Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: μ@λ@κ@ς με μαυρο leon

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

μ@λ@κ@ς με μαυρο leon

Βρισκομαι με το κουτι σε δρομο με οριο 70 χλμ(υπαρχει μπλοκο αρκετα συχνα γιατι ειναι ευθεια) και προσπερνω φορτηγο που ειναι δεξια κι εχει βγαλει φλας να στριψει στο φαναρι.Στον μεσαιο καθρεπτη βλεπω ενα μαυρο κουτι να πεταγεται απο την δεξια λωριδα στην αριστερη και να ερχεται με οσα εχει.Με φτανει πολυ γρηγορα και ενω ειμαι στην προσπεραση τον χανω απο τον μεσαιο καθρπτη και τον βλεπω στον αριστερο μονο.Λιγα μετρα πιο κατω ειναι το φαναρι το οποιο στριβει δεξια και εχει και ανοιγμα για να στριψεις αριστερα.Την πεφτω στα φρενα,κατεβαζω και μια και βλεπω το μ@λ@κ@ με το leon να με προσπερνα απο αριστερα(εκει που μπαινεις για να στριψεις αριστερα στο φαναρι) και να μπαινει μπροστα μου.
    Ο κωλος του δεν απειχε παρα μια ροδα απο τον προφυλακτηρα μου.Αν δεν ειχα φρεναρει θα γινομασταν μπαχαλο.
    Για καλη του τυχη ειχα μεσα τα παιδια.Για κακη του τυχη πηρα το νουμερο του γιατι σταματησε για μια στιγμη στο επομενο κοκκινο κι εστριψε δεξια(παντα με κοκκινο εννοειται).
    ΜΑΛΑΚΑ την επομενη φορα που θα σε πετυχω στην Κυμης θα το χαραμισω το κουτι.Καλυτερα να το ριξω πανω σου παρα να το δωσω στο Σουφλια για αποσυρση.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	α.jpg 
Προβολές:	814 
Μέγεθος:	17,3 KB 
ID:	169611
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Hρεμο σε βρισκω αλλα εχεις και παιδακια......σε τετοιες φασεις με μπασταρδακια (ανεξαρτητος ηλικιας) που μεσα στην κινηση πανε δεξια-αριστερα και κανουν οτι μαλακια τους κατεβει για να κερδισουν εστω και 2 αμαξια αποσταση και χωνοντε στο ξαφνικο μπροστα μου καρφωνω προβολεις (οχι το βραδυ) και κανω νοηματα με τα χερια να τραβηξουν δεξια (αν ζητησουν και το λογο) η να τραβηξουν μια γκουχουπαχιαγκουχου....
    Θα το στρωσω που θα παει..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Κατατοπιστικο....
    Την επομενη ριχτο πανω του,αποσυρουν και τρακαρισμενα,αρκει να σε παει μεχρι το ΥΠΕΧΩΔΕ!!!
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Κατατοπιστικο....
    Την επομενη ριχτο πανω του,αποσυρουν και τρακαρισμενα,αρκει να σε παει μεχρι το ΥΠΕΧΩΔΕ!!!
    Δεν ηθελε και πολυ.Αντι για φρενα σταθερο γκαζι,λιγο αριστερα το τιμονι και θα αγκαλιαζε την κολωνα ο μπασταρδος.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν ήταν να πλακωνόμασταν με κάθε ενα που θεωρεί το όχημα του προέκταση του πουλιού του, τότε παιδιά θα είχαμε καθημερινές προπονήσεις σαν τον Τάισον.

Το θέμα είναι οτι δεν έπαθες τίποτα ΕΥΤΥΧΩΣ.. τώρα απο εκεί και πέρα, το είδος του οδηγού αυτού δεν θα πεθάνει ποτέ δυστυχώς στην Ελλάδα. Οτι και αν οδηγεί.

Ακόμα και αν πιάσεις εναν και του ανοίξεις το κεφάλι, 1ον δεν θα αλλάξεις τίποτα γιατί έτσι είναι αυτοί ... και 2ον θα υπάρχουν άλλες τόσες χιλιάδες απο αυτούς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αν ήταν να πλακωνόμασταν με κάθε ενα που θεωρεί το όχημα του προέκταση του πουλιού του, τότε παιδιά θα είχαμε καθημερινές προπονήσεις σαν τον Τάισον.

Το θέμα είναι οτι δεν έπαθες τίποτα ΕΥΤΥΧΩΣ.. τώρα απο εκεί και πέρα, το είδος του οδηγού αυτού δεν θα πεθάνει ποτέ δυστυχώς στην Ελλάδα. Οτι και αν οδηγεί.

Ακόμα και αν πιάσεις εναν και του ανοίξεις το κεφάλι, 1ον δεν θα αλλάξεις τίποτα γιατί έτσι είναι αυτοί ... και 2ον θα υπάρχουν άλλες τόσες χιλιάδες απο αυτούς.

Gandalf
    Δεν πλακωθηκα ουτε καν μπηκα σε τετοια διαδικασια.Φαντασου τα παιδια μου να με βλεπανε να παιζω μπουνιες με τον απαραδεκτο.
    Δεν παθαμε τιποτα γιατι εχω πολλα χλμ και ο πατερας μου με ειχε εκπαιδευσει πολυ καλα.
    Φαντασου να ηταν ενας νεος οδηγος η ενας ηλικιωμενος με μειωμενες αντιδρασεις.
    Συμφωνω οτι και να του ανοιξεις το κεφαλι μυαλο δεν μπορεις να του βαλεις μεσα.Αλλα αν του παιρνανε το διπλωμα για μια 3ετια θα καταλαβαινε πως δεν μπορεις να παιζεις με τις ζωες των αλλων στο δρομο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Αντι για φρενα σταθερο (ή και επιταχυνομενο) γκαζι,λιγο αριστερα το τιμονι και θα αγκαλιαζε την κολωνα ο μπασταρδος.
    εσυ μετα θα προχωρουσες στον δρομο μην μπορωντας να σου κανει κατι και φυσικα θα ησουν νομιμοτατος.

αν γινοταν ενα 5αρι χιλιαρικα ζημια στο αγαπημενο του leon θα σου ελεγα εγω αν το ξαναεκανε μολις το εφτιαχνε.

Αν σου ξανατυχει και εισαι μονος ''στειλτον'' γιατι αργα ή γρηγορα θα φαει καποιον
    σε δυο ροδες

Το θεμα δεν ειναι να τον "στειλω" αλλα οτι η ανθρωπινη ζωη εχει μηδαμινη αξια μπροστα στα αλογα και την κ@υλ@ του καθε Σουμαχερ-Ροσσι.
    Το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι ενα φαναρι μπροστα υπηρχε ζητας με φουλ εξοπλισμο(κοντομανικο και κρανος ) ο οποιος εφυγε καντηλι και περασε με κοκκινο.Τον ειδε κι τρομπας με το τριμπουρδελο και πηρε θαρρος.

Παλαιό μέλος
    έτσι όπως τα περιγράφεις, έχω την εντύπωση πως έχεις δώσει ΚΑΙ σ' αυτόν δικαίωμα να σε βρίσει

πιθανότατα είχε και αυτός αποφασίσει να βγει αριστερά περνώντας και σένα και το φορτηγό

και να σου πει τώρα "δεν τσέκαρες αριστερό καθρέφτη πριν βγεις, και μου πετάχτηκες την ώρα που προσπερνούσα και παραλίγο να τρακάρουμε!!"

φλας έβγαλες; αυτός έβγαλε;

και τελικα ποιος έκανε την κίνηση προς τα αριστερά πρώτος;

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    εκει ψηλα στην Κυμης εγινε αυτο??εκει εχουν γινει πολλα τετοια ηλιθια τρακαρισματα...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Γραψ'τον στα π@π@ρια σου ρε φιλε, και συνεχισε την ζωη σου.Δεν χρειαζεται να ανοιγουμε βεντετες στον δρομο, και να δημιουργουμε εμμονες με τον καθε μαλακα.
    Αφου απεφυγες το κακο, ξεχασε το.Γνωμη μου.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Φιλαράκο τέτοια συμβαίνουν συχνά στους δρόμους.
    Δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάρεις τον αριθμό του.
    Την επόμενη φορά μπορεί να σε τρακάρει κάποιος χειρότερος Μ@@κ@ς. Τι θα κάνεις;
    Θα ψάχνεις και πάλι να βρεις το μαύρο Leon? Όχι...

Συνέχισε τη ζωή σου κοιτώντας μπροστά. Γιατί μπροστά είναι τα προβλήματα.
    Πίσω υπάρχουν μόνο αυτά που πέρασες (απλά και μόνο) για να θυμάσαι και
    μέσω αυτών να μπορείς να προσέχεις καλύτερα στο παρόν και στο μέλλον.

:a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    έτσι όπως τα περιγράφεις, έχω την εντύπωση πως έχεις δώσει ΚΑΙ σ' αυτόν δικαίωμα να σε βρίσει

πιθανότατα είχε και αυτός αποφασίσει να βγει αριστερά περνώντας και σένα και το φορτηγό

και να σου πει τώρα "δεν τσέκαρες αριστερό καθρέφτη πριν βγεις, και μου πετάχτηκες την ώρα που προσπερνούσα και παραλίγο να τρακάρουμε!!"

φλας έβγαλες; αυτός έβγαλε;

και τελικα ποιος έκανε την κίνηση προς τα αριστερά πρώτος;
    Διαβασε καλυτερα το πρωτο ποστ και δες και το σχηματακι.Γ κατηγοριας διπλωμα εχω φιλαρακι και οδηγαω 30 χρονια.Λες να μην εβγαλα φλας?Ο κοπανος ηταν στη δεξια λωριδα και αρκετα πισω μου.Για να με προσπερασει μπηκε στην τριτη λωριδα που ειναι μονο για αριστερα.Αυτο σου λεει κατι?Σιγα μην εβγαζε φλας.Αλλα και να εβγαζε αφου προπορευομουν θα επρεπε να περιμενει να κανω δεξια και μετα να προσπερασει.

Προς Elle και konsttanttinos

Δεν ανοιξα καμμια βεντετα με κανεναν.Πηρα το νουμερο του γιατι ετσι εχω μαθει.Την επομενη φορα που θα τον πετυχω να κανει μαγκιες ξερω τι θα κανω.Κι αυτο δεν εχει καμμια σχεση με βεντετες κι αλλους τσαμπουκαδες.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2007, 19:25
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2007, 12:39
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2007, 21:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε