Σελίδα 30 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 454

Θέμα: Σε Είδα.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    φορα επιτελους ενα γ@μω σουτσεν καθε πρωι να βλεπουμε τις ρωγες σου σκατογρια :hypnotize

Εισπνοή.... εκπνοή....
    αχχχχχ σε είδα χθες στη Λ. Αλεξάνδρας με το μπλε-μαύρο-λευκό μακρύ φορεματάκι σου πάνω στο κίτρινο Typhoon και έπαθα κοκομπλόκο...

επίσης, σε είδα κι εσένα greek kamaki loverboy με τη Shadow στη Θησέως
    να κορνάρεις σε δίμετρη ποδάρα και να κόβεις ταχύτητα.... να γυρνάς το κεφάλι και αλλά απλά να τις κοιτάς με εκείνο το γνωστό λιγούρικο ύφος.
    βέβαια κι εκείνες σε κοιτάγανε......

σα να λέγανε "τι θέλει ο μαλάκας πάλι...."! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto

άνετε θείε

"Οτι μπορουμε κάνουμε" μου πέταξες ενω πηγαινες αντίθετα στην Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα χωρισμένη με νησίδα αναμεσα στα δυο ρευματα. Πέρναγα πεζός , που να φανταστω οτι είσαι τοσο "ακατοίκητος" και θα την γλυτωνα ξυστα. Ναι εσενα λεω με το σκουτερ θείο που ανέβηκες στην CosmoOne. Και οτι μπορούμε το σκοτώνουμε μήπως? Οχι δεν κάνουμε οτι μπορούμε έξω απο κάθε λογική και νόμο, αν τα μυαλά μου ηταν στο δρόμο δεν θα μπορούσες να κάνεις τίποτα για να με φέρεις στην ζωή ξανά βλάκα.

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    Δυστυχως, σας ειδα καρναβαλοι με το οχημα της σχολης οδηγων ,καθως παραβιαζατε επιδεικτικα τον ερυθρο συματοδοτη ,σημερα το απογευμα στην οδο Αγ.αννης στο ρεντη.
    Ελπιζω μονο τα φαινομενα να απατουν και ο οδηγος του οχηματος να μην ειναι εκπαιδευομενος.
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Πέφτουλας
    Σας βλεπω καθε βραδυ σουρωμενα γ@μοπαιδα νεοελληνων να κυκλοφορειτε στην παραλιακη με τα κουτια σας φτιαγμενα και μπανικα με "αθωα"κοριτσουδια.Κ μεις πινουμε αλλα οχι οταν οδηγουμε.
    Καθε βραδυ στο φαναρι στο "Ακρωτηρι" τα κοκκινα φαναρια δεν υπαρχουν για τους θαμωνες που βγαινουν απο τα μαγαζια εκει!Τα ταξι κλεινουν ολη τη δεξια λωριδα και μενουν 2 λωριδες να κινηθεις.Κ παντα τα ξημερωματα ερχομενος απο Γλυφαδα προς Αθηνα,το φαναρι σε συνδυασμο με τη μ@λ@κια των οδηγων μπορει να αφαιρεσει τη ζωη σε εναν συνανθρωπο μας.
    Σημερα θελω να ευχηθω στο μαλακιστηρι με το μαυρο Seat Ibiza να μη προλαβει να δει ξημερωμα αν ξαναπερασει φαναρι.Κ ουτε να γ@μησει.
    Περναει ολη η μαζα των αμαξιων και θελοντας να κανει καροτσακι περναει τελευταιος...αλλα μετα απο 5δευτερα...
    Διαθεσιμες λωριδες μονο μεσαια και αριστερη.Κ το καλυτερο οχι μονο κανει την μαλακια αλλα μπαινει στην μεσαια μη αφηνοντας μου οδο διαφυγης.(αριστερα ξεκινησε ο διπλανος μου,δεξια ταριφες και στη μεση να κανω τον μαλακα στο σαντουιτς).Κορνες,μεγαλη μεσαια σκαλα ξενον,και η ξεταπωτη ρεμους δεν τον εκαναν να σταματησει.
    Παλι καλα που abs και ψυχραιμια γλιτωσαν την κατασταση...
    Το χειροτερο ειναι το καρε που μου εχει μεινει στο μυαλο....Ο τυπος κοιτα απο την αντιθετη πλευρα,η συνοδηγος γκομενα εμενα με τα ματια ορθανοιχτα,σχεδον υπνωτισμενη και στην πορτα της να βλεπω το φως απο το μοτορι μου ολο να μεγαλωνει και να γινεται ολο πιο λαμπερο....Να μην προλαβετε να γ@μηθειτε και αν προλαβατε να σας τρυπησει η καποτα!Τοσο πολυ βιαζοσασταν...Αι σιχτιρ κωλοπαιδα!

Επειδη το φαναρι το ξερω δεν τρεχω,κ εχω το νου μου αλλα ο τριμαλακιδης να περασει μετα απο τοση ωρα ηταν αδιανοητο....
    Κ εχεις την τροχαια στο αεροδρομιο και στην αμφιθεας και κανει αλκοτεστ!Βαλτε κ εκει εναν τροχονομο...να δειτε τι λ7 θα μαζεψετε απο τα κοκκινακια!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Ανεβαινω Κηφισιας καθημερινη κατα τις 01:30,αραιη κινηση,χαλαρα στη μεσαια...
    Πισω και αριστερα ενα Boxster να παιζει φωτα στο matiz να κανει αριστερα...
    Πιο μπροστα συνανταμε ενα Ferrari 360 spider,νεοελληνας 45αρης κοιλιας,με ροζ Lacoste(εννοειται σηκωμενος ο γιακας)...
    Βγηκαν βολτα οι highστες σκεφτομαι...
    Και καπου πισω βλεπω κατι xenon να αλλαζουν μανιωδως λωριδες μεχρι που ¨κολλανε¨ στο Porsche...Ιμπρεζα WRX με εξατμιση αγωγο της ΕΥΔΑΠ...
    κατεβασμα 4η.3η...οι ρυθμοι ανεβαινουν,παμε ολοι μαζι...
    απο μακρυα αναβει πορτοκαλι και κοκκινο το φαναρι του ΚΑΤ...
    Και ειμαστε στη γραμμη εκκινησης:στη δεξια το Ιμπρεζα,στη μεσαια το Φερραρι,στην αριστερη το Πορσε και αναμεσα εγωωω!
    Ξερογκαζιες το Πορσε με κλεφτες ματιες στο Φερραρι,χωρις ανταποκριση ομως,σα να λεει εγω ειμαι εκτος...
    ματιες απο τον οδηγο του Ιμπρεζα...με υφος σας εχω χαλαρα!!
    Το κοκκινο των πεζων εχει αναψει...η πρωτη στο ΚΤΜ εχει ηδη μπει(λες τωρα να σκασει ο συμπλεκτης; ),ολα ετοιμα...
    Θελει κανεις να συνεχισει την αφηγηση;;;:smilea:
    ...cause the place seems still alive...

Έκανα τη βόλτα μου με το τουτου και ενώ ήμουν όμορφα και ωραία στη λωρίδα μου ταρίφας που είχε μπεί στη λεωφορειολωρίδα, για να κάνει τη μαγκιά να περάσει τους πάντες και να βρεθεί μπροστά, αποφασίζει " Να Ο μαλάκας, σε αυτόν θα χωθώ" και εγώ απλά και με συνοπτικές διαδικασίες κρατώντας σταθερό το γκάζι αφού ούτε φλας δεν είχε ανάψει συνεχίζω την πορεία μου. Ο τύπος κοκκαλώνει για να μην καρφωθεί στο προπορευόμενο λεωφορείο, χώνεται από πίσω μου και όλο χάρη μου κάνει νόημα οτι θα με δείρει για αυτό που έκανα.
    Ένα παράπονο έχω μόνο....
    Γιατί δεν κάνουν στείρωση σε αυτές που γεννάνε ταξιτζήδες; Ε;
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Σύντομα το thread αυτό θα κλειδωθεί θα καθαριστεί & θα ανοιχτεί το "Σε είδα vol2 (τα αναστενάρια)".

Moto.gr Moderation Team

Πολυτεχνίτης Το avatar του/της MuayThai
    Σε είδαμε σήμερα το πρωί στην έξοδο ( κάνει διχάλα ο δρόμος) της αττικής οδού από περιφερειακή υμηττού προς ελευσίνα μετά τη μικρή ευθεία κ το τούνελ, σε σημείο που χωράει ένα μόνο όχημα στη λωρίδα, να έχεις σταματήσει κ να κάνεις όπισθεν...

Πολύ προσοχή παιδιά.. έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Σας ειδα εχθες πηγαινοντας απο Λουτρακι προς Καλαματα απο τα αγρια χαραματα,ειστε κι αλλοι τρελοι τελικα,χαιρομαι! Thanks στους συναδελφους streetαδες που χαιρετανε και σου δινουν κουραγιο να συνεχισεις το ταξιδι σου,thanks στον συναδελφο μαυρο και αραχνο gixxerakia και στον φιλο με το cbr,συνυπαρχουμε σε αυτο που κανουμε και ειναι ωραιο! Αληθεια ρε αλητες,που πηγαινατε πρωι πρωι μονοι σας??? (Ωραιες στροφουλες κατεβαινοντας για Μεγαλοπολη και δεν ειναι και τυφλες σαν της Επιδαυρου...μμμμ....)

χτες το βράδυ γυρνώντας σπίτι, έξω απο το Ζοο στο χαλάνδρι αποφάσισες να κάνεις αναστροφή με το hornet σου χωρίς καν να κοιτάξεις τι έρχεται απο πίσω... χαμπάρι δεν πήρες ΜΛΚ!

ακόμα και όταν έμεινα σαστισμένος στη μέση του δρόμου και σε κοίταζα καθώς έκανες μανούβρα ΞΑΝΑ στη μέση του δρόμου (μετά την αναστροφή), ούτε τότε δεν κατάλαβες χριστό τι γινόταν γύρω σου?

δεν είναι μόνο οι κουτάκηδες τελικά, αμα ο άλλος είναι ντιπ για ντιπ ηλίθιος το όχημα δεν κάνει τη διαφορά...

το κρανάκι σου όμως (άσπρο shoei xr1000, γραφικά) το έχω ξαναδεί Zoo, και το μηχανάκι σου, βαμμένο άσπρο hornet είναι χαρακτηριστικό ...

Σε βλεπω μεσηλικα αδυνατε με το γερακισιο υπεροπτικο βλεμα σου και το GS1200 να ανεβαινεις τη Λαγκαδα για Τιταν καθε πρωι ντυμενος σαν τον Ραμπο και τρεμω απ το φοβο ( κρανος Γκεσταπο, γυαλι πιλοτου, μπουφαν - παντελονι χακι με παραλαγες, προστατευτικα γονατου, μποτες ισως μεχρι τα μπουτια)
    Μητε ο Καλυβας ητανε, μητε ο Λεβεντογιαννης?
    Ουτε ο Καλυβας ητανε, ουτε ο Λεβεντογιαννης.
    Ο καραγκιοζης ειτανε που νομιζει οτι κανει Paris Dacar καθε πρωι.

Σε είδα σήμερα να έρχεσαι ανάποδα στον υπόγειο στο Μικρολίμανο και όλο χάρη και στυλ σταμάτησα τη μηχανή στη μέση του δρόμου κάθετα, την έβαλα στο σταντ και κατέβηκα να συνεχίσω με τα πόδια. Με κοιτούσες γεμάτος απορία.... αλλά ειλικρινά γέλασα πολύ με το φορτηγατζή από πίσω μου που έβαλε τα κλαρίνα και κατέβηκε να χορέψουμε....:wacko:
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Σήμερα λοιπόν στην Ιερά οδό,στο ρεύμα προς Χαιδάρι,σε είδα και λαχτάρισα παππούκα που διέσχιζες το δρόμο με το πάσο σου, κοιτάζοντας οπουδήποτε αλλού,εκτός από την κατεύθυνση που ερχόντουσαν τα αυτοκίνητα κι εγώ.Ίσως η μορφή μου έμοιαζε με του Χάρου όταν επιτέλους με πήρε γραμμή από το παρατεταμένο κορνάρισμα και ως άλλος Μελισσανίδης βρέθηκε στην άκρη του δρόμου.Όχι φίλοι μου,μη βγάλετε το συμπέρασμα ότι πήγαινα με 280 με το μπούσα σε ένα δρόμο σαν την Ιερά οδό.Με το παπί σε ανηφόρα ήμουν και φυσικά όχι με περισσότερα από 60χλμ!!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Σε είδα με τη γαλάζια βέσπα σου και το γαλάζιο κ********τάκι σου.........
    Πέρνα πάλι αύριο να σε κεράσω ποτάκια στο Μπρίκι..

Είμαι ο Dj

Σελίδα 30 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 11:49
  3. Sorry ρε φιλαράκο δε σε ειδα....
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22