Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Αμεση επιλογή κράνους!

Νέο μέλος
    Εχω το SHARK RSX εδω και 2 χρονια (και μαλιστα αγορασμενο απο fc-moto που στο συνιστω ανεπιφυλακτα).

Προσωπικα ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος. Αψογη ποιοτητα βαφης εξωτερικα και αριστη ποιοτητα κατασκευης εσωτερικα (βεβαια το προσεχω πολυ το κρανακι,ετσι. Καλοι αεραγωγοι και θεμα θορυβου δεν με απασχολει καθολου. Μιλαμε για ενα κρανος με πολυ καλη σχεση τιμης/αποδοσης, μην ξεχναμε οτι προκειτε για το δευτερο καλυτερο της εταιριας μετα to RSR2..

Γενικως απο εμενα.. recommended!

Καλες αγορες

Κοίτα και στο www.sportsbikeshop.co.uk

Έχει ειδικές τιμές και έκπτωση 10% στα Arai. Αξιόπιστοι και φιλικοί και κάνουν δώρο και την καλή θήκη-τσάντα για το κράνος.

Πήρα από εκεί το RX-7 GP το οποίο θα πρότεινα αν ήταν στο budget σου διότι έχει λίγο πιο μεγάλη ζελατίνα και ίσως σου φαίνεται λιγότερο "κλειστοφοβικό".

Επίσης προσωπικά το απλό κλιπάκι θα το απέφευγα. Εκτός του ότι δεν το θεωρώ τόσο ασφαλές, νομίζω ότι μετά από μεγάλη χρήση θα φθαρεί και θα σπάσει ούτως ή άλλως. Το ring συνηθίζεται, δεν είναι τίποτα.

Πρόσφατα αγόρασα το ARAI RX-7 GP και το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι το μεγάλο οπτικό πεδίο που προσφέρει!!!Το προηγούμενο ήταν Laser carbon και με δυσκόλευε όταν κρυβόμουν πίσω από τη ζελατίνα και μου πιανόταν ο αυχένας!
    Και το Chaser παντως που πήρε ο αδερφός μου έχει μεγάλο οπτικό πεδίο και του έκανε εντύπωση αν και η θέση οδήγησης του είναι ορθια! Το προηγούμενο του κράνος Shark! επίσης δοκίμασε και το gearchangeonline.com είναι το ίδιο μαγαζί με το bikersbargains αλλά επειδή είναι μόνο στο νετ είναι πιο εύκολη η επικοινωνία!

Παλαιό μέλος
    To rsx το κατηργησε...

Υπάρχει το RSI και το RSF3

http://www.mickbyrne.co.uk/motorcycl...wrk-white.html

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...ectID=12433051

ωραίο το RSI αλλά δεν ξέρω αν κάνει για σχετικά όρθια θέση. Αν το έχει κάποιος ας πει!

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Γενικοτερος κανονας ειναι οτι σε γυμνο μηχανακι καλο ειναι να αποφευγεις κρανη με πολλους και "περιεργους" αεραγωγους.Αυτο γιατι το κρανος στο γυμνο τρωει καργα αερα και ο αερας αυτος,περνωντας μεσα απο τους αεραγωγους δημιουργει στροβιλισμους,κατα συνεπεια ασταθεια στο κεφαλι,και αυξημενο θορυβο.
    Απο τα shark εχω δοκιμασει το RSR2 και το RSI.Και τα δυο απιστευτο βαψιμο και φινιρισμα (δεν ξερω σε βαθος χρονου) και "ευχαριστη" αισθηση οταν το φοραγα.Δεν ξερω κατα ποσο καταλαβαινεις το "ευχαριστη" αλλα δεν μπορω να το θεσω αλλιως...δεν με ενοχλουσε ρε παιδι μου,σαν να μην το φοραγα,νομιζω καλο για τα λεφτα του (ιδιαιτερα το RSI)

The Ace of Spades

Ριξε και μια ματια εδω εαν θες,θα εκπλαγεις με καποια αποτελεσματα......

http://sharp.direct.gov.uk/
    The Ace of Spades

Παλαιό μέλος
    Tα έχω δει τα τεστ αλλά να πω την αλήθεια δεν τα πολυπιστεύω...

Γιατί πχ το shoei raid 2 βγαίνει καλύτερο από το εντελώς ίδιο xr-1000?

*Ποιά εννοείς με περίεργους και πολλούς αεραγωγούς; shoei?
    Πράγματι δεν θέλω πολύ αέρα μέσα διότι φοράω σκληρούς φακούς και ο αέρας ενοχλεί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
    Tα έχω δει τα τεστ αλλά να πω την αλήθεια δεν τα πολυπιστεύω...

