Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: ιδου!!!!!!!!!!!

Νέο μέλος
    Καλοτάξιδο φίλε μου

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Καλοριζικο και καλοταξιδο
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου με πολλά και όρθια χιλιόμετρα πάντα!!! Πόσο σου βγήκε αλήθεια το μωρό?Εχω ένα φιλαράκι που ζαχαρώνει το ίδιο μοντέλο και σκέπτεται να "σπρώξει" το στρώμα
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

η αγορα του πηγε 6390 με δωρο τον συναγερμο της μαμας suzuki και γυρω στα 480 τα υπολοιπα καλουδια(σχαρα givvi και βαλιτσα 48αρα,καγκελα και λουκετο)....σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας παντως παιδια και οφειλω να πω οτι λιγο πριν τα 1000χιλ. το bandit με κανει να σκεφτομαι καθε μερα και πιο πολυ οτι ισως ειναι η καλυτερη επιλογη στα 650cc

Νέο μέλος
    Καλοριζικο και καλοταξιδο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    καταρχην καλοταξιδο. πολυ ομορφο μηχανακι αν και εγω ειμαι λατρης της honda

αν κρινω ομως απο την πινακιδα σου και αν θυμαμαι καλα, το επι διτροχων, ειναι στην νικαια.
    απο εκει αγορασε ο πατερας μου ενα παπακι modenas και ο αδερφος μου ενα TDM900.
    Με αργοτερο ψαξιμο, καταληξαμε τελικα πως ειναι πανακριβος και βαραει ανελεητα στα σερβις του. προσεξε το λιγακι αυτο.
    και παλι αν μιλαμε για τον ιδιον εκει στην μπελογιαννη μετα τον αγιο φανουρη αριστερα προς το κρατικο νικαιας
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

μιλαμε για τον ιδιο αδελφε...σερβις σαφως και δεν κανω εκει...πριν το bandit ειχα ενα cbf 250 που το ειχα παρει απο εκει και με βοηθησαν να το πουλησω σε καποιον κανοντας του τη χρηματοδοτηση και εγω αφου δεν ειχαν διαφορα με αλλα μαγαζια στα καλουδια που πηρα, τα αγορασα απο εκει,παντως το σερβις τους νομιζω και εγω οτι ειναι ακριβο αν και σε εμενα λογω γνωσης των συνεργειων δεν τους επαιρνε, οσο πηγαινα εκει το cbf μου

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Crf H Yzf ιδου το διλλημα....
    από asimas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 15:39
  2. Ιδού η Ρόδος...
    από DimChios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2006, 15:27
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 21:09