Εδώ και ένα χρόνο, αυτή είναι η μικρή μου οδύσσεια,
Δεν είχα ποτέ μεγάλη σχέση με μηχανές, αλλά στην Αθήνα πλέον πιστεύω θα έπρεπε να απαγορεύεται να κυκλοφορεί οτιδήποτε άλλο.
Πέρσι λοιπόν τον Αύγουστο άρχισα να ψάχνω για μηχανή. Τα γιαπωνέζικα δεν μου άρεσαν, έψαχνα για κάτι άλλο κάτι πιο κλασσικό οι καινούργιες όλες μου φαίνονται άσχημες.
Ένα απόγευμα του αυγούστου λοιπόν, αφού είχα βγεί και χάζευα τα μαγαζιά στην Μιχαλακοπούλου, έπεσα πάνω της. Μία Enfield Electra 500. Κούκλα!!! Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά.
Και λίγες μέρες αργότερα ήταν δική μου...
fast forward ... Αύγουστος 2009.
Την πουλάω!!! με πολλά σιχτίρια! έχω πληρώσει πάνω από ?1000 για σέρβις μέσα σε ένα χρόνο... φοβάμαι πλέον να την βγάλω στο δρόμο μην μου χαλάσει! Το υπάρχον συνεργείο νιώθω ότι με κοροϊδεύει η στην καλύτερη ότι βαριούνται να ασχοληθούν σοβαρά...
Και τώρα? πάλι τα ίδια... πάλι ψάχνω τα ξενέρωτα sites της suzuki της honda και της yamaha. Όπου δεν μου αρέσει τίποτα. Όλοι μου λένε πάρε γιαπωνέζικο να ηρεμήσεις.. αλλά δεν μου αρέσουν την να πάρω, oi shadow είναι πανάκριβες και πολύ μεγάλες, πολλά κυβικά για πρωτάρη. Βέβαια και η Enfield μετά από ένα χρόνο δεν τράβαγε, ήθελα κάτι πιο δυνατό.
Αλλά και αυτό είναι σχετικό, το Maxακι ένος φίλου που δανειζόμουνα πιτσιρίκι τράβαγε πιο πολύ απο την enfield.
Σκέφτομαι Harley η Bonneville... Αλλά πολλά λεφτά!!! 5 χρόνια δόσεις, και είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω τα ίδια προβλήματα; Με σέρβις συνεχόμενα και πανάκριβα ανταλακτικά...
Μάλλον όμως, για να πάρεις αξιόπιστη μηχανή πρέπει να πλησιάσεις της ? 10000....