Αν και κθυστερημενα, μιας και ξεκινησα τις ερωτησεις μου πριν καν συστηθω,θελω να σας χαιρετησω ολους.Ειμαι 36 ετων απο Θεσσαλονικη. Να πω οτι πραγματικα με εντυπωσιασατε με την αγαπη που δειχνετε για την μοτοσυκλετα και οτι υπαρχει γυρω απο αυτην μια αγαπη που την καταλαβα εδω και εναμιση χρονο.Το λεω αυτο για τι πριν απο αυτο το διαστημα ημουν απο τους τυπους που ελεγαν:
μαα..καλα ,ειναι δυνατον να δινει καποιος 10.000 και 15.000 ευρω για να παρει μηχανη?
Στα εναμιση χρονο αυτα και λογο της γυναικας μου (εχει τρελα με μηχανες βλεπετε) πηρα μια transalp 400 ενος φιλου και αυτο ητανΧειμωνα, καλοκαιρι ,καθε μερα, παντου.Αυτο που κοροιδευα γυρισε σε μενα.Πριν μια βδομαδα πηρα την V-strom(ηταν στο προγραμα να αλλαξω αυτκινητο) και εδωσα συνολο 9500
Αλλα δε το μετανιωσα,το χαρικα και θα το χαρω ακομα περισσοτερο μιας και φευγω σε τρεις βδομαδες το πρωτο μεγαλο ταξιδι εξω .
Φυσικα μην ακουσω πλεον καποιον να μιλαει οπως εγω παλαιοτερα.Με επιχειρηματα πλεον προσπαθω να του δωσω να καταλαβει τι αγνοουσα εγω πριν και αγνοει αυτος τωρα.Οπως επισης
διαφωνω και με οσους μου λεγαν και ηταν αρκετοι ,αυτο που δεν εκανες μικρος θα το κανεις τωρα?
Ελπιζω να μη σας κουρασα.Να ειστε ολοι καλα και να συνεχιζετε να προσεχετε αυτο που αγαπατε.