Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Προβληματάκι με X-Spirit.

Προβληματάκι με X-Spirit.

Πρίν μια εβδομάδα παρέλαβα από αγγλικό site ένα X-Spirit Replica Elias.Όλα καλά με την παραλαβή και έξω από την πόρτα μου με 430 euro.Το πρόβλημα που προέκυψε τώρα είναι ότι με πιέζει στο δεξί μου αυτί όταν γυρίζω το κεφάλι μου,απο αριστερά όλα καλά.Υπάρχει καποιος με παρόμοιο πρόβλημα με Χ-Spirit;(Λέτε να φταίει το κεφάλι μούΤο μέγεθος είναι άψογο κατά τα άλλα σε όλα τα σημεία του κεφαλιού.Η πίεση να σημειώσω αυξάνει όσο πιο πολύ γυρίζω το κεφάλι.Όποιος δύναται ας βοηθήσει.Ευχαριστώ

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    και εγω το παθαινω αυτο με το x-spirit ενω με το xr1000 δεν το ειχα (ειναι διαφορετικα κελυφη βεβαια τα 2 αυτα κρανη) με εκνευριζει αρκετα και φοραω τα ακουστικα του handsfree για να μην μου κλεινει το αφτι ετσι καταλλα και εγω δεν εχω αλλο προβλημα δεν μπορω να ανακαλυψω ακομα γιατι...
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Παιδιά τα x-spirit "λήγουν"?
    Εχω βρει κομάτια παραγωγής 3/2007 στα 350 ευρώ και σκέφτομαι αν συμφέρει...

τα κρανη ως επι τον πλειστον εχουν 5 χρονια εγγυηση στα ιδια λεφτα που το βρηκες εγω το αγορασα και ειναι του '08
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    EVI έχεις PM...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    τα κρανη ως επι τον πλειστον εχουν 5 χρονια εγγυηση στα ιδια λεφτα που το βρηκες εγω το αγορασα και ειναι του '08
    5 χρόνια από την στιγμή που το αγοράζεις - χρησιμοποιείς ή 7 χρόνια από την ημέρα κατασκευής ... για ARAI & SHOEI ......

Παλαιό μέλος
    ναι, αλλά όπως και να το δεις δεν χάνεις τίποτα με το να είναι "φρέσκο".

Εγώ έχω μπερδευτεί στο ζύγισμα ηλικίας κράνους και τιμής διότι βρίσκω x-spirit 3/2007 στα 350, XR-1000 10/2008 στα 230, XR-1000 2009 μαζί με δεύτερη ζελατίνα στα 350, και φυσικά το μονόχρωμο xr-1100 στα 350...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
    ναι, αλλά όπως και να το δεις δεν χάνεις τίποτα με το να είναι "φρέσκο".

Εγώ έχω μπερδευτεί στο ζύγισμα ηλικίας κράνους και τιμής διότι βρίσκω x-spirit 3/2007 στα 350, XR-1000 10/2008 στα 230, XR-1000 2009 μαζί με δεύτερη ζελατίνα στα 350, και φυσικά το μονόχρωμο xr-1100 στα 350...
    Μην προσπαθείς να συγκρίνεις ΑΝΟΜΟΙΑ πράγματα !!!
    Το X-Spirit είναι το κορυφαίο κράνος της SHOEI και έχει τα διπλά φράγκα σε σχέση με το XR - 1000 !!!
    Το XR - 1100 που είναι ο διάδοχος του XR - 1000 (επιτέλους με αφαιρούμενη επένδυση που δεν έχει το XR - 1000) είναι αυτή τη στιγμή η ενδιάμεση λύση ......... μάλλον ........
    Το μάλλον το γράφω γιατί κανένας που να ξέρω δεν το έχει και δεν ξέρουμε πλεονεκτήματα και μειονεκτίματα ........... απλά αφού αντικαθιστά το XR - 1000 ....... το θεορούμε καλύτερο .......

Προσωπικά θα έπαιρνα το X - Spirit ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από lotinia
    Πρίν μια εβδομάδα παρέλαβα από αγγλικό site ένα X-Spirit Replica Elias.Όλα καλά με την παραλαβή και έξω από την πόρτα μου με 430 euro.Το πρόβλημα που προέκυψε τώρα είναι ότι με πιέζει στο δεξί μου αυτί όταν γυρίζω το κεφάλι μου,απο αριστερά όλα καλά.Υπάρχει καποιος με παρόμοιο πρόβλημα με Χ-Spirit;
    Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάτι τέτοιο κι είναι το δεύτερο X-Spirit που πήρα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    5 χρόνια από την στιγμή που το αγοράζεις - χρησιμοποιείς ή 7 χρόνια από την ημέρα κατασκευής ... για ARAI & SHOEI ......
    πρωσοπικα θεωρω απο την μερα κατασκευης τα 5 χρονια. Αν το παρουμε ως ΕΓΓΥΗΣΗ κανονικα δε μου λεει τπτ αυτο....το xr-1000 μου λιγο πριν κλεισει τα 5 χρονια του 1-2 μηνες μου εφυγε ο αεραγωγος στο πισω μερος και το πηγα στον αντιπρωσοπο εδω και μου ζητησε και λεφτα να μου το κολλησει....δλδ η εγγυηση γιατι ειναι??????το κολλησα μονη μου απο τα νευρα μου και φυσικα μου εφυγε στην εθνικη και το εχασα. Ευτυχως εχω το x-spirit και ετσι το 1000 το χρησιμοποιω μεσα στη πολη και δεν με ενδοιαφερει το κρυο η η βαβουρα που εχει (δε ξερω με βροχη τι θα γινει ακομα)

για μενα τα 5 χρονια ειναι αυτα που μετραω και φυσικα αν ενα κρανος ειναι στη βιτρινα 1-2 χρονια με υγρασια η ηλιο η σκονη κλπ δεν το αγγιζω καν ουτε και 50ευρω να μου το διναν ασχετος την ημερομηνια παραγωγης του

βασικα ο καθενας βαση εμπειριων μπορει να μιλαει οπως καταλαβαινεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    πρωσοπικα ........
    Ευάκι, αυτά που έγραψα είναι με βάση το τι λέει το site της εταιρείας ........
    Από εκεί και έπειτα ....... το τι έκανε το @@ που του πήγες το κράνος για επισκευή, δεν έχει να κάνει παρά μόνο με το χείριστο after-sales των εδώ "αντιπροσώπων" ........ ο θεός να τους κάνει !!!
    Καταρχήν ο αεραγωγός ΔΕΝ κολιέται, αλλά ΑΛΛΑΖΕΤΑΙ ολόκληρος ........
    Εδώ ο "αντιπρόσωπος" απλά ............... και το ίδιο και ο αντίστοιχος της ARAI που είπε ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για τα πλαϊνά αυτάκια ...........

Άστα να πάνε ..........

Αν πουθενά πάρει το μάτι σας να έχει ξεμείνει καν Z-ONE medium σφυρίξτε και ας είναι παλαιάς κοπής.....:o :o

You BETA believe...

Παλαιό μέλος
    080402 σε x-spirit (Shoei X Spirit TC1 ELIAS) τι σημαίνει;

2008 ή 2002;;;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
    080402 σε x-spirit (Shoei X Spirit TC1 ELIAS) τι σημαίνει;

2008 ή 2002;;;;;;
    Δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά το 2002 δεν έβγαινε ...........

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Tην ημερ/νία κατασκευής τα shoei την έχουν εσωτερικά στο ύψος του αριστερού αυτιού.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προβληματάκι με μπουφάν...
    από Corsakias82 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2013, 10:31
  2. προβληματακι με πλαστικα..
    από loufas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2006, 17:58
  3. Προβληματακι με τη καμμενη αλεπου..
    από FestoNero στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 12:37
  4. Προβληματακι με CBR 1100 ΧΧ (κόμπιασμα)
    από dimnas στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2005, 17:18
  5. Προβληματακι με τροφοδοσια
    από KeLeYTiS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 23:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας