρια.
αναλογισου τον εαυτο σου, αν εισουν στην θεση του τροχαιου ή του διοικητη τι θα κανες?
εγω θα προσπαθουσα τουλαχιστον να βοηθησω, και οχι να πω δεν γινεται τιποτα, ουσιαστικα μονο και μονο απο αδιαφορια, και οχι αδυναμιας να κανει κατι