Σημερα (Τεταρτη) το βραδυ παμε προς τα κατω....οσοι γουσταρουν ραντεβου στην Κουταλα κατα τις 10.50.....στις 11 αναχωρηση ελπιζω δηλαδη....για την ωρα σιγουροι εγω και η Maira...ο bikerted ισως...ο road spirit λιγοτερο ισως....
Σημερα (Τεταρτη) το βραδυ παμε προς τα κατω....οσοι γουσταρουν ραντεβου στην Κουταλα κατα τις 10.50.....στις 11 αναχωρηση ελπιζω δηλαδη....για την ωρα σιγουροι εγω και η Maira...ο bikerted ισως...ο road spirit λιγοτερο ισως....
Τωρα μιλας ομορφα...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ίσως κι άλλοι δύο ίσως λέμε![]()
υγ. δεν πιστεύω να είναι μόνο για φαν του ρόσι![]()
![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
einai giα γκεουλες μονο, μην ερθεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
υγ. δεν πιστεύω να είναι μόνο για φαν του ρόσι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
einai giα γκεουλες μονο, μην ερθεις!![]()
![]()
α τότε να μην
όχι μου έτυχε δουλειά όντως εκτός εγώ![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
παιδιά επειδεί τυχαίνει να μένω κοντά σε αυτά τα μέρη και την διαδρομή την κάνω συχνά,προσοχή σε αυτόν τον δρόμο ειδικά τώρα το καλοκαίρι.Εγώ προσωπικά πάω Σούνιο μόνο χειμώνα με την μοτο μου οπου ο δρόμος είναι άδειος και απουσιάζουν όλοι οι μαλάκες που γυρίζουν απο το μπάνιο λιώμα.![]()
Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ
Οντως ειδικα το ΣΚ το να πας εκει απογευμα ισοδυναμει με αυτοκτονια.Αρχικά δημιουργήθηκε από PQC
παιδιά επειδεί τυχαίνει να μένω κοντά σε αυτά τα μέρη και την διαδρομή την κάνω συχνά,προσοχή σε αυτόν τον δρόμο ειδικά τώρα το καλοκαίρι.Εγώ προσωπικά πάω Σούνιο μόνο χειμώνα με την μοτο μου οπου ο δρόμος είναι άδειος και απουσιάζουν όλοι οι μαλάκες που γυρίζουν απο το μπάνιο λιώμα.![]()
Βεβαια ειναι καθημερινη το κανουμε και αργα,φανταζομαι με ρυθμους βολτας θα πηγαινουμε οποτε...
-..Not Yet!
Όμορφα.......
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Ενδέχεται να μπορέσω να είμαι στο Σούνιο κατά τις 12-12:30. Αν τα καταφέρω, που θα είστε;
τσεκ τα πμ σουΑρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Ενδέχεται να μπορέσω να είμαι στο Σούνιο κατά τις 12-12:30. Αν τα καταφέρω, που θα είστε;
Καλά να περάσετε...![]()
![]()
...πειράζει που ζηλεύω λίγο;;
![]()
Επιστροφη απο Λαυριο, κλασσικα πραματα;
Λεω να κανω μια παρακαμψη προς τις ανεμογεννητριες.Καλα αμα ειναι το συζηταμε εκει.
-..Not Yet!
![]()
![]()
298 και σήμερα...![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ρε κανενας δεν δουλευει το πρωί??![]()
Εχει καθημερινα μπλοκο στο φαναρι του Λαιμου.
Τον νου σας, γραφουν για πινακιδες και οτι αλλο βρουν...
Καλη βολτα!