Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: KitΑλυσιδαΓραναζια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx

Question KitΑλυσιδαΓραναζια

Γεια σας καλοπαιδα,

τι κανετε ? ολα καλα ?

πρεπει να αλλαξω στο fz6 05 μου αλυσιδογραναζα. Τα μαμα αποδειχθηκαν καλα , αλλα κοστιζουν στην yamaha κοντα 190-200 ε !

Πολλα δεν ειναι ? εχει αγορασει κανεις απο ebay ή απο ιντερνετ γενικοτερα να μου δωσει καμμια info ? κανενα link ? Μπορει με λιγοτερα λεφτα να βρω τιποτα ελαφρια γραναζια αλουμινιου κ ισως καμμια κοκκινη αλυσιδα !

Racefit Growler...τελος!!

Re: KitΑλυσιδαΓραναζια

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    Γεια σας καλοπαιδα,

τι κανετε ? ολα καλα ?

πρεπει να αλλαξω στο fz6 05 μου αλυσιδογραναζα. Τα μαμα αποδειχθηκαν καλα , αλλα κοστιζουν στην yamaha κοντα 190-200 ε !

Πολλα δεν ειναι ? εχει αγορασει κανεις απο ebay ή απο ιντερνετ γενικοτερα να μου δωσει καμμια info ? κανενα link ? Μπορει με λιγοτερα λεφτα να βρω τιποτα ελαφρια γραναζια αλουμινιου κ ισως καμμια κοκκινη αλυσιδα !

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Yamah...Q5fAccessories

εδω εισαι!!απο αυτον παρηγγειλα τα δικα μου για το 1000αρι...ρωτα τον να σου πει τα σταδια γραναζωματος...παραγγελνεις οτι χρωμα θες την αλυσιδα (γνωμη μου χρυση)
    οσον αφορα το γραναζωμα επειδη ισως να θες να το κοντυνεις λιγο για να ροπιαζει καλυτερα κ να ακους τις leovince να μπουμπουνανε διαλεξε το γραναζωμα το mild (εωγ διαλεξα το stage 1 κ ειναι αρκετα κοντουτσικο)

This Listing Is Unavailable

μαλλον εχει τελειωσει τι bidding γιαυτο το link

απο γραναζωμα λεω να το κρατησω μαμα , γιατι κανω αρκετα ταξιδια (γρηγορα) κ δεν θελω να του κοψω απο τελικη , ουτε να το ζοριζω ..

Ασε που αμα το κοντυνεις χρειαζεσαι κ speedohealer για να μην σου γραφει km.

This Listing Is Unavailable

μαλλον εχει τελειωσει τι bidding γιαυτο το link

απο γραναζωμα λεω να το κρατησω μαμα , γιατι κανω αρκετα ταξιδια (γρηγορα) κ δεν θελω να του κοψω απο τελικη , ουτε να το ζοριζω ..

Ασε που αμα το κοντυνεις χρειαζεσαι κ speedohealer για να μην σου γραφει km.
    μπες e-bay αμερικης κ χτυπα fz6 chain kit κ θα στο βγαλει το link
    το store λεγεται moto-heaven κ τυπος που το εχει phil
    πολυ καλος...δεχεται κ παζαρι σε normal πλαισια

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Aπο τη μια λες οτι κάνεις ταξίδια γρήγορα κλπ κι απ την άλλη θέλεις αλουμινένιο γρανάζι.
    Αυτα δεν συμβαδιζουν, το αλουμινένιο δεν εχει αντοχή.

Επίσης απο ebay ψαξε UK, η ισοτιμία ειναι υπέρ σου, απο USA αν σου ρθει να πληρώσεις τελωνείο καλύτερα να τα έπαιρνες απο εδω.

Εγω πήρα DID X Ring με γρανάζια JT 110 Ευρω με τα μεταφορικά απο ebay UK για Hornet 900.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Aπο τη μια λες οτι κάνεις ταξίδια γρήγορα κλπ κι απ την άλλη θέλεις αλουμινένιο γρανάζι.
    Αυτα δεν συμβαδιζουν, το αλουμινένιο δεν εχει αντοχή.

Επίσης απο ebay ψαξε UK, η ισοτιμία ειναι υπέρ σου, απο USA αν σου ρθει να πληρώσεις τελωνείο καλύτερα να τα έπαιρνες απο εδω.

Εγω πήρα DID X Ring με γρανάζια JT 110 Ευρω με τα μεταφορικά απο ebay UK για Hornet 900.
    ο συγκεκριμενος αμειρκανος που εβαλα στο link ειναι πολυυυ σωστος
    gift & εως 50$ αξια...ασε που με 1-2 αγγλους που επικοινωνησα δεν μου εκαναν αλλαγη στο γραναζωμα μονο αυτο που ειχαν στο e-bay ενα ο αμερικανος σου εχει ετοιμα 4 διαφορετικα γραναζωματα + οτι χρωμα θες στην αλυσιδα + οτι εχει απο τις πολυυυυς καλες αλυσιδες - γραναζια

Δεν ηξερα οτι δεν αντεχουν τα αλουμινιου .. θα παω για τα κανονικα , ατσαλινα .

Βρηκα αυτα απο uk για να μην εχω μπλεξιματα με τα τελωνια

http://cgi.ebay.co.uk/FZ6-NAKED-FZ6-...kparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1683|293%3A1|294%3A50

Του εστειλα ερωτηση για τα μεταφορικα , γιατι για ελλαδα δεν εγραφε !

Επισης (καγκουρια!) τον ρωτησα αν την εχει σε κοκκινο χρωμα κ αν κοστιζει εξτρα

Παντως με £69.99 δηλαδη 81ε ειναι πολυ φθηνη ! Ελπιζω τα μεταφορικα να μην ειναι πολλα ..

Εδω μου ειχαν ζητησει 190-200 ε για τα μαμα
    Η τοποθετηση ποσο θα παει , ξερει κανεις ??

Δεν ηξερα οτι δεν αντεχουν τα αλουμινιου .. θα παω για τα κανονικα , ατσαλινα .

Βρηκα αυτα απο uk για να μην εχω μπλεξιματα με τα τελωνια

http://cgi.ebay.co.uk/FZ6-NAKED-FZ6-...kparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1683|293%3A1|294%3A50

Του εστειλα ερωτηση για τα μεταφορικα , γιατι για ελλαδα δεν εγραφε !

Επισης (καγκουρια!) τον ρωτησα αν την εχει σε κοκκινο χρωμα κ αν κοστιζει εξτρα

Παντως με £69.99 δηλαδη 81ε ειναι πολυ φθηνη ! Ελπιζω τα μεταφορικα να μην ειναι πολλα ..

Εδω μου ειχαν ζητησει 190-200 ε για τα μαμα
    Η τοποθετηση ποσο θα παει , ξερει κανεις ??
    70λιρες χωρις μεταφορικα οποτε αλλες 15-20 λιρες μεταφορικα πας στα 100-105? κομπλε
    οχι οτι ειναι ασχημα....γνωμη μου μην βαλεις κοκκινη ρε συ....πολυ κιτσαριο λεμε...γνωμη μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    yparxoun pantws kai granazia pou exoun alouminienio ketnro kai atsalino stefani me dontia pritsinomeno ...einai polu kala kai antexoun oso ena kanoniko atsalino.
    Legontai Supersprox
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF