Βρισκομαι με το κουτι σε δρομο με οριο 70 χλμ(υπαρχει μπλοκο αρκετα συχνα γιατι ειναι ευθεια) και προσπερνω φορτηγο που ειναι δεξια κι εχει βγαλει φλας να στριψει στο φαναρι.Στον μεσαιο καθρεπτη βλεπω ενα μαυρο κουτι να πεταγεται απο την δεξια λωριδα στην αριστερη και να ερχεται με οσα εχει.Με φτανει πολυ γρηγορα και ενω ειμαι στην προσπεραση τον χανω απο τον μεσαιο καθρπτη και τον βλεπω στον αριστερο μονο.Λιγα μετρα πιο κατω ειναι το φαναρι το οποιο στριβει δεξια και εχει και ανοιγμα για να στριψεις αριστερα.Την πεφτω στα φρενα,κατεβαζω και μια και βλεπω το μ@λ@κ@ με το leon να με προσπερνα απο αριστερα(εκει που μπαινεις για να στριψεις αριστερα στο φαναρι) και να μπαινει μπροστα μου.
Ο κωλος του δεν απειχε παρα μια ροδα απο τον προφυλακτηρα μου.Αν δεν ειχα φρεναρει θα γινομασταν μπαχαλο.
Για καλη του τυχη ειχα μεσα τα παιδια.Για κακη του τυχη πηρα το νουμερο του γιατι σταματησε για μια στιγμη στο επομενο κοκκινο κι εστριψε δεξια(παντα με κοκκινο εννοειται).
ΜΑΛΑΚΑ την επομενη φορα που θα σε πετυχω στην Κυμης θα το χαραμισω το κουτι.Καλυτερα να το ριξω πανω σου παρα να το δωσω στο Σουφλια για αποσυρση.![]()
![]()
![]()