το λαθος σου ειναι οτι πιστευεις κατι χωρις να ξερεις....λες οτι ειναι κατασκευασμα των media και γιαυτο ειναι και τοσο αγαπητος απο τον περισσοτερο κοσμο....και οτι τα κανει εσκεμμενα για να πουλαει γενικα...μια αλυσιδα marketing δηλαδη...αν διαβαζες κανενα βιβλιο η πιο ευκολα εβλεπες κανα βιντεακι το πως ηταν ο Vale στα πολυ πρωιμα χρονια του δεν θα ελεγες αυτα που λες....και βεβαια υπαρχει ενα marketing γυρω απο το ονομα του και με αυτα που κανει....αλλα δεν το δημιουργησαν τα media....υπηρχε απο πολυ νωρις....γιατι το παλλικαρι καταφερε να κανει την τρελλα του και την πλακα του δουλεια...και ακομα περισσοτερο δειχνει τι τρελλο παλλικαρι ειναι αφου εχει ακομα φιλους και κανει παρεα τα παιδια που μεγαλωσαν μαζι....Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Όχι φίλε μου! Τα μέσα ποτέ μα ποτέ δεν είναι κατασκεύασμα ενός ανθρώπου. Απλώς τον χρειάζονται για τους λόγους που πολύ σωστά λες ότι δηλαδή είναι 10 χρόνια πρώτος ότι με ότι καβαλάει κερδίζει και ναι στα τελιώματα ακόμα πρώτος είναι σωστά. Από και και πέρα το παιχνίδι παίζεται και έχει να κάνει με αυτά που έχω γράψει αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον![]()
και εχεις γραψει οτι ειναι υπερτιμημενος...αυτες ειναι οι λεξεις σου....
προσωπικη γνωμη ειναι οτι ο Vale ειναι τοσο αγαπητος γιατι εκτος απο τις αποδεδιγμενα οδηγικες του ικανοτητες δειχνει οτι ειναι θα μπορουσε να ειναι και καποιος χαβαλες απο μια οποιαδηποτε παρεα...σε ποσους αλλους σταρ το βλεπεις αυτο????