Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 56

Θέμα: Τι οργανωση πια αυτο το κρατος...

Τι οργανωση πια αυτο το κρατος...

Γυρναω απο Βεροια Θεσσαλονικη με τι?με το 50αρι παπι μου.Σταματαω στα διοδια και παω να φυγω μου λενε ενα ευρω και λεω εκπληκτος μα ειναι 50αρι!!Η γκομενιτσα στα διοδια κοιτουσε λες και της μιλουσα αλλη γλωσσα!!Βασικα δεν παιζει να καταλαβε τιποτα με το 50αρι.Και πληρωσα που λετε 1 ευρω διοδια.Η πλακα ειναι οτι τα 50αρια απαγορευονται στην εγνατια!!!Δηλαδη πληρωσα διοδιο παρολο που απαγορευετε να περνω απο εκει ακου ρε.Δηλαδη οργανωση ρε παιδι μου φαντασου αυτοι θα σου τα παρουν τα χρηματα ετσι και αλλιως δεκαρα δεν δινουν αν θα πρεπε να εισουν εκει η οχι.Τι να πω πειτε εσεις τη γνωμη σας.Εντωμεταξυ οταν πηγαινα δεν ειχε κανεναν στα διοδια στη δεξια μερια και περασε ολοκληρη νταλικα χωρις να πληρωσει και ποσα ιχ εκτος απο εμενα.Ωραιο κρατος...

Re: Τι οργανωση πια αυτο το κρατος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
    Ωραιο κρατος...
    Που το είδες το κράτος;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    δηλαδή κακίζεις την τύπισσα στα διόδια...

εσύ που μπήκες στην εγνατία ενώ απαγορεύεται;

αν σου απαγόρευε να μπεις, θα έγραφες σήμερα "μπράβο της που δεν με άφησε!!";;

starship crew member
    συμφωνω με τον jorgevaldano, και να συμπληρωσω οτι οι λαοι ειναι αξιοι των κυβερνησεων τους, απλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.Βεβαιως δεν υπονοω τιποτα κομματικο με τα παραπανω

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    δηλαδή για να καταλάβω... αντί να πείς ευχαριστώ που σε αφήσαν μέσα στην Εγνατία με ενα "επικίνδυνο μηχανάκι" για τα δεδομένα του δρόμου, λες και οτι κακώς σε έβαλαν να πληρώσεις κιόλας;

ρε γμτ βρεγμένη σανίδα που θέλουμε όλοι μας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Η απαγόρευση της κίνησης 50αριών σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας έχει λογική.
    Το κλείσιμο μιάς λωρίδας από ένα όχημα που κινείται πχ με 50.
    Ο τρομερός κίνδυνος που διατρέχει ο οδηγός του παπιού να τον αγνοήσει ή να μην τον δει κάποιος που κινείται είτε πολύ γρήγορα είτε με το όριο του αυτοκινητόδρομου.

Βλέπω κάθε μέρα κάθε λογής μικρό μηχανάκι να κινείται στην Αττική Οδό με 40-50..

Αυτοί οι άνθρωποι όχι απλά παίζουν το κεφάλι τους, είναι σίγουρο με μαθηματική ακρίβεια ότι κάποια στιγμή θα την πατήσουν... και άσχημα...

Για την πληρωμή των διοδίων απλά δεν θα σχολιάσω...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Φοβερό thread!

Συμπυκνωμένη όλη η Νεοελληνική φιλοσοφία.

Για όλα φταίει το κράτος, λες και εμείς δεν είμαστε το κράτος.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Τι οργανωση πια αυτο το κρατος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
    Γυρναω απο Βεροια Θεσσαλονικη με τι?με το 50αρι παπι μου.Σταματαω στα διοδια και παω να φυγω μου λενε ενα ευρω και λεω εκπληκτος μα ειναι 50αρι!!Η γκομενιτσα στα διοδια κοιτουσε λες και της μιλουσα αλλη γλωσσα!!Βασικα δεν παιζει να καταλαβε τιποτα με το 50αρι.Και πληρωσα που λετε 1 ευρω διοδια.Η πλακα ειναι οτι τα 50αρια απαγορευονται στην εγνατια!!!Δηλαδη πληρωσα διοδιο παρολο που απαγορευετε να περνω απο εκει ακου ρε.Δηλαδη οργανωση ρε παιδι μου φαντασου αυτοι θα σου τα παρουν τα χρηματα ετσι και αλλιως δεκαρα δεν δινουν αν θα πρεπε να εισουν εκει η οχι.Τι να πω πειτε εσεις τη γνωμη σας.Εντωμεταξυ οταν πηγαινα δεν ειχε κανεναν στα διοδια στη δεξια μερια και περασε ολοκληρη νταλικα χωρις να πληρωσει και ποσα ιχ εκτος απο εμενα.Ωραιο κρατος...
    Μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο σε:

Τί νοοτροπία πια αυτοί οι Έλληνες...

Παλαιό μέλος
    το "εμείς είμαστε το κράτος" σηκώνει ίσως κάποια συζήτηση

πάντως σε πολλούς από μας αυτό το φαύλο κράτος ταιριάζει γάντι, απλά δεν το έχουμε καταλάβει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    το "εμείς είμαστε το κράτος" σηκώνει ίσως κάποια συζήτηση

πάντως σε πολλούς από μας αυτό το φαύλο κράτος ταιριάζει γάντι, απλά δεν το έχουμε καταλάβει
    Κοίτα , θέλοντας και μη όλοι εμεις είμαστε το κράτος. Το ότι κάποιοι από εμάς λειτουργούν σκέπτονται και πράττουν διαφορετικά είναι γεγονός. Αλλά πνίγονται μέσα στην πλειοψηφία που συντηρεί το κράτος ακριβώς όπως είναι.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Κοίτα , θέλοντας και μη όλοι εμεις είμαστε το κράτος. Το ότι κάποιοι από εμάς λειτουργούν σκέπτονται και πράττουν διαφορετικά είναι γεγονός. Αλλά πνίγονται μέσα στην πλειοψηφία που συντηρεί το κράτος ακριβώς όπως είναι.
    +1

Κατα τ αλλα το αξιοσημειωτο του θρεντ ειναι το θαρρος του φιλου που μπηκε

σε οδο ταχειας με 50cc. Πραγματικα μια πραξη θαρρους και απιστευτης υπερβασης των δυνατοτητων ενος ανθρωπου...

Η κοπελίτσα ενταξυ ηταν ασχετη και το κρατος πιο απων δεν γινεται...Εσυ φιλε μου γιατι θετεις σε κινδυνο τον εαυτο σου?
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Επρεπε να περασεις με το 50αρι χωρις να πληρωσεις και να εφευγες σουζα με την αστυνομια να σε κυνηγαει πισω σου και να μην εχει καμια ελπιδα να σε φτασει! Τι τα εχουμε τα 50αρια!! τσ τσ τσ....

Κοιταξτε λιγο θα σας απαντησω ολους.Οκ δεν λεω μαλακια με το 50αρι σε ταχειας αλλα ολοι κανουμε μαλακιες η κανω λαθος??οποιος δεν εχει κανει μαλακια με τη μηχανη του να μου πει.Επισης το μηχανακι δεν παει 50 αλλα παει 70 με 75 και εκτος αυτου δεν πιανω λωριδα ειμαι τερμα δεξια μονος μου και δεν εμποδιζω κανεναν στην λωριδα αναγκης.Επικυνδινοτητα δεν υπαρχει καμια καθως ειμαι μονος σε μια ολοκληρη λωριδα και εχω κανεις πολλες φορες ψιλοταξιδακια ετσι και ουτε μια δεν πηγε να συμβει κατι ολα νορμαλ.Και οκ δεν λεω,ευχαριστω που με αφησαν αλλα η δουλεια τους ειναι να μην με αφηνουν και αυτο θελω να θιξω οτι κανεις δεν κανει σωστα τη δουλεια του.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    O ορισμός του οτιναναι post, αλλά πραγματικά το νικ σου ταιριάζει.....
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    [i]Και οκ δεν λεω,ευχαριστω που με αφησαν αλλα η δουλεια τους ειναι να μην με αφηνουν [/B]
    τα λεφτά μας πίσω
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2014, 06:45
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 17:06
  3. Τι ξερετε για αυτο το site?
    από Corvo στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2008, 16:24
  4. Ybr125 Τί τρέχει με αυτό το μοντέλο??
    από Alcarinque στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2007, 23:47
  5. Μήπως ξέρει κανείς τι μοντέλο είναι αυτό???το θέλω!!!
    από Tropeas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2007, 13:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