και αυτό σωστό!!
και αυτό σωστό!!
δεν ειναι ολα τα υλικα ιδια!!! κανενας στην ελλαδα δεν φτιαχνει σελα με gel!!
αυτο το υλικο κανει ολη την διαφορα στην σελα και το εχουν μονο η corbin και
οι sargent!!!![]()
Νομίζεις!!!!Ο Τονυ Μπάτζιος ΜΟΝΟΣ ΑΠΑΙΧΤΟΣ στο είδος του στη Σαλόνικα ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΠΟ GEL ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ και κυρίως πλέον μόνο με ειδικό αφρώδες υλικό γιατί στην ουσία και στην πράξη λειτουργεί το ίδιο με το gel αλλα μιλάμε για ΠΟΙΟΤΙΚΟ αφρώδες υλικό και όχι τα σφουγγαροειδή και τις άλλες αηδίες που φτιάχνουν οι περισσότεροι εδώΑρχικά δημιουργήθηκε από BIKENEST
οι sargent!!!![]()
Γιατί νομίζεις την έκανα πακέτο και του την έστειλα πάνω είχα καμιά όρεξη να πληρώνω μεταφορικά ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ενας σωστός μάστορας στην Αθήνα
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
αττικη δεν υπαρχη μαστροσελας με τετοια υλικα!! και επιδει δεν γουσταρω πειραματισμους με το μηχανακι μου και τον κωλο μου γι"αυτο πηρα την sargent:hypnotize
Εχεις υπόψιν σου αν βγάζει σε λογική τιμή μονόσελο (με την πίσω θέση του συνοδηγού σαν μπαγκαζιερούλα ενα πράγμα) γιατί κάτι αντίστοιχο της Corbin φθάνει στα 1500!!!:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από BIKENEST
αττικη δεν υπαρχη μαστροσελας με τετοια υλικα!! και επιδει δεν γουσταρω πειραματισμους με το μηχανακι μου και τον κωλο μου γι"αυτο πηρα την sargent:hypnotize
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Αυτός εδώ φτιάχνειΑρχικά δημιουργήθηκε από BIKENEST
οι sargent!!!![]()
http://www.moto-k.gr/
Έχω φτιάξει εκεί σέλα και έχω δει να φτιάχνει με gel, αριστη δουλειά και σε λεφτά λιγότερα απο τα μισά απο αυτές τις μάρκες
Ούτε εγώ κουραζουμε ούτε η συνοδηγός!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Μόνο εγώ κάνω 600άρες χιλιόμετρα και δεν κουράζομαι;
Και έχω χτυπήσει Μέτσοβο - Ναύπλιο με στάση μόνο για βενζίνη!!!!
Bandit 650 s ABS K7