Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
ne exi dikio o filos igia pano apo ola to pio simantikoΑρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ' όλα και ευτυχία.....
ama exis igia ta exis ola
ke na pe8anis pou leei o logos tin igia sou ama exis min fovase tipota..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Τις καλύτερες ευχές και από εμένα Θοδωρή
![]()
![]()
![]()
Και πες σε έναν mod να βγάλει αυτό το 13 από το nick σου, μπας και δεις καμία άσπρη μέρα, χωρίς να χιονίζει
:wacko:![]()
![]()
σας ευχαριστω ολους ρε αλητες με συγκινησατε!!!
ναι θα την εχω την υγεια μου οπως και ειπε και ο λωνιδας καλυτερα υγειεις παρα νεκρος και μη υγειεις.χαχχααχχαχαχαχαχαχ
κανω στροφη μεγαλη 180ο και βαλε απο εδω και περα μονο καλα θα περνω και τιποτα αλλο...
μονο ο θοδωρης
ολα βενουν καλος μονο υπομονοι ηθελε τελικα....
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
μαρακι αυτο προκιτε να κανω ξανα απο εδω και περα δικο μου ξανα δικο μου μονοπατι οπως κανω παντα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Μην ακολουθείς το μονοπάτι. Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου. :wacko:
Πολύχρονος Θοδωρούλη, με υγεια και ευτυχία.........![]()
![]()
![]()
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
χρόνια πολλά λυκάκο...
αντε
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
βέβαια τα είπαμε και απο κοντά αλλά ας το βάλω κι εδω μπας και πιάσω τον crs-k σε μηνύματα..
αααα καλοοοο εεεεε????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Polyxronos kai eftyxsmenos me ygeia
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
χρονια πολλαααααααααααααααα
ρεεεεεεεεε
![]()
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Χρόνια Πολλά και Καλά
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Πολυχρωμος..