soy esteila pm,,,,perhmenw!Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Έχεις λοιπόν εσύ ένα λόγο περισσότερο να ξαναπάς...![]()
soy esteila pm,,,,perhmenw!Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Απλά Μπράβο σας!!
![]()
the Journey is the Destination
Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα καλά σας λόγια!
Τα "ευτράπελα" και τα απρογραμμάτιστα είναι πάντα το αλάτι τέτοιων εξορμήσεων, και να έχετε δίκαιο όταν λέτε πως αύτα θα μείνουν. Και εμείς αυτό λέμε
V_strommer έχεις δίκαιο, άλλα που να το ξέραμε... την επόμενη φορά θα φροντίσουμε να είμαστε πιο οργανωμένοι μεταξύ μας.
υ.γ. Χάρηκα που το ανακάλυξαν και τα παιδιά του Tenere club (ΧΤ_Billy, Larisseos)![]()
και το δικό μου βιντεάκι από το πάντα βρέχει:
http://www.youtube.com/watch?v=QBcXbn36gRA
Nα βαλω το χερακι μου κι εγωΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Στον ξενώνα της κυρίας Νίκης, στην οποία κατά την γνώμη μου, αξίζει να πιει καφέ, να φάει, να διανυκτερεύσει και το σημαντικότερο να κουβεντιάσει κανείς.![]()
http://www.kyra-niki.gr/
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Το σημείο που ξεκινάει το φαράγγι του Πάντα Βρέχει και στο οποίο αφήσαμε τις μηχανές. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι με το που είδαμε το δρόμο να περνάει μέσα από το ποτάμι χωρίς γέφυρα ή έστω τσιμεντάκι στον πάτο, τρελαθήκαμε. Περάσαμε τρεις φορές για να γυρίσουμε και τα σχετικά βιντεάκια, αλλά ενώ δεν είχε και ιδιαίτερο βάθος (λίγο πιο πολύ από μισή ρόδα) αρκούσε για να δημιουργήσει στην τρύπια βάρκα μου σημαντικό πρόβλημα…
Μην ανησυχεις,το ηρωϊκο Vstromακι μου ειχε βουτηξει εκει(ηταν δροσιστικο παντως!)![]()
(Το χωριο ανεβαινοντας απο το Πανταβρεχει ειναι η Ροσκά)
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Κι εμενα με εχουνε βαφτισει στον ΠρουσοΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
(Αλλα μαλλον τρελλος παπας με βαφτισε,γι'αυτο βγηκα Βουδιστης Διαμαρτυρομενος! :rotflmao: )
Μπραβο παιδια. Πολυ ωραιο οδοιπορικο. Οι φωτογραφιες και οι περιγραφες κατατοπιστικες.
Παντα τετοια.
Lariseos μόλις σου έστειλα τους χάρτες με τη διαδρομή. Τσέκαρε το mail σου...![]()
Καλά κάνεις! Γιατί κατά την άποψή μου τα καλά πράγματα αξίζει να τα διαφημίζουμε...![]()
εεεεπ.... εδώ ειμαι κι εγώ...αργω μεν πολύ..αλλά..σας πετυχαίνω...
καλά ε... πάλι με ταξιδεψατε...![]()
![]()
![]()
πανέμορφα μέρη...![]()
![]()
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
…και μετά από εδώ αναγκαστικά κολύμπι. Γιαυτό και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε φωτογραφίες προχωρώντας όλο και πιο βαθιά στο φαράγγι. Οι αναμνήσεις μας πάντως πιστεύω ότι θα μείνουν πιο ζωντανές από τις φωτογραφίες που μπορεί να βγάζαμε…![]()
![]()
παντα τετοια
![]()
![]()
και μια φοτο για να ξαναθυμηθητε![]()
![]()