Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Πανελληνια 2005 . Τι Σασ Αρεσε , Τι Θελετε Να Αλλαξει

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ !!!

Νομιζα οτι μιλαμε για "Πανελληνια Συγκεντρωση Μοτοσυκλετιστων" και οχι για "Πανελληνια Συγκεντρωση ΜΟΤΟΕ".
    Τουλαχιστον ετσι ηταν παλια...
    Εδω κολλαει αυτο που λες: "Τι θελετε ν'αλλαξει..."
    :
    και σου το ξαναλεω , δεν υπαρχει διαχωρισμος , ουτε αυτοι που εχουν καρτα ειναι πιο ευπροσδεκτοι σε μια πανελληνια , απλα εχουν εκπτωση γιατι ειναι οργανωνενοι και η καρτα εκτος απο μελος της fema σου δινει και καποιες εκπτωσεις οπου εχουν συμφωνηθει.
    δηλαδη στα ξενοδοχεια και στα camping και στις ναυτιλιακες εταιρειες που εχουν συμφωνηθει εκπτωσεις εσυ θα κανεις φασαρια γιατι δεν τις κανουν και σε σενα?
    εγω εχω καρτα μιας λεσχης που εχει εκπτωση 50% σε ενα ξενοδοχειο στην βωβουσα . εσενα σε ενοχλει αυτο? ειναι παραλογος ο ξενοδοχος που θελει να κανει σε λιγους και οχι σε ολους?

bxtrm

μηπως και τσαμπα να γινει η εισοδος εσυ παλι θα βρεις κατι για να μην ερθεις?

1) κατ αρχην δεν εχω χρηματικο προβλημα δοξα τον θεω τα καταφερνω καλα.
    2) μηπως θελεις να βαλω το παλιο ποστακι που ειχα βαλει μετα την πανελληνια της ηγουμενιτσας παλη να το ξαναδης?
    ειμαι σηγουρος οτι το εχεις διαβαση.
    3) εχω παει σε οτι εχει να κανει με την μοτοσηκλετα οπου μου επιτρεπη ο χρονος απο την δουλια μου ακομα και πολλες φορες αφηνωντας την δουλια μου χανωντας χρηματα. και δεν ειναι το μεροκαματο μου εμενα 30-40 ευρω....
    οποτε αστοχη η παρατηρηση σου.

το ξαναλεω .
    θελω πανελληνια συγκεντρωση ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΗΣΤΩΝ.... μεχρη να γινη κατι τετοιο επιτρεψε μου να εχω της αντιρησεις μου σε αυτο το θεατρο που στηνετε με αυτο το ονομα..

bxtrm

μηπως και τσαμπα να γινει η εισοδος εσυ παλι θα βρεις κατι για να μην ερθεις?

1) κατ αρχην δεν εχω χρηματικο προβλημα δοξα τον θεω τα καταφερνω καλα.
    2) μηπως θελεις να βαλω το παλιο ποστακι που ειχα βαλει μετα την πανελληνια της ηγουμενιτσας παλη να το ξαναδης?
    ειμαι σηγουρος οτι το εχεις διαβαση.
    3) εχω παει σε οτι εχει να κανει με την μοτοσηκλετα οπου μου επιτρεπη ο χρονος απο την δουλια μου ακομα και πολλες φορες αφηνωντας την δουλια μου χανωντας χρηματα. και δεν ειναι το μεροκαματο μου εμενα 30-40 ευρω....
    οποτε αστοχη η παρατηρηση σου.

το ξαναλεω .
    θελω πανελληνια συγκεντρωση ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΗΣΤΩΝ.... μεχρη να γινη κατι τετοιο επιτρεψε μου να εχω της αντιρησεις μου σε αυτο το θεατρο που στηνετε με αυτο το ονομα..
    μπορει να εχεις και δικιο , εσυ και πολλοι αλλοι το βλεπεις ετσι , 5000 και μηχανες ομως το βλεπουν αλλιως και πηγαινουν στις πανελληνιες.
    για οσο καιρο παντως θα ειμαι υπευθυνος εκδηλωσεων της μοτοε θα προσπαθω να κανω την πανελληνια καλυτερη , ισως καλυψω και σενα καποια στιγμη και ερθεις και συ.
    πρωτο μελημα μου παντως ειναι να περασει ο κοσμος οσο καλυτερα γινεται και μετα να βγουν κερδη απο την πανελληνια.
    ισως φανηκε απο φετος αυτο με τα συγκροτηματα που παιξαν στην πανελληνια.
    για του χρονου σου λεω απο τωρα οτι ισως να εχει ονομα μεγεθους zz top και κασκαντερ τυπου pfeifer .

Φίλε Βασίλη νομίζω ότι θεωρητικά έχεις δίκιο σε αυτά που λες .
    Στην πράξη όμως είναι πολύ διαφορετικά.

ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ να πληρώνουμε παντού ,να είμαστε μέλη παντού, να μας τάζουν λαγούς με πετραχήλια παντού ,να μας υπόσχονται τα πάντα παντού……και στο φινάλε να γίνονται σιγά σιγά κανονικοί εισπράκτορες, χωρίς να έχουν να προσφέρουν τίποτα καινούργιο
    Αυτό είναι το μεγάλο λάθος μας σαν άνθρωποι (γενικά μιλάω ,σε όλες τις κοινωνικες θέσεις ).Δεν καταλαβαίνουμε ότι δώσαμε αυτό που μπορούσαμε και είναι ώρα για για τον επόμενο, με ποιο πολύ όρεξη ,μπας και δώσει αυτό το κάτι που έλειπε.

Στην φετινή δεν ήρθα δεν έχω άποψη – αλλά είμαι ίσως ο ποιο ένθερμος οπαδός της πανελλήνιας –έτσι όμως όπως θα θελα να είναι.

Με τα σεμινάρια – παρουσιάσεις – ταξιδιωτικά – παιχνίδια – μοντέλα κτλ ,ακόμα ακόμα και με τις ταρζανιες .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ όπως και κάθε συνειδητοποιημένου μοτοσικλετιστή πιστεύω .

Το χρήμα …εδώ είναι το πρόβλημα .Εάν και εσύ με βλέπεις σαν πελάτη (ΜΟΤΟΕ- η όποιος άλλος που θέλει το καλό μου ) ,παρόλα που αγαπάμε και ζούμε με το ίδιο πάθος ,τότε λυπάμαι αλλά σιγά σιγα με χάνεις ,,,,το ποιο ποιοτικό κομμάτι ,το κομμάτι που θα δώσει στα νεα παιδιά τις εμπειρίες ,τους κινδύνους ,τις τεχνικές - οδηγίες γνώσεις. Δεν μιλάω για μένα αλλά ηλικιακά .

Μακάρι να συνεχίσει να υπάρχει η πανελλήνια ,ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ .
    Τα λέω στην νύφη να τα ακούσει η πεθερά .!!!
    Φιλικά πάντα και καλοπροαίρετα !!

πουναι τα χρονια ωραια χρονια ...............

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	yamaha yz250k 1983.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	31,7 KB 
ID:	17667
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    Φίλε Βασίλη νομίζω ότι θεωρητικά έχεις δίκιο σε αυτά που λες .
    Στην πράξη όμως είναι πολύ διαφορετικά.

ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ να πληρώνουμε παντού ,να είμαστε μέλη παντού, να μας τάζουν λαγούς με πετραχήλια παντού ,να μας υπόσχονται τα πάντα παντού……και στο φινάλε να γίνονται σιγά σιγά κανονικοί εισπράκτορες, χωρίς να έχουν να προσφέρουν τίποτα καινούργιο
    Αυτό είναι το μεγάλο λάθος μας σαν άνθρωποι (γενικά μιλάω ,σε όλες τις κοινωνικες θέσεις ).Δεν καταλαβαίνουμε ότι δώσαμε αυτό που μπορούσαμε και είναι ώρα για για τον επόμενο, με ποιο πολύ όρεξη ,μπας και δώσει αυτό το κάτι που έλειπε.

