Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 55

Θέμα: Ευθυνη ανηλικος ντιλιβερας χωρις διπλωμα

ο πεζος καβαλαρης.... Το avatar του/της PRIEST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Από ποιον αναγκάζεται;;;

Και ποια είναι η δουλειά του;;;

Αν δεν "βγαίνει" με 30,40 παραγγελίες να ΜΗΝ κάνει delivery ή να τις κάνεις μόνος του.

Γιατί πρέπει να πάρει έναν πιτσιρικά χωρίς δίπλωμα;;;

Αλλά βέβαια, όταν θέλουμε να βγάλουμε και από τη μύγα ξύγκι τότε ... "αναγκαζόμαστε" να κάνουμε πολλά ...

νομιζω πως εξω απο το χορο πολλα τργουδια λεμε!οταν θα γινεις καταστηματαρχης φιλτατε και σε παρουν τα εξοδα παραμαζομα ελα να τα ξαναπουμε

και ξαναλεω δεν επικροτω, αντιθετος κατακρινω το γεγονος αλλα καποιες φορες αναγκαζεσαι!
    οταν εχεις ντελιβερι και σου φυγει ο ντελιβερας για τον οποιοδηποτε λογο,τι θα κανεις?θα της πας μονος σου ειπες και συμφωνω,αν δεν τις προλαβενεις ολες τι θα κανεις?θα κωψεις το ντελιβερι λες εσυ,και εγω σου λεω οτι παει το μισο πελατολογειο και αντε νε ορθοποδησεις!

καλαθα ειναι να βλεπουμε ολες τις πλευρες ενος θεματος πριν αρχισουμε να λεμε.................

φιλικα παντα!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PRIEST
    νομιζω πως εξω απο το χορο πολλα τργουδια λεμε!οταν θα γινεις καταστηματαρχης φιλτατε και σε παρουν τα εξοδα παραμαζομα ελα να τα ξαναπουμε
    Δεν είμαι καταστηματάρχης, είμαι όμως ελεύθερος επαγγελματίας και κάτι ξέρω και γω.

οταν εχεις ντελιβερι και σου φυγει ο ντελιβερας για τον οποιοδηποτε λογο,τι θα κανεις?θα της πας μονος σου ειπες και συμφωνω,αν δεν τις προλαβενεις ολες τι θα κανεις?θα κωψεις το ντελιβερι λες εσυ,και εγω σου λεω οτι παει το μισο πελατολογειο και αντε νε ορθοποδησεις!
    Θα βρεις αντικαταστάτη του προηγούμενου delivery.
    Οπότε που είναι το πρόβλημα να απασχολήσεις κάποιον νόμιμα;;
    Εκτός και αν ούτε πριν τον απασχολούσες νόμιμα, οπότε δεν ισχύει το "κάποιες φορές αναγκάζεσαι" γιατί δεν μιλάμε για "κάποιες φορές" αλλά για τον κανόνα.

καλαθα ειναι να βλεπουμε ολες τις πλευρες ενος θεματος
    στις οποίες περιλαμβάνεται και η πλευρά του υπαλλήλου όμως ...

φιλικα παντα!
    αυτό εννοείται

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

αντιθετος κατακρινω το γεγονος αλλα καποιες φορες αναγκαζεσαι!

καλαθα ειναι να βλεπουμε ολες τις πλευρες ενος θεματος πριν αρχισουμε να λεμε.................
    δεν πρεπει να μιλας σοβαρα φιλε

αν ειμασταν σοβαρη χωρα και οι νομοι τηροντουσαν, ο κακομοιρης ιδιοκτητης που λες θα ειχε φροντισει να εχει αρκετους ντελιβεραδες, με τα παντα ολα νομιμα, και αν του φευγαν ολοι δεν θα κανε μια μερα ντελιβερι μεχρι να βρει αλλον.

τι θες να δικαιολογησεις τωρα? τυπους που προσλαμβανουν ανηλικους καμικαζι, χωρις διπλωμα, χωρις κρανος και χωρις καιμια συνειδηση?

Υ.Γ. και του καθε καταστηματαρχη τα εξοδα δεν του δινουν το δικαιωμα να καταπαταει τους νομους.

αν θες φιλε μου απαντησε ειλικρινα, εισαι καταστηματαρχης με ντελιβεραδες?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Ελεος κυριοι εργοδοτες πια. Η αλλαζονεία σας δεν έχει όριο πια.

Βεβαια βρίσκετε και κάνετε, αφου η ολη πολιτική κατάσταση σας το επιτρέπει.

Τι και αν καταρρέουν τα ταμεία, τι αν και γω δεν θα παρω συνταξη, τι και αν τα 2 παιδια μου
    θα δουλευουν με κατάσταση δουλείας. Το καινούργιο SUV και η plasma 52" να είναι καλα.

Αστε ρε μάγκες και τα βλέπουμε γύρω μας. Ντελιβαράδες καμικάζι στην Λαμπρινή και γιός ιδιοκτήτη ντελιβεράδικου με Mazeratti. Αντε ρε χαθείτε. Ντροπή σας ΝΕΟελληνες. Δεν σας αξίζει ούτε το κεφαλαίο Ε γιατι μας έχετε ξεφτιλίσει ως έθνος. Στο βωμο του κερδους εχουμε ξεφτιλιστει παγκοσμίως. Αντε αει σιχτίρ.
    :a015: :a015: :a015: :a015: :a015:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δεν πρεπει να μιλας σοβαρα φιλε

αν ειμασταν σοβαρη χωρα και οι νομοι τηροντουσαν, ο κακομοιρης ιδιοκτητης που λες θα ειχε φροντισει να εχει αρκετους ντελιβεραδες, με τα παντα ολα νομιμα, και αν του φευγαν ολοι δεν θα κανε μια μερα ντελιβερι μεχρι να βρει αλλον.

τι θες να δικαιολογησεις τωρα? τυπους που προσλαμβανουν ανηλικους καμικαζι, χωρις διπλωμα, χωρις κρανος και χωρις καιμια συνειδηση?

Υ.Γ. και του καθε καταστηματαρχη τα εξοδα δεν του δινουν το δικαιωμα να καταπαταει τους νομους.

αν θες φιλε μου απαντησε ειλικρινα, εισαι καταστηματαρχης με ντελιβεραδες?
    οπως ειπα νωριτερα ναι ειμαι ιδιοκτητης καταστηματος αλλα χωρις ντελιβεραδες κι αυτο γιατι δεν μπορω να παρεχω ολο το πακετο(μισθο,full ασφαλεια και επιδοματα αδειων και επικυνδινοτητας)!

τις παραγγελιες μου τις παω μονος μου!εχω υπαρξει ντελιβερας για πολλα χρονια και ξερω τι παιζει και τι οχι!

δεν δικαιολογω κανεναν,ειπα και το ξαναλεω.......κατι τετοιοι τυποι χαλανε το ονομα για ολους μας και πρεπει να πανε στο ικριωμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
    Ελεος κυριοι εργοδοτες πια. Η αλλαζονεία σας δεν έχει όριο πια.

Βεβαια βρίσκετε και κάνετε, αφου η ολη πολιτική κατάσταση σας το επιτρέπει.

Τι και αν καταρρέουν τα ταμεία, τι αν και γω δεν θα παρω συνταξη, τι και αν τα 2 παιδια μου
    θα δουλευουν με κατάσταση δουλείας. Το καινούργιο SUV και η plasma 52" να είναι καλα.

Αστε ρε μάγκες και τα βλέπουμε γύρω μας. Ντελιβαράδες καμικάζι στην Λαμπρινή και γιός ιδιοκτήτη ντελιβεράδικου με Mazeratti. Αντε ρε χαθείτε. Ντροπή σας ΝΕΟελληνες. Δεν σας αξίζει ούτε το κεφαλαίο Ε γιατι μας έχετε ξεφτιλίσει ως έθνος. Στο βωμο του κερδους εχουμε ξεφτιλιστει παγκοσμίως. Αντε αει σιχτίρ.
    :a015: :a015: :a015: :a015: :a015:
    νομιζω οτι εισαι λιγο σκληρος και απολυτος φιλε!δεν ξερω πιος σε αδικησε αλλα δεν βραζουμε ολοι στο ιδιο καζανι οκ?

νομιζω οτι εισαι λιγο σκληρος και απολυτος φιλε!δεν ξερω πιος σε αδικησε αλλα δεν βραζουμε ολοι στο ιδιο καζανι οκ?
    Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα. Αλλα δεν παραδεχομαι οτι ειμαι σκληρός . Ψαξε γυρω σου για σκληροτερους

Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
    Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα. Αλλα δεν παραδεχομαι οτι ειμαι σκληρός . Ψαξε γυρω σου για σκληροτερους
    ok νομιζω οτι το καναμε τσοντα παλι το ζητημα και ειμαστε και λιγουλακι

για αλλη μια φορα λεγω...........στην πυρα η κυρια εργοδοτρια και ο καθε κερατας που στο βωμο του κερδος κανει του κοσμου τισ παρανομιες και δεν εχει τα @ρχιδι@ να αναλαβει τι ευθηνες του!

αν σας φερει λοιπον ο δρομος Τρικαλα κερναω καφεδακι

η προσκληση ισχυει για ολους συμφορουμιτες!!!!!!!!!!!

Απλα για να τελειωσει η (αντιπαραθεση?) . Ειμαι απο τους τυχερους που δουλευουν συνεχως εδω και 20 χρόνια , ασφαλισμένος παροτι στον ιδιωτικο τομέα, παρότι με μισθό αρκετά άνω του μέσου όρου. Παρόλα αυτα βλέπω φίλους μου σε τι κατάσταση ζουν με οικογένεια και υποχρεωσεις και πως αντιμετωπίζονται. Δεν νιωθω αδικημενος. Οποτε εχω νιώσει εχω ξεχάσει να συγκρίνω τα "βασανα" μου με των αλλων. Δεν εχω απωθημένο εκτος απο 1-2 ατομα και ειναι καθαρα απωθημενα καριερρας και όχι εργοδοσίας.

Φιλε ιερέα απλα ξεσπαθωσα για αυτα που βλέπω και με ενοχλούν. Η καφρίλα που συζητάμε σχετικα με την συμπεριφορά στον δρόμο πολλες φορες εδω, εκφράζεται και σε άλλους τομείς της ζωής μας. Η ενοχληση μου είναι οταν βλεπω κοσμο να παίρνει στα χέρια του δύναμη και να την χρησιμοποιεί για την εκμεταλλευση και οχι την ευημερία των άλλων. Οπως η δυναμη που αποκτας μέσω μιας μοτο ή ενος αμαξιού (σε αναλογια σκεψου). Οι κάγκουρες της οικονομικής δυνατότητας είναι μια πραγματικότητα.

Καντε με lock γιατι σταματημο δεν εχω :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Λοιπόν.. 'ενα - 'ενα.. πάμε στις παρανομίες.

1) Παπάκι χωρίς δίπλωμα... δικαστήριο τόσο στον μικρό όσο και στον ιδιοκτήτη του οχήματος καθώς ο οδηγός ήταν χωρίς δίπλωμα αλλά και ανήλικος όπου καλείται και ο κηδεμόνας... σε αυτή την περίπτωση είναι το ίδιο πρόσωπο.

2) ανασφάλιστος οδηγός (αν είχε θεωρητικά το παπί ασφάλεια). Η ασφάλεια πληρώνει κανονικά και κυνηγάει τον ιδιοκτήτη του οχήματος για τις υλικές ζημιές και άλλα ωραία. Κυκεώνας λέμε.

3) Μήνυση αγωγή στην ιδιοκτήτρια καταστήματος στο οτι είχε ανασφάλιστο υπάλληλο , χωρίς βεβαίωση ικανότητος οδήγησης. Επιθεώρηση εργασίας, ΙΚΑ (γκουλπ ...δεν ξεμπερδεύεις με τίποτα), συν το οτι μπορεί ο πιτσιρικάς να της κάνει αγωγή μήνυση για κάθε ιατρικά του έξοδα απο το ατύχημα.

Συνήθες αποτέλεσμα... ο μικρός για το δίπλωμα ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ, καθώς θα γίνει δίκη με τα στοιχεία του τότε που θα αναγράφει και την ηλικία του , άρα και την μη δυνατότητα να είχε δίπλωμα. Λογικά θα φάει πρόστιμο φυλάκισης ο κηδεμόνας του (καθότι ανήλικος) συν την αδυναμία να βγάλει δίπλωμα για 2-3 χρόνια. Επίσης καταδίκη = σημείωση στο ποινικό μητρώο που σε ακολουθεί πάντα και παντού.

Η ασφάλεια θα πάρει τα σώβρακα του ιδιοκτήτη του οχήματος με δεδομένο οτι θα πάρει το ποσό που θα πληρώσει συν υπερημερίες σε τόκους αποπληρωμής ποσού, δικαστικά κοκ. Μιλάμε συνήθως για πολύ μεγάλα ποσά.

Η ιδιοκτήτρια δεν θα καθαρίσει ποτέ απο αυτές τις υπηρεσίες , μιας και θα είναι συνεχώς στα μαύρα κατάστοιχα τους , για να μην μιλήσω για τα πρόστιμα , τόκους κοκ που θα πληρώνει αιώνια.

Πως μπορεί λοιπόν μια ηλιθιότητα 17χρονου (αίντε και έχει το ελαφρυντικό της ηλικίας) , του κηδεμόνα (πως δίνεις ενα παπί σε ανήλικο χωρίς δίπλωμα; ) και μια εγκληματική ενέργεια ενός εργοδότη να καταλήξει είναι το παραπάνω.

Gandalf

Συμφωνω με τα παραπανω...

*************** www.motodevils.gr ***************

Παλαιό μέλος
    Στα 17 μου έκανα και γω ντελίβερι στην Σάμο με 50ρι παπί χωρίς δίπλωμα. Είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, καραμπόλα φορτηγού με μηχανή και μένα με το παπί.

Αν και δεν έφταιγα σε καμμία περίπτωση, έμπλεξα άσχημα. Λόγω τραυματισμού έγινε αυτεπάγγελτη δίωξη από την τροχαία. Μάλιστα απ ότι έμαθα αργότερα ήρθε η τροχαία στο νοσοκομείο για να μου πάρει κατάθεση αλλά δεν γινόταν γιατί ήμουν σε άσχημη κατάσταση. Αν ήμουν καλά φυσικά θα πήγαινα αυτόφορο.

Αφού ξεπέρασα τον κίνδυνο και έγινα καλά αρχίσαν τα δικαστήρια. Πήγα στη Σάμο 3 φορές γιατί έγιναν 3 δικαστήρια. Μέχρι να γίνει το 1ο δικαστήριο πήγα και έβγαλα δίπλωμα για 50ρι. Οι δικαστές ευτυχώς για μένα με αθώωσαν αφού δεν έφταιγα αλλά πλήρωσα πρόστιμο γιατί δεν φορούσα κράνος. Δεν αποζημιώθηκα για τίποτα φυσικά.

Το μηχανάκι το οποίο καταστράφηκε, ανήκε στον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας που δούλευα. Το μόνο που έκανε για μένα ο τύπος ήταν να καλύψει κάποια από τα δικαστικά έξοδα. Αλλά απ 'οτι κατάλαβα λόγω και της κλειστής κοινωνίας του νησιού που οι ντόπιοι γνωρίζονται μεταξύ τους έπεσε πολύ λάδωμα - γλύψιμο και δεν έμαθα ποτέ τι έγινε. Αν είχα δίπλωμα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, θα τους είχα κυνηγήσει άσχημα αλλά που μυαλό τότε σε εκείνη την ηλικία.

Στην προκειμένη περίπτωση να λέμε ευτυχώς που το παλικαράκι δεν έπαθε κάτι σοβαρό, και σιγά σιγά όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Αυτό που θέλω να τονίσω τελειώνοντας είναι η συμπεριφορά των γονιών. Οι δικοί μου δεν ήθελαν με τίποτα μηχανάκι γι ' αυτο πήγα το καλοκαίρι στη Σάμο να κανω ντελίβερι για να μαζέψω λεφτά για να πάρω παπί. Τελικά τα λεφτά όλα τα χάλασα στα πήγαινε έλα για τα δικαστήρια... Θα έπρεπε η μητέρα του παιδιού, αφού του έδωσε το δίτροχό της να επιμείνει να βγάλει δίπλωμα ο γιός της για να είναι νόμιμος. Δυστυχώς έχουμε ανύπαρκτη μοτοσυκλετιστική παιδεία(και όχι μόνο) με τις γνωστές ολέθριες συνέπειες. Όσο για τους επιχειρηματίες δεν μπορούμε να τους βάλουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ανεύθυνοι που κρύβονται πίσω από την χαλαρότητα που υπάρχει γενικότερα.

-λάθος που δεν ήταν παρούσα η τροχαία στο συμβάν
    -η συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας απαράδεκτη - απάνθρωπη
    -οι νόμοι είναι νόμοι, όσο ανάγκη για δουλειά και αν υπάρχει
    -μακάρι να γίνει καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά μου ξύπνησε το γεγονός πολύ δυσάρεστες αναμνήσεις.

Χωρις να θελω να υποννοησω τιποτα για το υπο συζητηση συμβαν, ειχα αντιστοιχα χτυπησει με αυτοκινητο παλιοτερα με τη διαφορα πως εγω ειχα ολα τα νομιμα χαρτια και φορουσα κρανος και πως το αυτοκινητο αναψε φλας την ωρα που ξεκινησε να στριβει και ηθελα να επισημανω την παρεξηγημενη αποψη που εχει η πλειοψηφεια των Ελληνων οδηγων για το φλας! Το φλας ειναι προειδοποιητικο σημα που το αναβεις αρκετα πριν προβεις στην αλλαγη της πορειας σου! Κατα τη διαρκεια της αλλαγης πορειας ειναι δωρο αδωρο! Το αναβεις 40-50 μετρα πριν ωστε να μη μπορει να σου πει κανενας τιποτα. Αν το αναψεις με το που πας να στριψεις, οτι κι αν παθεις εχεις ευθυνη! Εισαι συνυπευθυνος για την ακριβεια γιατι και η προσπεραση εν κινηση, σε πολλες περιπτωσεις ειναι παρανομη, οπως στη δικη μου περιπτωση. Ο κανονας ειναι πως το φλας τεινει να καταργηθει αλλα κι απ' οσους το αναβουν, ενα 10-20% το αναβει σωστα! Το ακρον αωτον της γελοιοτητας ειναι οταν βλεπεις σε αυτοκινητοδρομους καποιους που ηδη κινουνται στην αριστερη λωριδα, να το αναβουν κατα την ωρα που προσπερνουν καποιο οχημα που κινειται με μικροτερη ταχυτητα στη δεξια λωριδα, χωρις οι ιδιοι να αλλαζουν λωριδα και μολις περασουν, συνεχιζοντας να μην αλλαζουν λωριδα, να το σβηνουν!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
    Χωρις να θελω να υποννοησω τιποτα για το υπο συζητηση συμβαν, ειχα αντιστοιχα χτυπησει με αυτοκινητο παλιοτερα με τη διαφορα πως εγω ειχα ολα τα νομιμα χαρτια και φορουσα κρανος και πως το αυτοκινητο αναψε φλας την ωρα που ξεκινησε να στριβει και ηθελα να επισημανω την παρεξηγημενη αποψη που εχει η πλειοψηφεια των Ελληνων οδηγων για το φλας! Το φλας ειναι προειδοποιητικο σημα που το αναβεις αρκετα πριν προβεις στην αλλαγη της πορειας σου! Κατα τη διαρκεια της αλλαγης πορειας ειναι δωρο αδωρο! Το αναβεις 40-50 μετρα πριν ωστε να μη μπορει να σου πει κανενας τιποτα. Αν το αναψεις με το που πας να στριψεις, οτι κι αν παθεις εχεις ευθυνη! Ο κανονας ειναι πως το φλας τεινει να καταργηθει αλλα κι απ' οσους το αναβουν, ενα 10-20% το αναβει σωστα! Το ακρον αωτον της γελοιοτητας ειναι οταν βλεπεις σε αυτοκινητοδρομους καποιους που ηδη κινουνται στην αριστερη λωριδα, να το αναβουν κατα την ωρα που προσπερνουν καποιο οχημα που κινειται με μικροτερη ταχυτητα στη δεξια λωριδα, χωρις οι ιδιοι να αλλαζουν λωριδα και μολις περασουν, συνεχιζοντας να μην αλλαζουν λωριδα, να το σβηνουν!!!

εχεις δικιο γιαυτο που λες με λωριδες κλπ κλπ, αλλα μπερδευτηκες οπως και γω στην αρχη..

στο συγκεκριμενο περιστατικο, ο τυπος δεν εβγαλε φλας για αλλαγη λωριδας (αν ειχε κανει αυτο θα εφταιγε) αλλα για να στριψει. στο στριψιμο ειναι σαν να πεσε ο αλλος απο πισω. φταει ο πισω
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εχεις δικιο γιαυτο που λες με λωριδες κλπ κλπ, αλλα μπερδευτηκες οπως και γω στην αρχη..

στο συγκεκριμενο περιστατικο, ο τυπος δεν εβγαλε φλας για αλλαγη λωριδας (αν ειχε κανει αυτο θα εφταιγε) αλλα για να στριψει. στο στριψιμο ειναι σαν να πεσε ο αλλος απο πισω. φταει ο πισω
    Το καταλαβα φιλε. Αυτο που λεω για τις λωριδες ειναι αλλο, ασχετο. Απλως ηθελα να επισημανω πως κι αυτος που στριβει, αν αναψει το φλας την ωρα που ξεκινα να στριβει και οχι μερικα δευτερολεπτα πριν ωστε να προειδοποιησει για την αλλαγη της πορειας του αρκετα πριν μπει σε καποιον η ιδεα να προσπερασει εστω και παρανομα, ειναι συνυπευθυνος κατα την προσωπικη μου αποψη.

Νέο μέλος
    Πηγα στην επιθεωρηση,δεν μπορω ν κανω καταγγελια εκει μου ειπαν καθως δεν ειμαι ο αμεσα εμπλεκομενη(κοινως το ιδιο το παιδι).Κ οτι δεν ειναι στην δικαιοδοσια τους να κανουν ελεγχο αν οσοι δουλευουν εκει εχουν διπλωμα,κρατησαν ομως μια φωτοτυπια της υπευθυνης δηλωσης κ τα στοιχεια του μαγαζιου για να κανουν ελεγχο αν οι ανηλικοι που δουλευουν εκει ειναι ασφαλισμενοι κ εχουν τις σχετικες αδειες.
    Με παρεπεμψαν στο τοπικο τμημα για να κανουν αυτοι ελεγχο για τα διπλωματα των ντελιβεραδων στο καταστημα.Στο οποιο κ θα παω αυριο,το τμημα εννοω.
    Εν τω μεταξυ οπως ολοι προβλεψαν περιφημα το παιδι εχει γινει καπνος..
    Ξερω ξερω οτι επρεπε ν παρουμε τροχαια αμεσως..ας ηταν στο χερι μου κ αμεσως θα το κανα.
    Φφφφ....

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2010, 04:33
  2. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2008, 16:44
  3. Ασφάλεια Χωρίς Δίπλωμα
    από GodLess στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2008, 23:43
  4. χωρις διπλωμα