deliveri φίλε μου η... μαγική λύση![]()
περαστικά ρε συ και ποτέ ξανά εύχομαι ταχύτατα όρθιος...
ξέρετε παιδιά τι σημαίνει αυτό έτσι; τώρα που είναι ξαπλωμένος;;; όλη μέρα θα γράφει και αθα αναλύει![]()
![]()
![]()
περαστικά ρε συ και πάλι![]()
deliveri φίλε μου η... μαγική λύση![]()
περαστικά ρε συ και ποτέ ξανά εύχομαι ταχύτατα όρθιος...
ξέρετε παιδιά τι σημαίνει αυτό έτσι; τώρα που είναι ξαπλωμένος;;; όλη μέρα θα γράφει και αθα αναλύει![]()
![]()
![]()
περαστικά ρε συ και πάλι![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Περαστικα. Γρηγορα ξανα στα ποδια σου, στην ενεργο δραση! Αυτα συμβαινουν! Ελπιζω ποτε ξανα!
Ευχομαι να ειναι και η τελευταια εδω μεσα που βλεπω.
Περαστικα σου.![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
περαστικα κ αγυριστα μαγε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
περαστικά ρε φίλε....
την επόμενη φορά delivery![]()
![]()
περαστικα και γρηγορα μαλιστα...τι να πει κανεις...αφου πεφτουν και οι μαγοι γαμα τα...![]()
![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Δυστυχώς ή Ευτυχώς...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
deliveri φίλε μου η... μαγική λύση)
τα delivery δεν πάνε παντού![]()
( και ο μάγος ανήκει στους ευτυχώς )
Ξέρω από βέσπα!
περαστικά φίλε
Περαστικά και αγύριστα.
Δες το από την καλή πλευρά. Αν στατιστικά πρέπει να έχουμε ένα ατύχημα για κάθε τόσα χιλιόμετρα, μηδένισες το κοντέρ... Παπάρια, αλλά λέμε τώρα...
Φτιάξε κανα μαγικό ζωμό να γιάνεις!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περαστικά και αγύριστα
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ευχαριστω άπαντες.
τόσο για τα πειράγματα , όσο και για την αμέριστη συμπαράσταση σας... ΤΟΜΑΡΙΑ!!!
Λοιπόν , πρωί-πρωί πήγα για ακτινογραφία... περίμενα πολύ λίγο στο ΚΑΤ... ακόμα και οι ασθενείς έχουν πάει φαίνεται διακοπές.
Μπαίνω μέσα... νοσοκόμα κοντά στα 35 απο όσο κατάλαβα. Χαμογελάκι πονηρό και "παίξιμο" κανονικό.
Με βάζει στην πλάκα , παίρνει ακτινογραφία...
Έλα μαζί μου κάνει... (οχι .. ρε.. τίποτα πονηρό..ΑΛΗΤΕΣ! ) και πάμε στον γιατρό. Την κοιτάει την ακτινογραφία και μου λέει ελαφρά θλάση. Με τον πάγο είχε ξεπρηστεί αρκετά.. οχι τελείως.
Μηχανή μετά απο 7-10 μέρες μάλλον , μιας και ο αστράγαλος πονάει αρκετά σε κίνηση στυλ ανεβοκατεβάσματος σε ταχύτητες. Αυτοκίνητο μπορώ να οδηγήσω ευτυχώς μιας και πάει μονοκόματο το πόδι στον συμπλέκτη.
Προσπάθησα φεύγοντας να βρώ και πάλι την νοσοκόμα γιατί είχε μέγεθος DD (απο αυτές που αρέσουν σε αρκετούς) αλλά τζίφος.
Περαστικά μου...
Υ.Γ.1 Το πρωί που πέρασα με το Ι.Χ. είχαν ρίξει χώμα εκεί. Απο όσο κατάλαβα απο το μέγεθος που είχαν ρίξει χώμα , ήταν μια μικρή κηλίδα... γμτ.. βρήκα και πήγα πάνω της ρε πστ μου.
Υ.Γ.2 Ούτε νηστικός έμεινα... πήρα κάτι αναλγητικά άλλο πράγμα.
Υ.Γ.3 τώρα γράφω απο PDA και στην παραλία γίνεται πανικός. Μου έχουν βγεί τα μάτια έξω.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
DD??Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
αστράγαλος πονάει αρκετά σε κίνηση στυλ ανεβοκατεβάσματος σε ταχύτητες. Αυτοκίνητο μπορώ να οδηγήσω ευτυχώς μιας και πάει μονοκόματο το πόδι στον συμπλέκτη.
Προσπάθησα φεύγοντας να βρώ και πάλι την νοσοκόμα γιατί είχε μέγεθος DD (απο αυτές που αρέσουν σε αρκετούς) αλλά τζίφος.
![]()
![]()
:a47:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
αυτά τα κανονίζουν μπαμ και κάτω, μετά τρέχα γύρευεΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
άκου εκεί ... DD ...
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
αλλά τζίφος.
πενθήμερος φυλάκισις από μένα και τη Δευτέρα στην αναφορά του φόρουμ.