Λοιπόν.... ανοιγω περι όφεων- ( _ο όφις (office) του όφεος ) Θεμα....
Λογικό είναι βέβαια να ανταποκριθούν περισσοτερο αυτοι που συχναζουν σε νταμάρια , στεγνες κοιτες , νεροφαγωματα και δαση ... αλλα θα αναφερθω και στους υπολοιπους....
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΦΙΔΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ?
ΚΑΙ ρωταω λογω μιας ψιλοαβολης καταστασης που βιωσα αρχες καλοκαιριου.....
Κατεβαινω με το Allweather AllTerrain SV650X απο την Καλλιπευκη... ψιλοορεινη διαδρομη οπου συναντας στανες ....ξεροχορτα .....τσοπανοσκυλα....και ποτιστρες για τα ζα...
σε καποιο σημειο της διαδρομης (ασφαλτος) συναντω ενα φιδι ( το διακρινω στα 20 μετρα αλλα μετα απο τις τσιριχτες παρεναισεις του συνεπιβατη μου (γυναικα) , σταματησα στα 10 μετρα )
Χωρις να ειμαι ο Τζιμης ο Cobras και χωρις να εχω καταλαβει ΤΙ ΕΙΔΟΣ Φιδιου ειναι ...ΚΑΙ ΕΝΩ το φιδι βρισκεται ακριβως ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ σε στενο επαρχιακο δρομο ΚΟΝΤΟΣΤΕΚΟΜΑΙ.....
Την ωρα που σκεφτομουν τον ελιγμο που θα εκτελεσω και πως θα το παρακαμψω μας προσπερναει ενα ΙΧ (εγω ημουν σταματημενος τερμα δεξια στο χωμα) και περναει διπλα απο το ΦΙΔΙ .... ΤΟ ΦΙΔΙ εκεινη ακριβως την ωρα , κανει το χαρακτηριστικο "τιναγμα" προς την μερια του αυτοκινητου....μετα συρθηκε παραεξω στα χωραφια...
ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.... γιατι σκεφτομαι τι ΘΑ μπορουσε να γινει αν το επαιζα Μογλης και περνουσα διπλα απο το φιδι ....και εβρισκε τοπο η "επιθεση" σε κανενα ποδι ...... ΤΙ κανετε σε αυτην την περιπτωση? ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ SNAKE-BITE KIT ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ-ΔΙΠΛΩΜΑ....