Στην φετινή δεν ήρθα δεν έχω άποψη – αλλά είμαι ίσως ο ποιο ένθερμος οπαδός της πανελλήνιας –έτσι όμως όπως θα θελα να είναι.

Με τα σεμινάρια – παρουσιάσεις – ταξιδιωτικά – παιχνίδια – μοντέλα κτλ ,ακόμα ακόμα και με τις ταρζανιες .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ όπως και κάθε συνειδητοποιημένου μοτοσικλετιστή πιστεύω .

Το χρήμα …εδώ είναι το πρόβλημα .Εάν και εσύ με βλέπεις σαν πελάτη (ΜΟΤΟΕ- η όποιος άλλος που θέλει το καλό μου ) ,παρόλα που αγαπάμε και ζούμε με το ίδιο πάθος ,τότε λυπάμαι αλλά σιγά σιγα με χάνεις ,,,,το ποιο ποιοτικό κομμάτι ,το κομμάτι που θα δώσει στα νεα παιδιά τις εμπειρίες ,τους κινδύνους ,τις τεχνικές - οδηγίες γνώσεις. Δεν μιλάω για μένα αλλά ηλικιακά .

Μακάρι να συνεχίσει να υπάρχει η πανελλήνια ,ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ .
    Τα λέω στην νύφη να τα ακούσει η πεθερά .!!!
    Φιλικά πάντα και καλοπροαίρετα !!

πουναι τα χρονια ωραια χρονια ...............
    εγω θα προσπαθησω να την κανω ετσι οπως νομιζω αρεσει στους περισσοτερους.
    αν δεν τα καταφερω ,τοτε στη επομενη που θα παω σαν κατασκηνωτης σιγουρα θα περασω πολυ , πολυ, παρα πολυ καλυτερα απ οτι περναω στις 3-4 τελευταιες που βοηθαω οσο μπορω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
    εγω θα προσπαθησω να την κανω ετσι οπως νομιζω αρεσει στους περισσοτερους.
    αν δεν τα καταφερω ,τοτε στη επομενη που θα παω σαν κατασκηνωτης σιγουρα θα περασω πολυ , πολυ, παρα πολυ καλυτερα απ οτι περναω στις 3-4 τελευταιες που βοηθαω οσο μπορω.

Μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία .και στην επόμενη συγκέντρωση θα πιούμε και στην υγειά όλων μας .
    Αλήθεια είσαι στην οργάνωση της πανελλήνιας και αν ναι σε ποια θέση (αν επιτρέπετε

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

στην ψηλοτερη , δυστυχως.
    εφορος εκδηλωσεων.
    πανελληνιαρχης κατα μοτοε

Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
    στην ψηλοτερη , δυστυχως.
    εφορος εκδηλωσεων.
    πανελληνιαρχης κατα μοτοε

Τότε δυο φορές καλή επιτυχία …!!
    Ελπίζω να εχεις την καρδιά να ακους την αντιθετη αποψη.!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Eιμαι σε αυτη τη θεση επειδη ημουν τοσα χρονια στην αντιθετη μερια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Smith
    KAΛΑ ΑΜΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΖΖ-ΤΟΠ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...!!!!!!!!
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..? ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΕΙΡΟ ΗΤΑΝ..''ΜΗΧΑΝΗ...+ΖΖ-ΤΟΠ..'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...''CHOPERAS..''

AΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΙ mICRO...(ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΝΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ mICRO ΕΠΑΙΖΕ ΡΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ''DT'' ΜΑΖΕΨΕ ΚΟΣΜΟ (ΑΝΤΡΕΣ+ΓΥΝΑΙΚΕΣ..ΛΕΜΕ..) ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ...

Ε..ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΙ ΜICRO XAMHΛΩΣΕ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑR ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ..ΠΟΥΛ..Ο...!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ...

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ''ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ'' ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΖΖ-ΤΟP ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ''ΑΥΤΟΝΟΜΗ'' ΣΥΝΑΥΛΙΑ...
    Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Ένα πράγμα μόνο να πω.....

Έχεις δίκιο σε ότι λες, με τις εκπτώσεις, αλλά το βλέπεις από λάθος γωνία.

