Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Άσχετο αλλά ποιό από τα 2 να πάρω ? ..... iPhone 3Gs - HTC Diamont 2 ???

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA

Άσχετο αλλά ποιό από τα 2 να πάρω ? ..... iPhone 3Gs - HTC Diamont 2 ???

Μιας και έχει βγει μια γερή επιδότηση και μπορώ να πάρω ότι σχεδόν θέλω δωρεάν ξέρει κανείς να μου προτείνει κάτι?

Να πώ την αλήθεια δεν τρελαίνομαι με κανένα τηλέφωνο και η χρήση του είναι βασικά παραδοσιακή. Αλλά έχει βγει βαρβάτη επιδότηση και μιας και ούτε κανένα από τα απλά μου αρέσει ιδιαίτερα λέω να πάρω ενα smartphone.

- iPhone 3Gs 16Gb .... (+) όμορφο, λεπτό, apple ... (-) λίγο φαρδύ στο χέρι, μέτρια κάμερα, θέλει συνήθεια (ισχύει μάλλον για όλα)
    - HTC Diamont 2 ........ (+) ομορφο, στενό και λεπτό (για την κατηγορία) ... (-) 65.000 χρώματα μόνο η οθόνη

Το iPhone βγαίνει και ελάχιστα πιο φθηνό από το HTC.

Ωραίο είναι και το HTC Touch HD αλλά είναι στο μέγεθος του Apple και έχει και 100 ευρώ παραπάνω από το Diamont2

Στην πράξη δεν πρόκειται να εκμεταλευτώ κανένα ιδιαίτερα αλλά εαν έχει να πει κανένας οτιδήποτε θετικό ή αρνητικό ή να προτεινει κάτι άλλο θα ήταν ευπρόσδεκτο.

Thanks

στη θέση σου θα έπαιρνα το πιο ακριβό που υπάρχει και θα το πούλαγα χωρίς καν να το ανοίξω, έπειτα με τα χρήματα που θα έπαιρνα θα διάλεγα ένα καλό κινητό με τις βασικές λειτουργίες και τα υπόλοιπα θα τα έτρωγα Σουβλάκια

Αν δεν πρόκειται να "εκμεταλευτείς" τις δυνατότητες των κινητών αυτών (λήψη mail και λοιπές αηδίες) και μιας και λες ότι κάνεις βασική χρήση του τηλεφώνου, πάρε ένα οικονομικό κινητό με μια καλή καμερούλα (πάντα χρήσιμη!) και ζήτησέ τους να σου αφαιρέσουν τα παραπάνω χρήματα της επιδότησης, από τους επόμενους λογαριασμούς σου.
    Αν το ζητήσεις θα το κάνουν, απλά μας έχουν βάλει στο τριπάκι να έχουμε το σούπερ κινητό κι ας μας είναι άχρηστο, και αποφεύγουν την επιστροφή χρημάτων μέσω του λογαριασμού.
    Αν παρόλα αυτά θέλεις να πετάξεις μερικά χρήματα και θέλεις να σπας το κεφάλι σου μέχρι να βρεις έναν αριθμό ή να στείλεις ένα μήνυμα, προτίμησε το iPhone

Κοίτα. Ελάχιστα θέλω να χρησιμοποιώ το internet οπότε κάτι με Wifi θα με βόλευε.

Την κάμερα την χρειάζομαι για την δουλειά μιας και δεν θέλω να κουβαλάω extra οπότε είναι απαραίτητη αλλά οποιαδήποτε με 2Mp μου κάνει οπότε δεν βοηθάει αυτό.

Το θέμα είναι ότι κανονικά η επιδότηση θα ήταν γύρω στα 300 ευρώ αλλά μου έκαναν μια extra προσφορά και δεν νομίζω ότι μπορώ να την πάρω όλη ή μισή μισή σαν έκπτωση από το πάγιο. Νομίζω ότι έχει ενα μέγιστο πλαφόν. Θα το ρωτήσω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Blackberry Storm 9500

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Οπως θα εφραφε και ο φιλος μου ο LARISEOS

παρε Αφρικα φιλαρακι....

:rotflmao: :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Το αντοίστοιχο της Africa σε κινητό ξέρεις πιο είναι ????

.......

......

.....

....

...

..

.

Ericsson 628 ... !!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ericsson_628.jpg 
Προβολές:	305 
Μέγεθος:	41,4 KB 
ID:	170099

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Blackberry Storm 9500
    Ο εχων το 9000 Bold λέει όχι.... HTC ευκολα!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    στη θέση σου θα έπαιρνα το πιο ακριβό που υπάρχει και θα το πούλαγα χωρίς καν να το ανοίξω, έπειτα με τα χρήματα που θα έπαιρνα θα διάλεγα ένα καλό κινητό με τις βασικές λειτουργίες και τα υπόλοιπα θα τα έτρωγα Σουβλάκια
    +600
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    +10000
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Samsung Omnia φιλε μου,τα συνδιαζει ολα..
    The only easy day was yesterday.

Ignorance is bliss Το avatar του/της apatewnas
    Iphone . Δεν είναι windows, einai apple. Κοινώς ξεχνάς ιούς όταν σερφάρεις στο Internet και "κολλήματα" οταν ανήγεις 2-3 εφαρμογές μαζί.
    All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!

Μανιβελάτο μέλος
    Παίρνεις ένα Iphone.. το πουλάς, παίρνεις ένα netbook, βάζεις ένα ubuntu remix και τα υπόλοιπα αμόλυβδη..

(αν πάλι θες να το κρατήσεις, iphone - αν και δεν ασχολούμαι με κινητές/προσωπικές επικοινωνίες, καθαρά λόγω ευχρηστίας - όλα στο μέγεθος ενός δάχτυλου..)
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox

αμαν με αυτα τα σουβλακια.....

εγω θα επερνα αυτο

samsung i8910 hd

Για δες και αυτό
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ποιό απο τα 2-3 help!!!
    από Da.Vintage στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2007, 16:35
  2. ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ???? ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    από Alexz@nder στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2007, 12:12
  3. Ποιο από τα 2 μαμούθ?
    από MikeG στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2007, 15:20
  4. από πού να πάρω Schuberth S1 ;;;;;
    από efialtis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2006, 22:26
  5. Άσχετο,αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2006, 11:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα