της ασφαλους οδηγησης πανταΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και εσυ που το διασκεδαζεις τι εισαι? της ασφαλειας??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
της ασφαλους οδηγησης πανταΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και εσυ που το διασκεδαζεις τι εισαι? της ασφαλειας??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλώς τα μας καλώς τα μας![]()
![]()
![]()
Φίλε stefanos άνοιξε δικό σου θρεντ γτ αν δεν το κάνεις θα το κάνω εγώ... :o
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
lol
meraaa
Αρχικά δημιουργήθηκε από Atalantis
lol
meraaa
Αρχικά, καλησπέρα σας... εεε καλωσήρθες καγκουράκι!
![]()
![]()
Αλλά νέο thread![]()
23,5 σελίδες![]()
καλωσήρθες !!![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
τι θα γίνει ρε κοριτσάρες? αντί να λιάζεστε σε καμιά παραλία εγγράφεστε σε φόρουμ?![]()
οσο για το ybr...![]()
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
welcome και απο μενα
πωπω με τυφλωσες βραδυατικα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Florencia
Hola, buenas tardes, que tengan un buen día ustedes.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Florencia
Βρε απέβαλε την κόλλα από τον εγκέφαλό σου.
Δεν είπα εσένα σαχλαμαρίτσα αλλά το ποστ σου.![]()
![]()
![]()
![]()
η εγω εχω πιει η η κοπελια μωλις ειπα μια και γαμω τις ατακες!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλημεεερα.....
ε τώρα με πληγώνεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τι θα γίνει ρε κοριτσάρες? αντί να λιάζεστε σε καμιά παραλία εγγράφεστε σε φόρουμ?![]()
οσο για το ybr...![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Καλά όλα αυτά αλλά για το ybr custom δε μου απάντησε κανείς.
Έτσι μου ρχεται να πάω να πάρω ένα piaggio zip ή ένα daytona μιας και δεν έχω και πολλά λεφτά και να τελειώνει το θέμα.
Μάλλον καλό θα είναι να δω πώς θα τα πάω με το fx του δασκάλου και να δω τι θα μου πει κι εκείνος.
( πάντως να βγω πιοαπό αυτό εδώ το
δε γίνεται! )
Μιά χαρά μηχανάκι το YBR. Θα σε βολέψει πάρα πολύ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Florencia
Έτσι μου ρχεται να πάω να πάρω ένα piaggio zip ή ένα daytona μιας και δεν έχω και πολλά λεφτά και να τελειώνει το θέμα.
Μάλλον καλό θα είναι να δω πώς θα τα πάω με το fx του δασκάλου και να δω τι θα μου πει κι εκείνος.
δε γίνεται! )
Ιδανικό σχολείο για συμπλέκτη, οικονομικό και άθραυστο.![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
To custom δυστυχώς δεν έρχεται Ελλάδα, όπως και πολλά άλλα.. Εφόσον σου αρέσουν τα δίτροχα και θες να συνεχίσεις, άσε στην άκρη zip, daytona και άλλα πτηνά και υβρίδια.. Το ybr είναι ιδανικό σχολείο πράγμα που συνηδειτοποίησα όταν έκατσα πρώτη φορά στο super four. Και το cbf 125 το καινούριο καλό είναι, απλά θα προτιμούσα το ybr, ώστε όταν πέσεις να μην πληρώνεις πλαστικά. Υπάρχει σε προσφορά το ybr του 06 με 1750 ευρώ (καρμπυρατέρ). Προσωπικά δεν το προτίμησα γιατί είχε ήδη περάσει 2 χρόνια + στις αποθήκες της μοτοδυναμικής, και γιατί οι εξατμίσεις των παλιών μοντέλων σκουριάζουν/σαπίζουν πολύ γρήγορα για αυτό και άλλαξαν στο επόμενο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Florencia
δε γίνεται! )
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
σκεφτηκα να παρω ενα piaggio mp3 αντι να τρεχω για διπλωματα στην τροχαια,το ειδα σημερα και μου αρεσε εσεις τι λετε?