συγχαρητηρια και πάλι φίλε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συγχαρητηρια και πάλι φίλε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χιλια μπραβο ειναι λιγα φιλε μου για τη δουλεια σου.
Επειδη ειμαι και γω της ιδιας τρελλας σε καταλαβαινω απολυτα ,τα συναισθηματα που ενοιωσες ξαναζωντανευοντας ενα παλιο μηχανακι δεν περιγραφονται και πολυ περισσοτερο ουτεπουλιουνται ουτε εκτιμωνται σε χρημα .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ![]()
![]()
:a32: :a32: :a32: :a32: Γ@Μ@ΤΟ !!! :a32: :a32: :a32: :a32:
lspiros
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you gonna die...
... die with your boots on
Μια ομορφια
![]()
Θα σε ενδιέφερε να αγοράσεις για 6 μήνες τη μηχανή μου και μετά να μου την πουλήσεις πάλι? (αφού έχεις κάνει τα μαγικά σου πάνω της! χαχαχα!!!)
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα,συγχαρητήρια για τη δουλειά και την υπομονή σου...Χωρίς εκπτώσεις στη δουλειά σου και αυτό είναι το καλό,έτσι μετά ο φίλος σου θα έχει ένα μηχανάκι σαν καινούργιο
Φίλε eXJey,εγώ τα έχω ξαναπεί.Ακόμα καλύτερα θα ήταν να φτιαχτεί και μια κατηγοριούλα όπυ θα έιναι μαζεμένες παρόμιες δουλιές και θα μπορούν όλοι να τις βρίσκουν εύκολα...Αρχικά δημιουργήθηκε από eXJey
Προς moderator, παρακαλώ με την σύμφωνη γνώμη την δική σας και των αναγνωστών τα post να γίνουν sticky με υποκατηγορίες για κάθε τύπο μηχανής (μια και ακολουθούν κι άλλα rebuilding εφόσον γνωρίζω...) για τον μοναδικό λόγο ότι είναι σημαντικό σημείο αναφοράς για κάποιον που θέλει από μόνος του να κάνει κάτι αντίστοιχο. (μην κοιτάτε εμένα, εγώ μπορεί διαβάζοντάς τα να δημιουργούσα στο τέλος κάτι σαν αυτό της φωτό που επισυνάπτω..... τέλος πάντων, κάποιοι γνωρίζουν πολλά περισσότερα εδώ πέρα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
και μια πλαγια...
Ενα ΜΠΡΑΒΟ δεν φτανει ... ΧΙΛΙΑ και λιγα ειναι ...![]()
http://s21.photobucket.com/albums/b259/petani/?start=20
Άψογο!!!!!![]()
![]()
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
kalhmera
polu kalh douleia kai sigoura empneush gia olous
diabasa oti eixate duo mhxanakia
uparxei periptwsh na perisseuei to deutero tepozito??
το δευτερο ντεποζιτο μαζι με καποια πλαστικα και τη μια ζαντα τα εχω ταξει σε ενα παιδι απο Αλεξανδρουπολη...
δεν σε εχω ξεχασει Αποστολη,εχω μπλεξει να μαζεψω το 20ετιας αμαξι του πατερα μου.με την 1η ευκαιρια στα στελνω...![]()