τόσα και τόσα σουτζουκοπλαίσια πώς νομίζετε πως σπάσανε;;;
τόσα και τόσα σουτζουκοπλαίσια πώς νομίζετε πως σπάσανε;;;
Τα φτιάχνουν με τζιτζικόφτερο ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
τόσα και τόσα σουτζουκοπλαίσια πώς νομίζετε πως σπάσανε;;;![]()
περιστερι(απο αυτα τα πανηλιθια)γντουπ δεν καταλαβα καλα καλα τι μου ηρθε...
και κουκουναρι...εγινε η ζελατινα![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
E εντάξει μωρέ πως κάνεις έτσι κι εσύ, στη γλυτώσανε οι μπάτσοι..!![]()
![]()
Μακούλη -όπως πάντα- είσαι πρώτος, ρε..!![]()
![]()
![]()
Διαπίστωσα πώς κάποιος υπερευαίσθητος μονδεράτορας έσβησε και το άνάλογο σχολιάκι που έκανα, τότε.
Μάλλον δεν ήταν αρκετά εφυές, τουΛάστιΧον όχι όσο τα υπόλοιπα που παρέμειναν...![]()
Όπως και να έχει, έχει πλάκα η ιστορία του φίλου πάντως...![]()
Φρύδια φίλε...
α. έχω δει παλλικάρι μπροστά μου, να τρώει στην μάπα -εννοείται δίχως κράνος- ΓΛΑΡΟ με εκπέτασμα φτερών 1μ...και ο πούστης ΔΕΝ έπεσε από το παπί. :rotflmao:
β. έχω δεί παλλικάρι -άλλαζα λάστιχο στο αμάξι σε επαρχιακό δρόμο- νύκτα 01.00 να κάνει τιμονιές με ένα mb50 κατευθυνόμενος πάνω μου με 40χλμ.
Όταν κατάφερε -για καλή τύχη και των δυό μας- να σταματήσει σχεδόν πάνω μου κατέβηκε αλλόφρων και άρχισε να φτύνει ακατάπαυστα.
Τον ρώτησα τι έπαθε και μου αποκρίθηκε ότι: ''έφαγα ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ''...!!!! :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Φρύδια φίλε...
α. έχω δει παλλικάρι μπροστά μου, να τρώει στην μάπα -εννοείται δίχως κράνος- ΓΛΑΡΟ με εκπέτασμα φτερών 1μ...και ο πούστης ΔΕΝ έπεσε από το παπί. :rotflmao:
β. έχω δεί παλλικάρι -άλλαζα λάστιχο στο αμάξι σε επαρχιακό δρόμο- νύκτα 01.00 να κάνει τιμονιές με ένα mb50 κατευθυνόμενος πάνω μου με 40χλμ.
Όταν κατάφερε -για καλή τύχη και των δυό μας- να σταματήσει σχεδόν πάνω μου κατέβηκε αλλόφρων και άρχισε να φτύνει ακατάπαυστα.
Τον ρώτησα τι έπαθε και μου αποκρίθηκε ότι: ''έφαγα ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ''...!!!! :rotflmao: :rotflmao:
Λες απο τοτε να εγινε BATMAN
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από infidel
Λιμανάκια βράδυ κατσαρίδα. τέλος.
AND WE HAVE A WINNER.... RESPECT
![]()
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
Μη βιάζεσαι... όλο και κάποιος θά'χει φάει γυμνοσάλιαγκα...!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
AND WE HAVE A WINNER.... RESPECT
![]()
![]()
πρέπει να είναι κάτι σε ζωύφιο και στο κράνος?
γιατί εγώ έχω φάει και κλοτσά και δεν έχω πέσει, άμα λάχει ναουμ.![]()
![]()
Σαύρα μέσα στην επένδυση του μπουφάν ............. κάνει κάτι ;;;
Βέβαια τρύπωσε εν στάση, αλλά δεν μπορεί .............. κάτι θα μετράει !!!
![]()
![]()
![]()