α)
    -Εσύ πέτυχες έκπτωση ,για σένα.
    -Οι Κερκυραίοι, για τους Κερκυραίους.

άρα....

-Οι "Πανελλήνιοι", έκπτωση στους "Πανελλήνιους"

β)
    -Δεν θα γινόταν να πετύχεις έκπτωση για περισσότερους από σένα.
    -Ούτε οι Κερκυραίοι, για όλους τους μοτοσυκλετιστές.Από που θα έβγαζαν στο τέλος οι επιχειρήσεις?

άρα

-ούτε η Πανελλήνια, κάνει έκπτωση σε μοτοσυκλετιστές όλου του κόσμου. Τότε θα ήταν παγκόσμια.
    Είναι όμως Πανελλήνια. Δηλαδή για όλους τους Έλληνες. Χωρίζετε τα παιδιά σας, σε καλά και κακά??? Τα καλά γράφονται σε λέσχη και πληρώνουν λιγότερο?

Πραγματικά, καλή επιτυχία σ΄αυτό που κάνεις, και μακάρι να μπορέσεις να βοηθήσεις τον ελληνικό μοτοσυκλετισμό.

Υ.Γ. Είμαι εκτός Ελλάδας, και σαφώς, και δεν ήμουν στην συγκέντρωση αυτή, για να σου πώ τι μου άρεσε και τι όχι. Απλά, με αφορμή τα σχόλια των συναδέλφων.

Φιλικά
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

μαλλον εχετε δικιο , για να εχετε ολοι αυτη την αποψη , καπως λαθος το βλεπω εγω.
    θα μεταφερω στο Δ.Σ. οτι υπαρχουν πολλες αντιδρασεις για την διαφορα τιμης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith
    KAΛΑ ΑΜΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΖΖ-ΤΟΠ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...!!!!!!!!
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..? ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΕΙΡΟ ΗΤΑΝ..''ΜΗΧΑΝΗ...+ΖΖ-ΤΟΠ..'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...''CHOPERAS..''

AΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΙ mICRO...(ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΝΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ mICRO ΕΠΑΙΖΕ ΡΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ''DT'' ΜΑΖΕΨΕ ΚΟΣΜΟ (ΑΝΤΡΕΣ+ΓΥΝΑΙΚΕΣ..ΛΕΜΕ..) ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ...

Ε..ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΙ ΜICRO XAMHΛΩΣΕ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑR ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ..ΠΟΥΛ..Ο...!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ...

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ''ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ'' ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΖΖ-ΤΟP ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ''ΑΥΤΟΝΟΜΗ'' ΣΥΝΑΥΛΙΑ...
    αν ειχαμε βρει λιγο πιο νωρις καποιον ανθρωπο που μας ειπε οτι μπορει να το κανονισει , θα τους ειχαμε και φετος , αλλα το μαθαμε μολις ενα μηνα πριν και δεν γινεται να κανονιστει τετοια συναυλια σε τοσο μικρο διαστημα (απ οτι μας ειπε ο manager).

bxtrm

στην κερκυρα τα παιδια της λεσχης εχουν κανει συμφωνια με καποια ναυτιλιακη εταιρια, να εχουν 50% εκπτωση οι μοτοσικλετιστες. φυσικα δεν μπορουσαν να κανουν εκπτωση σε ολες τις μοτο που θα περναγαν στο νησι , γιατι αυτο δεν θα ηταν εκπτωση, αλλα αλλαγη τιμης.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    επιτρεψε μου να σου πω οτι η ναυτιλιακη εταιρια, τα ξενοδοχεια, οι ταβερνες κλπ ειναι επιχηρησεις. δηλαδη καρδοσκοπικος οργανισμος και λητουργουν ετσι.
    η μοτοε πιστευω οτι πρεπει να ειναι ΜΗ κερδοσκοπικος οργανισμος, οπως πρεπει να ειναι και οι λεσχες, κλπ. βαση αυτων λοιπων ΔΕΝ πρεπει να υπαρχει διαχορισμος σε ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ΜΗ ΔΙΚΑ ΜΑΣ παιδια...
    αν ομως ο σκοπος της πανελληνιας ειναι να μαζευτουν λευτα για να κονομισουν οι λεσχες που ανοικουν στην μοτοε ......
    λυπαμε ειμαι και για αυτον τον λογο εξω απο την πανελληνια οσο εχει αυτον τον σκοπο.
    εμενα ( μια που αναφερθηκε το θεμα καποιων συγκροτηματων ) δεν μου προκαλη ενδιαφερον το να ερθη ενα διεθνους φημης μουσικο σηγκροτημα για να ερθο να το δω. αν ειναι παω στην σηναβλια του που θα διοργανοση.
    εγω θα ερχωμουν για να δω και να γνωρισω παλιους και νεους φιλους να μηλησουμε να κανουμε παρεα , και απο εκδηλωσεις θα πρωτημουσα τον χουντρα να μηληση για οδηγιες ασφαλους οδηγησης στην πολη, τον δαλα να μηληση για οδηγηση σε βρεγμενο, εναν λαστιχα να μας πη δυο λογια για τα λαστιχα. εναν μαστορα καταξιωμενο να μας ανοιξη τα ματια πως μπορουμε να ριθμησουμε της αναρτησεις μας, καποιον του τυπου << ορφανος >> να μας μηληση για προετιμασια της μοτο η για ταξιδιοτηκα τι πρεπει να κανουμε πριν ξεκηνησουμε. καποιος να μας μηλησει για τον ελενχο που πρεπει να κανουμε μονοι μας στης μοτο μας καθε χχ μερες και το τι πρεπει να προσεχουμε κλπ.
    αλοστε η μοτοε επιδοτητε απο το κρατος αν δεν κανω λαθος για καποιες εκδηλωσεις. και με τα χρηματα της εισοδου θα μπορουσε να πληρωσει καποιους απο αυτους να ερθουν να μας πουν 5 πραγματα. αν και πιστευω οτι οι περισοτεροι θα ερχοντουσαν χωρης μια να μας μηλησουν γιατι πανω απο ολλα αγαπουν την μοτοσικλετα. δεν εχετε παρα να τους προτηνετε. βεβαια αυτο σημενη οτι για να ερθουν καποιοι σωβαροι ανθρωποι θα πρεπει να ειναι μια σωβαρη εκδηλωση. οπως μια ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ και οχι καγκουρων που την ωρα που αυτοι θα μηλανε στον κοσμο καποιοι αλλοι θα ειναι πιτα θα εχουν βγαλη το τελικο της μοτο τους και θα εχουν ερθη διπλα μας να δηξουν τον αντρισμο τους και την μαγκια τους

bxtrm

στην κερκυρα τα παιδια της λεσχης εχουν κανει συμφωνια με καποια ναυτιλιακη εταιρια, να εχουν 50% εκπτωση οι μοτοσικλετιστες. φυσικα δεν μπορουσαν να κανουν εκπτωση σε ολες τις μοτο που θα περναγαν στο νησι , γιατι αυτο δεν θα ηταν εκπτωση, αλλα αλλαγη τιμης.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    επιτρεψε μου να σου πω οτι η ναυτιλιακη εταιρια, τα ξενοδοχεια, οι ταβερνες κλπ ειναι επιχηρησεις. δηλαδη καρδοσκοπικος οργανισμος και λητουργουν ετσι.
    η μοτοε πιστευω οτι πρεπει να ειναι ΜΗ κερδοσκοπικος οργανισμος, οπως πρεπει να ειναι και οι λεσχες, κλπ. βαση αυτων λοιπων ΔΕΝ πρεπει να υπαρχει διαχορισμος σε ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ΜΗ ΔΙΚΑ ΜΑΣ παιδια...
    αν ομως ο σκοπος της πανελληνιας ειναι να μαζευτουν λευτα για να κονομισουν οι λεσχες που ανοικουν στην μοτοε ......
    λυπαμε ειμαι και για αυτον τον λογο εξω απο την πανελληνια οσο εχει αυτον τον σκοπο.
    εμενα ( μια που αναφερθηκε το θεμα καποιων συγκροτηματων ) δεν μου προκαλη ενδιαφερον το να ερθη ενα διεθνους φημης μουσικο σηγκροτημα για να ερθο να το δω. αν ειναι παω στην σηναβλια του που θα διοργανοση.
    εγω θα ερχωμουν για να δω και να γνωρισω παλιους και νεους φιλους να μηλησουμε να κανουμε παρεα , και απο εκδηλωσεις θα πρωτημουσα τον χουντρα να μηληση για οδηγιες ασφαλους οδηγησης στην πολη, τον δαλα να μηληση για οδηγηση σε βρεγμενο, εναν λαστιχα να μας πη δυο λογια για τα λαστιχα. εναν μαστορα καταξιωμενο να μας ανοιξη τα ματια πως μπορουμε να ριθμησουμε της αναρτησεις μας, καποιον του τυπου << ορφανος >> να μας μηληση για προετιμασια της μοτο η για ταξιδιοτηκα τι πρεπει να κανουμε πριν ξεκηνησουμε. καποιος να μας μηλησει για τον ελενχο που πρεπει να κανουμε μονοι μας στης μοτο μας καθε χχ μερες και το τι πρεπει να προσεχουμε κλπ.
    αλοστε η μοτοε επιδοτητε απο το κρατος αν δεν κανω λαθος για καποιες εκδηλωσεις. και με τα χρηματα της εισοδου θα μπορουσε να πληρωσει καποιους απο αυτους να ερθουν να μας πουν 5 πραγματα. αν και πιστευω οτι οι περισοτεροι θα ερχοντουσαν χωρης μια να μας μηλησουν γιατι πανω απο ολλα αγαπουν την μοτοσικλετα. δεν εχετε παρα να τους προτηνετε. βεβαια αυτο σημενη οτι για να ερθουν καποιοι σωβαροι ανθρωποι θα πρεπει να ειναι μια σωβαρη εκδηλωση. οπως μια ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ και οχι καγκουρων που την ωρα που αυτοι θα μηλανε στον κοσμο καποιοι αλλοι θα ειναι πιτα θα εχουν βγαλη το τελικο της μοτο τους και θα εχουν ερθη διπλα μας να δηξουν τον αντρισμο τους και την μαγκια τους
    η ΜΟΤΟΕ ειναι μη κερδοσκοπικος οργανισμος , δεν επιδοτειτε απο το κρατος και πρεπει να βγαζει καποια λεφτα για να πληρωνει τις συνδρομες της στην fema , να στελνει εκπροσωπο στην fema καθε χρονο στις συνελευσεις , να εχει λεφτα για να οργανωσει την επομενη πανελληνια , να εχει λεφτα για να βγαζει ενημερωτικα εντυπα και φυλλαδια τα οποια μοιραζει στις λεσχες και αυτες σε σχολεια κλπ.
    και εγω αντιθετος ειμαι με το χρημα , μακαρι να μην χρειαζοταν ποτε και πουθενα , αλλα δυστυχως ετσι ειναι ο κοσμος μας.
    αυτα που λες καλα ειναι για την πανελληνια και τα γουσταρω κι εγω , αλλα θελει λιγο διπλωματια , τι εννοω: αν φερεις καποιον που δουλευει στο 0-300 θα παρεξηγηθει το μοτο.
    και το αναποδο .αν κανεις επαφη σε καποια εταιρεια , πχ με λαστιχα πρεπει να κανεις σε ολες τις εταιρειες για να μην αδικησεις κανεναν.
    για τα λεφτα γιατι κολας ετσι ασχημα?
    στο γυθειο τα κερδη ηταν 0 , οσοι δουλεψαν , δεν πηρε ουτε δραχμη η λεσχη τους.
    ο τροπος που μοιραζονται ειναι εντελως δικαιος , και δεν εχει κανενας προβλημα με το πως μοιραζονται.
    και σιγα τα λεφτα δηλαδη που μοιραζονται 65 λεσχες απ ολη την ελλαδα.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF