Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 45

Θέμα: Σταθμεύοντας... ρίχνεις μια μηχανή.....

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Σταθμεύοντας... ρίχνεις μια μηχανή.....

και εντάξει ...

κανείς δεν είπε ότι το έκανες επίτηδες.
    Το ότι πέρναγα εγώ ακριβώς δίπλα και σταμάτησα και σε υποχρέωσα να περιμένεις την αστυνομία να βεβαιώσει το σφάλμα σου... γατί σου φάνηκε τόσο περίεργο?

Για την ιστορία...

Χτες το βράδυ, περνώντας με το αμάξι απο ένα στενό μεταξύ Μιχαλακοπούλου και Βασ. Σοφίας βλέπω το μπροστινό αμάξι στην προσπάθεια του να παρκάρει να ρίχνει ένα παρκαρισμένο TDM....
    Μεχρι να σταματησω κάπου το αμάξι με ασφάλεια ο οδηγός του αυτοκινήτου το είχε σηκώσει και αν δεν ήμουν εκεί να κατεβάσω το σταντ .... ακόμα θα την κράταγε με τα χέρια...

Η μηχανή είχε πέσει από αριστερά και είχε σπασμένο μπροστά φλασάκι και γρατζουνιές σε φέρινγκ, μανέτα, γκριπ και στη βάση του αριστερού τελικού. Ο σαγιοναροφόρος οδηγός (μεσήλιξ απορημένος για την παρουσία μου εκει) άρχισε να τρίβει το φέρινγκ για να φύγει η γρατζουνιά και μόνο αφού τον ρώτησα αν έχει εκπαιδευτεί από τον Master Miyagi στο wax on wax off κατάλαβε ότι με την χρήση της παλάμης του δε μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη συντεχνιακή επιβίωση των κερδοφόρων εν ελλάδι απανταχού φανοποιών.

Τo TDM δεν είχε συναγερμό, ο αναβάτης του προφανώς και δε θα έπαιρνε χαμπάρι αν έφευγε ο mercedΟδηγός και έτσι έπρεπε να διασφαλίσω ότι το επόμενο πρωί δε θα είχαμε υπαρξιακές αναλύσεις μοτοσυκλετιστή πώς γίνεται η μυρωδιά των καμμένων λαδιών των yamaha εκτός από υπερήρωες οστεοπορωδεξικάρπιους υπεργαλαξιακούς φαναρογκαζοφάναρους απόφοιτους του TDM enterprise, να κάνει το πράγμα να αυνανίζεται ολονυκτίς πάνω στο μαύρο πλαστικό της ξεπαρθενιασμένης πια καλής του.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	21072009-1.jpg 
Προβολές:	844 
Μέγεθος:	36,2 KB 
ID:	169400

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Γύρισε...

Αυτά μου ειχαν λειψει!!!!! :smilea:

Welcome back Τασούλη!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

γυρισαν και οι 2???

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Re: Σταθμεύοντας... ρίχνεις μια μηχανή.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

Ο σαγιοναροφόρος οδηγός (μεσήλιξ απορημένος για την παρουσία μου εκει) άρχισε να τρίβει το φέρινγκ για να φύγει η γρατζουνιά και μόνο αφού τον ρώτησα αν έχει εκπαιδευτεί από τον Master Miyagi στο wax on wax off κατάλαβε ότι με την χρήση της παλάμης του δε μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη συντεχνιακή επιβίωση των κερδοφόρων εν ελλάδι απανταχού φανοποιών.

Τo TDM δεν είχε συναγερμό, ο αναβάτης του προφανώς και δε θα έπαιρνε χαμπάρι αν έφευγε ο mercedΟδηγός και έτσι έπρεπε να διασφαλίσω ότι το επόμενο πρωί δε θα είχαμε υπαρξιακές αναλύσεις μοτοσυκλετιστή πώς γίνεται η μυρωδιά των καμμένων λαδιών των yamaha εκτός από υπερήρωες οστεοπορωδεξικάρπιους υπεργαλαξιακούς φαναρογκαζοφάναρους απόφοιτους του TDM enterprise να κάνει το πράγμα να αυνανίζεται ολονυκτίς πάνω στο μαύρο πλαστικό της ξεπαρθενιασμένης πια καλής του. [/B]
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Γυριστε το γαλαξια με το μοτο.γρ:rotflmao: :rotflmao: Η περιγραφη τα σπαει.
    Ο παππους δεν ηθελε να βαλει σε τρεξιματα αστυνομιες και ασφαλειες και δυστυχως δεν ειναι ο τελευταιος που κανει αυτη τη :a31: .

«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ευτυχώς οι άοκνοι υπηρέτες του νόμου ήλθαν στο σημείο μόνο μετά από 25 λεπτά και για να μη χάσουν το βραδινό αφιέρωμα του Γκαραβέλα στους απροστάτευτους γηγενείς δερματοκρούστες της βορείου αμερικής κατέγραψαν τα στοιχεία του (ακόμα απορημένου για την πρωτοβουλία μου) οδηγού μέσα από το περιπολικό. Μόνο όταν χρειάστηκε να σημειώσει το σημείο επαφής των δύο οχημάτων ο 18χρονος συνοδηγός του νόμου βγήκε από το φανοφόρο και τότε κατάλαβα γιατί αποφεύγουν να κατεβαίνουν οι αστυνομικοί από τα περιπολικά....
    Η πόρτα του citroen άνοιγε για 30-40 πόντους καθώς από το σημείο εκείνο και μετά ο μεντεσές της πόρτας το έπαιζε αντιεξουσιαστής.

Με τα πολλά η καταγραφή έγινε, εμένα δε μου ζητήθηκε να αποδείξω ότι ειμαι εγώ και το περιπολικό έφυγε.

Οδηγός Mrcedes (OM): Δε μου λες ρε φίλε... Αφού η μηχανή δεν έχει τίποτα...μια μικρή γρατσουνιά μόνο που μπορεί να ήταν εκεί από πριν κιόλας εσένα τί σε νοιάζει και εκανες όλη αυτή την ιστορία....

Εγώ: Το ίδιο θα έκανα και αν εβλεπα κάποιον να χτυπάει το δικό σας όχημα και καταλάβαινα ότι θα έφευγε χωρίς να αφήσει στοιχεία.

ΟΜ: Εδώ συμβαίνουν άλλα και άλλα στον κόσμο και δε δίνουμε σημασία, εσύ κόλλησες σε αυτό το μικρό συμβάν?

Εγώ: Εχουμε εξοικειωθεί τόσο με το παράνομο και με το κακό που κάνει τόσο πολύ εντύπωση η προσπάθεια προστασίας της περιουσίας του άλλου και της ευθύνης των πράξεών μας?

ΟΜ: Ερυθροσταυρίτης είσαι?

Εγώ: Οχι ρε φίλε... motogr - φορουμίτης ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	21072009-2.jpg 
Προβολές:	831 
Μέγεθος:	60,8 KB 
ID:	169401

Η μηχανή είχε πλαστική βάση πινακίδας από συνεργείο της περιοχής και σήμερα το πρώι τους πήρα για να μπορέσω να επικοινωνήσω (αφου ήξερα πινακίδα) με τον ιδιοκτητη της μηχανής και να δω αν η αστυνομία έκανε αυτό που έπρεπε...

Και ετυχε και το παλικάρι ήταν στο συνεργείο του!
    Όντως είχε μιλήσει με την ασφαλιστική του και με τον οδηγό και όλα καλά...

Δε θέλω το Ευχαριστώ σου φίλε μου....
    ούτε τα μπράβο σας εδώ μέσα...

Θέλω την επόμενη φορά που θα τύχει σε δικό μου όχημα κάτι παρόμοιο,
    κάποιος εκεί έξω να κάνει το ίδιο για μένα...

την επόμενη φορά ...σταματήστε ....

Η μηχανή είχε πλαστική βάση πινακίδας από συνεργείο της περιοχής και σήμερα το πρώι τους πήρα για να μπορέσω να επικοινωνήσω (αφου ήξερα πινακίδα) με τον ιδιοκτητη της μηχανής και να δω αν η αστυνομία έκανε αυτό που έπρεπε...

Και ετυχε και το παλικάρι ήταν στο συνεργείο του!
    Όντως είχε μιλήσει με την ασφαλιστική του και με τον οδηγό και όλα καλά...

Σιγα μη σταματησουμε.Εμεις δεν ειμαστε ερυθροσταυριτες ρε φιλε.Τι σε νοιαζει εσενα και χωνεις τη μυτη σου σε ξενες υποθεσεις ε?Κοιτα τη δουλιτσα σου και μην ασχολεισαι με τους αλλους.
    Ποσο ΜΑΛΑΚΕΣ εχουμε γινει και ποσο εξωπραγματικο εχει γινει το αυτονοητο ργτ?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou

Re: Σταθμεύοντας... ρίχνεις μια μηχανή.....

τον ρώτησα αν έχει εκπαιδευτεί από τον Master Miyagi στο wax on wax off κατάλαβε ότι με την χρήση της παλάμης του δε μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη συντεχνιακή επιβίωση των κερδοφόρων εν ελλάδι απανταχού φανοποιών.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

welcome back Τασουλακο
    το original α-μηχανο™ μελος

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Τι σε νοιαζει εσενα και χωνεις τη μυτη σου σε ξενες υποθεσεις ε?
    Οποιος σχολιάσει την πρόταση αυτή, θα του βάλω ζάχαρη στο ρεζερβουάρ του....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Ωπ φιλαρακι σορυ δεν ηξερα :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx

Εγώ: Οχι ρε φίλε... motogr - φορουμίτης ... [/B]

Σωστος ρε φιλε , καλη απαντηση !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μία μηχανή, ένας αναβάτης, μια παρέα....
    από Gandalf dr685sm στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2007, 22:02
  2. Από μικρό παιδί ήθελα μιά μηχανή!!
    από Respect στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2006, 09:03
  3. Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή
    από Tigas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 290
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:40
  4. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  5. Μια μηχανή είναι μια παρέα
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 11:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •