ακριβώς έτσιΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
O ορισμός του οτιναναι post, αλλά πραγματικά το νικ σου ταιριάζει.....![]()
ακριβώς έτσιΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
O ορισμός του οτιναναι post, αλλά πραγματικά το νικ σου ταιριάζει.....![]()
Εγω! Εγω! Εγω! Να! Ορκιζομαι! Σημερα δεν εχω κανει ουτε μια μαλακια!Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
οποιος δεν εχει κανει μαλακια με τη μηχανη του να μου πει.![]()
Ρε μην ακους κανεναν,καλα κανεις και αναρωτιεσαι για το μπουρδελοκρατος!
Εξαλλου ολοι αυτοι που σε κραζουν ειναι αυτοι που περνανε τα διοδια αερα πατερα και δεν πληρωνουν καν (οπως κι εγω αλλωστε).... Μην εχεις τυψεις,και ναι,δεν κυνδυνευεις στην εθνικη τερμα δεξια με 70 χιλιομετρα,αυτοι που λενε οτι κυνδυνευεις ειναι αυτοι που πανε με 300 στην εθνικη (οπως κι εγω αλλωστε).... Μονο που εγω δεν σε κραζω!!!!
Αφηστε το παιδι,καλα λεει,εξαλλου τι σκατε? Αυτον θα τον πατησουν στην εθνικη οδο γιατι παει αργα κι εμεις δεν θα προλαβουμε να φρεναρουμε γιατι παμε γρηγορα,ολοι πανω κατω με τον ιδιο τροπο θα παμε.![]()
![]()
![]()
Ότι θες διαβάζεις εδώ μέσα...![]()
Βίβα λα ρεβολουσιόν !!!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
χάριν ορθότητας και καλύτερου εφέΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ότι θες διαβάζεις εδώ μέσα...![]()
Βίβα λα ρεβολουθιόν !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
χάριν ορθότητας και καλύτερου εφέ
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
ρεβολουσιόν φίλε ΟΡΘΟΤΑΤΟ είναι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
χάριν ορθότητας και καλύτερου εφέ
![]()
Με το θ μιλάνε από όλους τους λατίνους μόνο οι Μαδριλέζοι εξού και το ιδίωμά τους λέγεται καστεγιάνικα:smilea: Στα εσπανιόλ όπως και σε όλη τη λατινική αμερική από όπου και προέρχεται το απόφθεγμα είναι με "σ"
Για τα υπόλοιπα του Post δεν πρόκειται να σχολιάσω!Τα είπαν όλα οι προλαλήσαντες και με βρίσκουν ΑΠΟΛΥΤΑ σύμφωνο!Σε αυτή τη χώρα είσαι ό,τι δηλώσεις και κανείς κάνει ό,τι του κ@βλώσει δυστυχώς
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Σενιόρ σε βρίσκω εξαιρετικά ενημερωμένο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
ρεβολουσιόν φίλε ΟΡΘΟΤΑΤΟ είναι!!!Με το θ μιλάνε από όλους τους λατίνους μόνο οι Μαδριλέζοι εξού και το ιδίωμά τους λέγεται καστεγιάνικα:smilea: Στα εσπανιόλ όπως και σε όλη τη λατινική αμερική από όπου και προέρχεται το απόφθεγμα είναι με "σ"
Για τα υπόλοιπα του Post δεν πρόκειται να σχολιάσω!Τα είπαν όλα οι προλαλήσαντες και με βρίσκουν ΑΠΟΛΥΤΑ σύμφωνο!Σε αυτή τη χώρα είσαι ό,τι δηλώσεις και κανείς κάνει ό,τι του κ@βλώσει δυστυχώς
![]()
![]()
Α ρε και να ρίχναμε και καμιά μεσημεριανή σιέστα σε καμιά παραλία...![]()
XR
XTR
XJR
σωστά είναι και τα δύο το ξέρω, απλά το Θ είναι πιο χαβαλετζίδικο και πιο "ισπανικό"
άλλο να λες σαραγόσα κι άλλο θαραγόθα
Πες το ψέματα ρε ΜπιλάραΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Σενιόρ σε βρίσκω εξαιρετικά ενημερωμένο!!![]()
Α ρε και να ρίχναμε και καμιά μεσημεριανή σιέστα σε καμιά παραλία...![]()
![]()
![]()
:a025: :a025: Οσον αφορά την ενημέρωση αν έχεις περάσει τα ωραιότερα χρόνια της ζωής σου (3-4) με πολύμηνες παραμονές σε όλη την ισπανική επικράτεια πλέον πέρα από την γλώσσα ξέρεις και την κουλτούρα τους
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Εξαρτάται πού το λές φιλαράκιΑρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
άλλο να λες σαραγόσα κι άλλο θαραγόθαΑν το πείς στους Καταλάνους θα γυρίσει το μάτι τους
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
Και πληρωσα που λετε 1 ευρω διοδια.Η πλακα ειναι οτι τα 50αρια απαγορευονται στην εγνατια!!!Δηλαδη πληρωσα διοδιο παρολο που απαγορευετε να περνω απο εκει ακου ρε.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
Επισης το μηχανακι δεν παει 50 αλλα παει 70 με 75 και εκτος αυτου δεν πιανω λωριδα ειμαι τερμα δεξια μονος μου και δεν εμποδιζω κανεναν στην λωριδα αναγκης.![]()
To τελευταίο το λαμβάνω σαν κατάθεση ψυχής...Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
Και οκ δεν λεω,ευχαριστω που με αφησαν αλλα η δουλεια τους ειναι να μην με αφηνουν και αυτο θελω να θιξω οτι κανεις δεν κανει σωστα τη δουλεια του.![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Ενημρωτικά πάντως:
Ο ΚΟΚ στο άρθρο 29 προβλέπει ότι σε δρόμους όπως η εγνατία απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων που δεν μπορούν να αναπτύξουν σε οριζόντια οδό ταχύτητα μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων την ώρα
Άρα τυπικά δεν απαγορεύεται η κίνηση με το 50άρι του όπως λέει πάει με 70-75.
Όμως ρε φίλε, αφού και εσύ λες.
τότε γιατί την κάνεις;;Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
Οκ δεν λεω μαλακια με το 50αρι σε ταχειας
Επειδή;
Ωραίο ... άλλοθι βρήκες.Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
ολοι κανουμε μαλακιες η κανω λαθος??
Το κάνουν όλοι, ας το κάνω και εγώ...
Άσε που το
είναι εντελώς λάθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
δεν πιανω λωριδα ειμαι τερμα δεξια μονος μου και δεν εμποδιζω κανεναν στην λωριδα αναγκης. Επικυνδινοτητα δεν υπαρχει καμια καθως ειμαι μονος σε μια ολοκληρη λωριδα και εχω κανεις πολλες φορες ψιλοταξιδακια ετσι και ουτε μια δεν πηγε να συμβει κατι ολα νορμαλ.
Άσε που ΑΥΤΟ ειδικά είναι και ΠΑΡΑΝΟΜΟ, γιατί τέρμα δεξιά είναι η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, η οποία (άρθρο 29 παρ. 9 ΚΟΚ):
προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την κίνηση οχημάτων άμεσης ανάγκης και οχημάτων συντήρησης των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών ή των εταιρειών που, κατά παραχώρηση από το Δημόσιο, λειτουργούν, συντηρούν και εκμεταλλεύονται αυτοκινητόδρομο ή οδό ταχείας κυκλοφορίας, για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων, περιστατικών ή άλλων αναγκών. Οποιαδήποτε άλλη χρήση των λωρίδων έκτακτης ανάγκης, εξαιρουμένων των περιπτώσεων της παραγράφου 3 του άρθρου αυτού, απαγορεύεται
Για να καταλάβω, το πρόβλημα σου τελικά πιο είναι:Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
Και οκ δεν λεω,ευχαριστω που με αφησαν αλλα η δουλεια τους ειναι να μην με αφηνουν και αυτο θελω να θιξω οτι κανεις δεν κανει σωστα τη δουλεια του.
Που σε άφησαν
ή μήπως
πού σε έβαλαν να πληρώσεις;;
γιατί αν έχω καταλάβει καλά, όλες τις άλλες φορές σε άφηναν τζάμπα ή όχι;;;
Ρε παιδιά τι απαντάτε με αποσπάσματα του Κ.Ο.Κ? Αφού όλοι παρανομούμε στους Ελληνικούς δρόμους, παντού και πάντα!![]()
Το λάθος σου φίλε με το αρχικό ποστ είναι ότι πηγαίνοντας πολύ αργά σε λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας βασίζεσαι στις δυνατότητες των άλλων οδηγών που θα σε προσπεράσουν, π.χ. αν ο άλλος είναι αφηρημένος η αλλάζει κανα cd και δεν σε προσέξει, η αν την είδε Σούμαχερ και πάει με 200 με το αμάξι και δεν προλάβει να σε αποφύγει και άλλα 1000 που μπορώ να σκεφτώ έτσι χαλαρά. Όπως φαντάζεσαι φίλε δεν είναι ότι καλύτερο να βασίζεσαι στους άλλους!
Ακόμα αν το σκεφτούμε λίγο, αυτό που έκανες είναι πιο επικύνδυνο από το να πηγαίνεις γρήγορα ακόμα και εκτός Κ.Ο.Κ π.χ. 160-180 επειδή με τις ταχύτητες αυτές έχεις πολύ καλύτερη ενεργητικη ασφάλεια και ελέγχεις καλύτερα το περιβάλλον σου! Τελικά το κεφάλι σου προσπάθησε να σώσεις φίλε και άστα προστήματα και τα κράτη κατά μέρος![]()
Chris
Άλλο ένα thread όλα τα λεφτά...:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Ωραίος όμως και ο Σέργιος σε όλα όσα είπε.
Δίκιο έχεις να κατακρίνεις την ελειπή αστυνόμευση εκεί που πραγματικά λείπει,αλλά για σταθείτε ρε σεις...Γιατί ο Έλληνας γκρινιάζει απλά για να γκρινιάξει...Λίγο μέτρο σε όλα.Ας φροντίσει ο καθένας πρώτα να είναι σωστός και να τα έχει καλά και με τον εαυτό του και ας κράζει μετά ελεύθερα ακόμη και το μικρότερο παραστράτημα των άλλων.
Οφείλουμε να ΜΗΝ κάνουμε καθόλου λάθη.Γιατί το ίδιο άσχημη εντύπωση θα έχει για σένα και η κοπέλα στα διόδια και με το δίκιο της θα λέει:"Δεν φτάνει που ήταν παράνομος,ζητούσε και τα ρέστα γιατί τον βάλαμε να πληρώσει διόδια και δεν τον μπαγλαρώσαμε..."
Ας σκεφτόμαστε λοιπόν περισσότερο και την άλλη πλευρά πριν αρχίσουμε να εκτοξεύουμε ευθύνες προς όλες τις κατευθύνσεις την επόμενη φορά...
![]()
loipon sergiosm poli kala ton kses ton kodika mallon kalutera apo tous batsous tous idious mias kai prin mia dio meres pigame apo thessaloniki kalikratia kai paravikame kai ta dio arthra pou diavases kai imastan 2 50aria(me ti diafora oti to allo itan 110 allo moter forouse) kai mas stamatise batsos stin lorida anagis kai pia itan i proti tou protasi:akouo ti den exete!!!! den kano plaka proi proi 9 i ora ti den exete -emeis:ola ta xoume kai meta leei -kai diploma??nai.tou ta deixnoume fevgoume kai kouventa gia 50aria gia lorides gia tis eksatmiseis pou xame gia to kranos pou den eixe o piso mou kai gia olokliro alagmeno moter pou o gavos den eide.to moter leei honda kai to mixanaki sta xartia einai daytona alla autos pou..Meta mou lete malakies...