Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Αγορά κράνους απο εξωτερικό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harrysvr

Αγορά κράνους απο εξωτερικό

Οσοι έχετε αγοράσει κράνος απο εξωτερικό, απλά μετρήσατε την περίμετρο του κεφαλιού και παραγγείλατε; ή το δοκιμάσατε πρώτα σε Ελληνικό κατάστημα και πήρατε απ`έξω;
    Στην πρώτη περίπτωση, έρχεται ακριβώς το κράνος; ή υπάρχει περίπτωση-ανάλογα την εταιρία-να "παίζει"; Υπήρξε πρόβλημα σε κάποιον που δεν του έκανε και το γύρισε πίσω για μεγ-μικρότερο μέγεθος;
    Ρωτάω γιατί είμαι για αγορά κράνους(Schuberth C3) και σκέφτομαι οτι αν το πάρω και δε μου κάνει πρέπει να πληρώσω για το A/R...(στην περιοχή μου δεν βρήκα schuberth...)
    ΑΕΚ

Μανιβελάτο μέλος

Re: Αγορά κράνους απο εξωτερικό

Αρχικά δημιουργήθηκε από harrysvr
    Οσοι έχετε αγοράσει κράνος απο εξωτερικό, απλά μετρήσατε την περίμετρο του κεφαλιού και παραγγείλατε; ή το δοκιμάσατε πρώτα σε Ελληνικό κατάστημα και πήρατε απ`έξω;
    Στην πρώτη περίπτωση, έρχεται ακριβώς το κράνος; ή υπάρχει περίπτωση-ανάλογα την εταιρία-να "παίζει"; Υπήρξε πρόβλημα σε κάποιον που δεν του έκανε και το γύρισε πίσω για μεγ-μικρότερο μέγεθος;
    Ρωτάω γιατί είμαι για αγορά κράνους(Schuberth C3) και σκέφτομαι οτι αν το πάρω και δε μου κάνει πρέπει να πληρώσω για το A/R...(στην περιοχή μου δεν βρήκα schuberth...)
    Η συνήθης τακτική είναι να δοκιμάζεται το κράνος.. εγώ επειδή είμαι και μαλάκας και ντροπαλό αγόρι.. μέτρησα κεφάλι.. το μέγεθος ήταν σωστό αλλά σαν καλούπι κάτι μου ξενίζει.. λογικά επιστροφή και αλλά δεν παίζει.. αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις το ρίσκο αξίζει αφού με τα ίδια χρήματα παίρνεις δύο ίδια..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harrysvr
    Απο μια πρώτη ματιά που έριξα είδα οτι δεν έχει μεγάλη διαφορά, fc-luis-ebay σε σχέση με GR, άντε να`χει 50-90ευρώ, αλλά πρέπει να κατέβω Αθήνα...
    Γιατί λες οχι επιστροφές; δε το δέχονται πίσω και αλλαγή με άλλο;
    ΑΕΚ

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harrysvr
    Απο μια πρώτη ματιά που έριξα είδα οτι δεν έχει μεγάλη διαφορά, fc-luis-ebay σε σχέση με GR, άντε να`χει 50-90ευρώ, αλλά πρέπει να κατέβω Αθήνα...
    Γιατί λες οχι επιστροφές; δε το δέχονται πίσω και αλλαγή με άλλο;
    υποθέτω πως όχι, αλλά και να δέχονται, αξίζει να πληρώσεις να ξαναπάει πίσω? Αναλόγως το κράνος και την προσφορά, ας πούμε εγώ πήρα ένα Shark RSF2i 99 euro.. και η μοτοδυναμική το δίνει 275.. χαλαρά παίρνεις 3 και τα φοράει όλη η παρέα..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά κράνους από Ιαπωνία
    από Μήτσος1 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2007, 19:38
  2. ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ
    από tsiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2006, 14:58
  3. Αγορα μηχανης απο εξωτερικο
    από fantacid στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2006, 15:11
  4. αγορα κρανους απο internet....
    από devil's animal στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2006, 14:16
  5. ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...
    από waterlicious στο forum Off topic