Γιατί πχ το shoei raid 2 βγαίνει καλύτερο από το εντελώς ίδιο xr-1000?

*Ποιά εννοείς με περίεργους και πολλούς αεραγωγούς; shoei?
    Πράγματι δεν θέλω πολύ αέρα μέσα διότι φοράω σκληρούς φακούς και ο αέρας ενοχλεί.
    Υποτιθεται οτι ο sharp ειναι οργανο της βρετανικης κυβερνησης...Και νομιζω αμα ηταν μουφα αυτοι που θιγονταν θα εβγαιναν και θα φωναζαν...

Για τους αεραγωγους τωρα,δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενη μαρκα,τα racing κρανη κατα βαση ειναι αυτα που εχουν τον περισσοτερο θορυβο(Πχ Spirit.RX7RR k GP,Bell M4R ktl).Οταν λεω οτι βαζουν αερα,μην φανταστεις οτι ο αερας σε φυσαει στο προσωπο,τον καλο αερισμο τον θελεις για να μην αναψει το κεφαλι σου...Και εγω φακους φοραω,δεν θα εχεις κανενα προβλημα μην ανησυχεις.
    The Ace of Spades

Life Less Serious Το avatar του/της IPL
    Και γω με φακούς είμαι. Καμιά φορα μόνο στις ζέστες κλείνω μόνο το μπροστινό πορτάκι γιατί με τον ζεστό αέρα με ενοχλεί και μένα. Αλλά οι άλλοι αεραγωγοί είναι οκ.
    “If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν ποιό να προτιμήσω;

http://www.bikersdirect.co.uk/Shark-...Mat_AJWEF.aspx σε εντελώς εξευτελιστική τιμή! (προφανώς παλιό μοντέλο, μάλλον θα προτιμήσω τα "φρέσκα" που πάνε γύρω στα 220 ευρώ http://www.bikersdirect.co.uk/Shark-...WRK_AJKF9.aspx και έχω τη σιγουριά ότι δεν είναι χρόνια στο στοκ. Το λινκ το έχει λίγο ακριβότερα αλλά έχει καλύτερη φωτο γι αυτό το έβαλα. Το βρίσκω 206 λίρες)

ή το γνωστό xr-1000 που μου βγαίνει το φετινό του 2009 στα 350 μαζί με τη φιμέ ζελατίνα και τα μεταφορικά;

Εγω φιλε το RSI θα επαιρνα.Αυτο ομως...http://www.bikersdirect.co.uk/Shark-...zil_AJWEI.aspx ωραιο και το karma.Το shuriken ειναι οντως παλιο.Θεωρω απαραδεκτο για κρανος της τιμης του XR-1000 να μην βγαινει ολο το εσωτερικο για πλυσιμο
    Αντε καλες αγορες και αγραντζουνιστος.....
    The Ace of Spades

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν μη με κράξετε αλλά άλλαξα εντελώς προσανατολισμό!

Είπα: Τι με ενοχλεί στο παλιό καλό νολαν μου;

1) Οτι το έχω με την σκούρα ζελατίνα και έτσι το βράδυ δν βλέπω! Να την αλλάζω δεν παίζει και να την σηκώνω επίσης δεν γίνεται λόγω φακών...

2) Οτι είναι μαύρο και το βράδυ δεν φαίνεται + ότι μαζεύει ζέστη

3) Αν ήταν ελαφρύτερο (1.450 είναι) τόσο το καλύτερο!

Γιατί λοιπόν να πάρω ένα πολύ καλό κράνος αλλά που να μην με βολεύει; ΚΑλύτερα κάποιο ίσως όχι τόσο κορυφαίο αλλά να καλύπτει τις ανάγκες μου.
    Την ιδέα μου την έδωσε φίλος που μου έγραψε για την δυσκολία που έχει να στηρίξει γυαλιά πχ σε RSI.

Οπότε ψάχνω κάποιο καλό μεν αλλά που να έχει οπωσδήποτε και δεύτερη εσωτερική φιμέ ζελατίνα (και να μην είναι τόσο χάλια που να πέφτει μόνη της!)

All i want from my birthday is another birthday!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koukos
    Παρε αυτο: http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...lectSubProduct
    1650 γρ! Πολύ βαρύ!

Shoei XR1000 Artifact TC1 - Red 200euro boreis mou peis apo pio site pls

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιλογη κρανους
    από dmf στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2011, 21:45
  2. βοήθεια για την επιλογη κράνους