μάλλον γιατί θα έχουν κιτρινίσει πια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και στην τελικη τα ασπρα γυαλια μου εκαναν θραυση εκει!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
μάλλον γιατί θα έχουν κιτρινίσει πια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε Βρωμοπουλε ειπα "που μου εκαναν εντυπωση"!!
διαβαζε και καναν τιτλο!:a24: :a24:
ποτε δεν ειπα οτι μου αρεσαν...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Περασες και απο την γειτονια μου βλεπω...
Ελπιζω να εφυγες με καλες εντυπωσεις απο την Κω..
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από haskosktm
Περασες και απο την γειτονια μου βλεπω...
Ελπιζω να εφυγες με καλες εντυπωσεις απο την Κω..
![]()
![]()
![]()
αν εχεις το μηχανακι που βλεπω στην φωτο (το οποιο ειναι αρκετα ιδαιτερο) και ειχες παει Νισυρο, θα με θυμασαι...![]()
βρεθηκαμε λιγο πριν την παχια αμμο. ημουν με νοικιασμενο σκουτερ και σε σταματησα γιατι το ειχα δωσει στην κοπελια μου,που εκανε βολτες...:rotflmao:
Την μηχανη στο αβανταρ μου εχω αλλα δεν ημουν εγω, η δικια μου ειναι για σερβις.
(εκτος κι αν την κυκλοφορουσε άλλος....
![]()
, θυμάσε πινακίδα...)
Ωραια και η Νίσυρος για χαλάρωμα... μείνατε κανα βράδυ εκει...?
το τσοπερ με κανα μαυρο ματ χρωμα θα ηταν πολυυυυυ πιο ωραιο...αυτο το βαψιμο ειναι ψιλοχαλια...
για το μπομπο δε λεω, δε με ενθουσιαζει γενικα ετσι κι αλλιως![]()
οχι. με το καραβακι πηγαμε και φυγαμε στο 5ωρο αλλα δεν μας εκανε και μεγαλη εντυπωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από haskosktm
Την μηχανη στο αβανταρ μου εχω αλλα δεν ημουν εγω, η δικια μου ειναι για σερβις.
(εκτος κι αν την κυκλοφορουσε άλλος....
![]()
, θυμάσε πινακίδα...)
Ωραια και η Νίσυρος για χαλάρωμα... μείνατε κανα βράδυ εκει...?
νοικιασα σκουτερακι και μεσα σε 4 ωρες την ειχαμε γυρισει ολη.
πηγαμε Ηφαιστειο, παχια αμμο. σε καποια ορεινα χωρια...ε,δεν εχει και τιποτα αλλο..![]()
οποτε σιγουρα δεν ησουν εσυ. πινακιδα δεν θυμαμαι. αλλα ειχε γελιο η ολη φαση.
σε μια ευθεια στην Νισυρο σταματαω και δινω στο σκουτερ στην κοπελια μου και της λεω κανε ενα περα δωθε...
φτανει σε ενα σημειο μακρυα που την εβλεπα και της φωναζω να γυρισει πισω.
ε,σαν κλασικη γυναικα παει να κανει αναστροφη και (σαν να ειχε νταλικα) βρισκεται να εχει κλεισει ολο το δρομο με το σκουτερακι και να προσπαθει να κανει μανουβρα κανοντας οπισθεν σπρωχνοντας με τα ποδια...
εκεινη την στιγμη βλεπω ενα ΚΤΜ δικαβαλο σαν το δικο σου να πλησιαζει και του κανω σημα να σταματησει. ευχαριστος ο τυπακος, βαλαμε τα γελια αφου του εδειξα και του εξηγησα. εντωμεταξυ ηρθε και ο θηλυκος rossi και γελαγαμε ολοι μαζι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για το τσοπερ τι να πω...πολλα τετοια βλεπουν τα ματακια μας
αλλα για τον μπομπο....ΤΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
μάλλον γιατί θα έχουν κιτρινίσει πια.....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
Θα σου βάψω έτσι το XTR τότε...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Το βάψιμο είπα όχι τη μηχανή!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Οριστε και ενα μηχανακι που μου εκανε και μενα εντυπωση στην Μηλο..
Ετοιμοι???
Άντε!!! Στα καρφιά καθόμαστε !!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Κι όλα αυτα για να μας πεις ότι πήγες με γκόμενα στο νησί, αλλά γελάγατε μαζί της μ' έναν άγνωστο με ΚΤΜ που τυχαία βρέθηκε στο δρόμο... στην μέση του πουθενά....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οχι. με το καραβακι πηγαμε και φυγαμε στο 5ωρο αλλα δεν μας εκανε και μεγαλη εντυπωση.
νοικιασα σκουτερακι και μεσα σε 4 ωρες την ειχαμε γυρισει ολη.
πηγαμε Ηφαιστειο, παχια αμμο. σε καποια ορεινα χωρια...ε,δεν εχει και τιποτα αλλο..![]()
οποτε σιγουρα δεν ησουν εσυ. πινακιδα δεν θυμαμαι. αλλα ειχε γελιο η ολη φαση.
σε μια ευθεια στην Νισυρο σταματαω και δινω στο σκουτερ στην κοπελια μου και της λεω κανε ενα περα δωθε...
φτανει σε ενα σημειο μακρυα που την εβλεπα και της φωναζω να γυρισει πισω.
ε,σαν κλασικη γυναικα παει να κανει αναστροφη και (σαν να ειχε νταλικα) βρισκεται να εχει κλεισει ολο το δρομο με το σκουτερακι και να προσπαθει να κανει μανουβρα κανοντας οπισθεν σπρωχνοντας με τα ποδια...
εκεινη την στιγμη βλεπω ενα ΚΤΜ δικαβαλο σαν το δικο σου να πλησιαζει και του κανω σημα να σταματησει. ευχαριστος ο τυπακος, βαλαμε τα γελια αφου του εδειξα και του εξηγησα. εντωμεταξυ ηρθε και ο θηλυκος rossi και γελαγαμε ολοι μαζι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κοίτα να δεις που τελικά τα γυαλιά κάνουν δουλειά τελικά.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εμενα μου αρεσε η τσοπερ,τωρα για το μπομπακι μου εκανε εντυπωση ουτε καλη ουτε κακη,αλλα αμα αρεσει στον ιδιοκτητη μεγεια του![]()