Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: fz6 vs gsr vs hornet μη με παρεται με τις πετρες.. pleaseeee

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113

Cool fz6 vs gsr vs hornet μη με παρεται με τις πετρες.. pleaseeee

χαιρεται κυριοι μηχανοβοιοι.. (πως γραφεται αυτη η λεξη...)
    φαζερ θα παρω και μαλιστα s2 αλλα ρε παιδια την απορια την εχω και δε μου την ελησε κανενας..
    δε ρωταω για στροφες φρενα πλασια και αλλα τετοια.. γιατι απο τοτε που θελω fazer αυτα διαβαζω και μαθαινω.
    θελω να μαθω τι γινεται με τα μοτορια.
    δηλαδης, εχουμε αυτα τα τρια fz6 gsr hornet
    τα στηνουμε σε ευθεια
    και αν θελεται και με τους ιδιους οδηγους (υποθετικα)
    τι γινεται ?
    fazer gsr εχουν και τα δυο 98 αλογατα (οχι στον τροχο) και 600 κυβικα γιατι δηλαδη να πηγαινει το σουτζουκι καλυτερα?
    το χορνετ εχει 3-4 αλογα παραπανω (οχι στον τροχο.)

για πειτε..

ξεκιναμε απο την πρωτη μεχρι την εκτη και την τελικη ταχυτητα..

ξερω θα μου πειτε μη κοιτας μονο αυτα στη μηχανη.. ελα ομως που ξεκαγκουριαστικα και μονο αυτο δεν κοιταξα ακομη. :rotflmao:
    αντε αντε θελω να μαθω και μη με παρεται με τις πετρες.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Φίλε μου πάρε το fazer και θα σου λυθούν στην πορεία όλες οι απορίες...Ολα τα άλλα μοτόρια που ανάφερες δίπλα του είναι απλές οδοντόκρεμες!Μην παραμυθιάζεσαι
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ !!!!

Φιλαράκι, αυτές οι μηχανές είναι πάνω κάτω το ίδιο. 2-3 άλογα δεν κάνουν τη διαφορά.
    Αξιόπιστες, όμορφες και δυνατές.

Με το Fazer ένα σκαλί παραπάνω...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Σε αυτή την κατηγορία δεν ψάχνεις τα 2-3 άλογα διαφορά που θα έχουν (αν και σε καμία δεν το ψάχνεις βασικά εκτός κι αν είσαι αγωνιζόμενος). Και ναι έχουν μικροδιαφορές με το ένα να υπερτερεί κάπου και το άλλο κάπου αλλού.

Στην πράξη και οι 3 είναι πολύ καλές επιλογές για την κατηγορία τους. Οπότε θα έλεγα να πάρεις αυτή που σου αρέσει οπτικά περισσότερο.

Όσον αναφορά το FZ6 να ξέρεις ότι λόγω κινητήρα τα άλογα θα τα δεις στις ψηλές στροφές ενώ το gsr είναι πιο γεμάτο από χαμηλά.

Προσωπικά δεν μου αρέσει που θέλει δούλεμα ψηλά ο κινητήρας του FZ6 αλλά μου αρέσει το σουλούπι του. Το GSR_πάλι δεν μου αρέσει σαν σουλούπι αλλά έχει ωραίο κινητήρα και πολύ στηβαρό ψαλίδι. Το Hornet θα έλεγα ότι μου κάθεται πιο πολύ από όλα σαν σύνολο αλλά πάλι έχω ενα θεματάκι με την Honda που δεν την γουστάρω. Για τους περισσότερους πάλι αυτό είναι πλεονέκτημα.

Πάρε ότι τραβάει η ψυχή σου χωρίς να φοβάσαι ότι θα έχεις κάνει λάθος επιλογή.

Δεν εχω οδηγησει το γιαμαχα αλλα εδω ειναι ενα διαγραμμα για μοντελα 06 (δηλαδη το προηγουμενο Ζ750,το πιο δυνατο, και το προηγουμενο καρμπυρατερατο χορνετ)που βρηκα να περιφερεται στο νετ.Τα μοτερ του gsr ,fz6 παραμενουν τα ιδια οποτε θεωρησε το up to date.

Μην δεσεις κομπο τα νουμερα καθως μαλλον αναφερεται στο στροφαλο,αλλα χρησιμοποιησε το για συγκριση.

Παντως στο δρομο οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες (στα 600).Εγω (gsr) ανοιξα ρολλαριστος 2ες +(γιατι να το ξεκινησω δεν...) ,με το εν λογω χορνετ φιλου μου ,απο ψηλα (8k+ rpm) για να μην μετρησει το πιο χαμηλοροπο ,και παροτι στο διαγραμμα οι διαφορες φαινονται χαωδεις ,του ξεκολαγα ανετα μεν αλλα οχι τρελες διαφορες δε.Απο την αλλη βεβαια ειμαι και κουλαδι(2 μηνες με το ζουκι)
    :ZZZ:

Με φαζερ δεν εχει τυχει να ανοιξω.Παντως μην ψαχνεις διαφορες στα 10ατα γιατι παιζει τεραστιο ρολο ο οδηγος αλλα και δν εχει και πολυ (πρακτικο) νοημα η συγκριση με αλλες μοτο μονο σε ευθεια.

Να τις συγκρινεις...... (επειδη ειμαι και κατοχος gsr και ξερετε την παροιμια με το σπιτι που πλακωνει) σε ψαλιδι και φρενα!

:rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	power.jpg 
Προβολές:	915 
Μέγεθος:	32,6 KB 
ID:	169567

βολτάδικο μέλος
    όταν έχουμε ίδια άλογα μετά μετράει λίγο (ειδικά στο 0-200) και το βάρος, τόσο της μηχανής όσο και του αναβάτη... επίσης έχει σημασία και σε ποιες στροφές τα δίνει το κάθε μηχανάκι (αλλά φαντάζομαι πάνω-κάτω στις ίδιες θα είναι).

και όπως και να το κάνεις τα 212 κιλά του fazer (abs) με τα 180 του gsr είναι αισθητή διαφορά. ίσως γι αυτό να είναι ελαφρώς πιο μπροστά τα δεύτερα.

βολτάδικο μέλος
    άκυρο αυτό με τα κιλα.... 213 κιλά δίνεται το gsr με υγρά. η τιμή που είπα είναι αυτή που αναγραφόταν παλαιότερα και μάλλον ήταν χωρίς αυτά!

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Σε αυτή την κατηγορία δεν ψάχνεις τα 2-3 άλογα διαφορά που θα έχουν (αν και σε καμία δεν το ψάχνεις βασικά εκτός κι αν είσαι αγωνιζόμενος). Και ναι έχουν μικροδιαφορές με το ένα να υπερτερεί κάπου και το άλλο κάπου αλλού.

Στην πράξη και οι 3 είναι πολύ καλές επιλογές για την κατηγορία τους. Οπότε θα έλεγα να πάρεις αυτή που σου αρέσει οπτικά περισσότερο.

Όσον αναφορά το FZ6 να ξέρεις ότι λόγω κινητήρα τα άλογα θα τα δεις στις ψηλές στροφές ενώ το gsr είναι πιο γεμάτο από χαμηλά.

Προσωπικά δεν μου αρέσει που θέλει δούλεμα ψηλά ο κινητήρας του FZ6 αλλά μου αρέσει το σουλούπι του. Το GSR_πάλι δεν μου αρέσει σαν σουλούπι αλλά έχει ωραίο κινητήρα και πολύ στηβαρό ψαλίδι. Το Hornet θα έλεγα ότι μου κάθεται πιο πολύ από όλα σαν σύνολο αλλά πάλι έχω ενα θεματάκι με την Honda που δεν την γουστάρω. Για τους περισσότερους πάλι αυτό είναι πλεονέκτημα.
    +10000000000000000
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ !!!!

Φιλαράκι, αυτές οι μηχανές είναι πάνω κάτω το ίδιο. 2-3 άλογα δεν κάνουν τη διαφορά.
    Αξιόπιστες, όμορφες και δυνατές.

Με το Fazer ένα σκαλί παραπάνω...
    ΑΚΡΙΒΩΣ οτι λεει ο φιλος XT_Billy, ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα,

μονο αντι για την λεξη "FAZER" βαλε "HORNET" :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil_2
    ΑΚΡΙΒΩΣ οτι λεει ο φιλος XT_Billy, ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα,

μονο αντι για την λεξη "FAZER" βαλε "HORNET" :rotflmao:

Από πότε οι "σφήκες" γίνανε μηχανές

Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Από πότε οι "σφήκες" γίνανε μηχανές
    Απο το 1965 περιπου φροντισε η "μαμα" Honda...

http://www.best-motorcycle-gear.com/...e-history.html

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil_2
    Απο το 1965 περιπου φροντισε η "μαμα" Honda...

http://www.best-motorcycle-gear.com/...e-history.html

Honda μπλιάχχχχχχχχχχ:hypnotize :a13:

Εντάξει μάγκες, όπως και να'χει, η αλήθεια να λέγεται...

Πρώτη η Honda με την Hornet δημιούργησε το "streetfighter".
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Εντάξει μάγκες, όπως και να'χει, η αλήθεια να λέγεται...

Πρώτη η Honda με την Hornet δημιούργησε το "streetfighter".
    Φτού σου :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Φτού σου :rotflmao:
    Εχμμμ..

Τι να τήν κάνεις μωρέ? Honda είναι...
    Άχρωμη, άοσμη, αγευστη...

XR
    XTR
    XJR

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBF-600S ABS vs CB-600F HORNET
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2015, 15:45
  2. sv650s vs fazer vs hornet
    από alexioannides στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2008, 23:33
  3. vstrom 650 vs gsr 600
    από nik7119 στο forum Suzuki
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 13:26
  4. MCN Triumph Street Triple vs Monster, Z, Hornet, GSR, FZ6
    από 618RR στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 13:14
  5. hornet vs fazer vs bandit
    από iosif στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 08:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •