Υ.Γ οταν παρει πουλο ο Τεν Κατε να παρει μαζι του και τον Αντωνιου ....... για να ειμασε δικαιοι εχει και αυτος μεγαλο μεριδιο ευθυνης
Υ.Γ οταν παρει πουλο ο Τεν Κατε να παρει μαζι του και τον Αντωνιου ....... για να ειμασε δικαιοι εχει και αυτος μεγαλο μεριδιο ευθυνης
καταρχην ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Δεν ειναι μονο το αγωνιστικο....... μην ξεχνας οτι εχει χασει τα αποδυτηρια αρκετες φορες συν οτι δε εχει τα καρυδια να πεταξει εκτος 11αδας τραγικους παιχτες αλλα ισως συμπαθειες καποιων βλεπε Βυντρα, Γκαλινοβιτς Σιλβα κλπ και το κακο οτι επιμενει σε πειραματα και τακτικες που καταστρεφουν την οποια συνοχη της ομαδας ........ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΑ![]()
και εξηγω:
- ειχε τα αρχ@@ οπως λες να στειλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον αρχιρουφιανο των αποδυτηριων (γκουμα)
- ο βυντρα ΔΕΝ βγαινει (σας εχω εξηγησει παλιοτερα γιατι) παρτε το χαμπαρι. οποιος
προπονητης και να ηταν δεν μπορει να τον βγαλει.
- ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ σαν προπονητες κερκιδας....εχεις αγορασει τον ΣΙΛΒΑ!!!! ελπιζω να
καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο, απο ολες τις αποψεις. Ε εσυ που εισαι μαγκας αντε πετα τον
εξω.
- για τα αποδυτηρια δεν φταιει μονο αυτος αλλα η χολη που κατοικει τοσα χρονια εκει μεσα, η
νοοτροπια που εχουν οι παικτες που τοσα χρονια καλλιεργουσαν με την βοηθεια της τοτε
διοικησης..
εγω τον κραζω απο τις αρχες.....αλλα δεν θα του προσαψω και πραγματα για τα οποια δεν φταιει.
o Βυντρα οντως δεν βγαινει που να συνουσιαστει ο Διας!
Το οτι ο Γιαννακης ο Γκουμας κρεμασε τη κουκουλα του δεν ειναι εργο Τεν Κατε, μαλλον δεν ειναι αποκλειστικα εργο Τεν Κατε...απλως δεν θελαν τον ρουφ-ρουφ του Τζιγγερ στα αποδυτηρια, για τους διοικουντες μιλαω...
Εγω εναν προπονητη θελω πισω αν ειναι ευκαιρος...τον Οσιμ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
καταρχην ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.
και εξηγω:
- ειχε τα αρχ@@ οπως λες να στειλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον αρχιρουφιανο των αποδυτηριων (γκουμα)
- ο βυντρα ΔΕΝ βγαινει (σας εχω εξηγησει παλιοτερα γιατι) παρτε το χαμπαρι. οποιος
προπονητης και να ηταν δεν μπορει να τον βγαλει.
- ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ σαν προπονητες κερκιδας....εχεις αγορασει τον ΣΙΛΒΑ!!!! ελπιζω να
καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο, απο ολες τις αποψεις. Ε εσυ που εισαι μαγκας αντε πετα τον
εξω.
- για τα αποδυτηρια δεν φταιει μονο αυτος αλλα η χολη που κατοικει τοσα χρονια εκει μεσα, η
νοοτροπια που εχουν οι παικτες που τοσα χρονια καλλιεργουσαν με την βοηθεια της τοτε
διοικησης..
εγω τον κραζω απο τις αρχες.....αλλα δεν θα του προσαψω και πραγματα για τα οποια δεν φταιει.
Τελοςπαντων εγω κακως μπηκα στη διαδικασια να κατηγορησω παιχτες ακομη και ο Βυντρα οσο και κακος να ειναι αν χρησιμοποιουταν σωστα και ισως οχι για ολο το 90αλεπτο και σιγουρα οχι σεντερ μπακ θα μπορουσε να προσφερει....... το ιδιο ισχυει και για τον Σιλβα
Γενικα νομιζω οτι η ολη κακη διαχειρση του προπονητη συμπαρασυρει και τους παιχτες
Τα ....... By the way, δεν υποστηρίζω καμία ομάδας της Superleague. ........ είναι σχόλια του κ@λου !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πως γίνεται σε αυτό το thread να κλαίνε συνέχεια μόνο Βάζελοι, τόσο καιρό?
By the way, δεν υποστηρίζω καμία ομάδας της Superleague.
Απλά είπα να κάνω το σχόλιο μου.
Μέχρι πριν μερικά χρόνια είσουνα Γαυρος. Ακόμα και αν τώρα - δεν παρακολουθείς μπάλλα και δεν σε νοιάζει (συ είπας) - δεν σημαίνει ότι μέσα σου δεν υποστηρίζεις το Γαύρο .......
Ας μην κρυβόμαστε !!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Τα ....... By the way, δεν υποστηρίζω καμία ομάδας της Superleague. ........ είναι σχόλια του κ@λου !!!
Μέχρι πριν μερικά χρόνια είσουνα Γαυρος. Ακόμα και αν τώρα - δεν παρακολουθείς μπάλλα και δεν σε νοιάζει (συ είπας) - δεν σημαίνει ότι μέσα σου δεν υποστηρίζεις το Γαύρο .......
Ας μην κρυβόμαστε !!!
![]()
Τον ΟΦΗ υποστηρίζω. Δε κρύβομαι. Αν κρυβόμουν δε θα είχα πει ποτέ ότι μέχρι το Γυμνάσιο ήμουν Γαύρος.
Με ομάδες Β' κατηγορίας δεν ασχολούμαστε κύριε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τον ΟΦΗ υποστηρίζω. ..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι έγινε Κωστάκη,αναρώσαμε μετά την 3άρα ή ακόμα βγάζουμε καντίλες???Μια απορία ρε επίσης.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Με ομάδες Β' κατηγορίας δεν ασχολούμαστε κύριε !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό τον Cisse τον πληρώσατε???
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Ρε'συ μεχρι και ξυλο εφαγε απο γαυρους για τον ΟΦΗ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Με ομάδες Β' κατηγορίας δεν ασχολούμαστε κύριε !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ρε τον έδειραν επειδή άλλαξε από Ολυμπιακός και έγινε ομάδα της Χούντας.Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
Ρε'συ μεχρι και ξυλο εφαγε απο γαυρους για τον ΟΦΗ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
κανεις λαθος φιλε μου και θα σου πω γιατι..
αυτος τους αφησε να παιξουν οπως παιζαν τοτε και με την σπαρτα..
δικο του το φταιξιμο, επρεπε να φωναξει να βρισει να τιμωρησει απο τα φιλικα ωστε να ανεβασουν αποδοση
μα αυτό λέω και εγώ....
το φταίξιμο του Τέντα θεωρώ ότι είναι το ότι τους άφησε χαλαρούς....ίσως και αυτός να μην έδωσε την προσοχή που έπρεπε....
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w