Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 54

Θέμα: Μακριά απο τις "Σκοτώστρες"...

Παλαιό μέλος
    μιας και είμαι αθήνα τον αύγουστο βλεπω τα χειρότερα από διάσχιση κόκκινου για πλάκα και βέβαια δεν συζητάμε καν για παραβίαση στοπ ή προτεραιότητας

όποιος πιστεύει πως από τέτοιες συμπεριφορές κινδυνεύουν το ίδιο οδηγοί μοτό και οδηγοί ΙΧ...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
    +1000 η γκομενα ειναι και ασχετη δημοσιογραφος και ασχετη με τα μηχανοκινητα.πιθανον να εχει παρει στο παιδι της και τα γραφει για να ξεσπάσει.η καλυτερη αμυνα ειναι η οδηγικη παιδεια.και εμενα μου το απογορεψαν και τι εγινε?μαλακιζομουν κρυφα. ελεος μς τον καθε μαλακα που γραφει
    +1 καλη δημοσιογραφος ,ασχετη οδηγος θα προσθεσω εγω

Μαζι σου ,πιστευω οτι στο θεμα μοτοσυκλετα μονο ενας που οδηγει καθημερινα μπορει να γραψει σωστα και αμεροληπτα.

Ας της πει καποιος οτι οι καλυτεροι οδηγοι αυτοκινητου οδηγουν ΚΑΙ δικυκλο
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Καπου εδω μεσα ειχα διαβασει το παρακατω.

Το δικαιωμα σας να μιλατε δεν ειναι υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Φυσικα μιλαω για την κυρια
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
    Καπου εδω μεσα ειχα διαβασει το παρακατω.

Το δικαιωμα σας να μιλατε δεν ειναι υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Φυσικα μιλαω για την κυρια

η τυπισσα ειναι για μπουνιες....
    ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΙΑ ΡΕ!!!
    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΕΛΗ ΛΕΜΕ!
    εχθες Σαββατο μεσημερι,φευγω απο το μαγαζι και κατεβηκα την Ιπποκρατους να παω μεχρι την Αθηνας....συνηθως εγω προσπερναω αυτοκινητα και φτανω γρηγοροτερα....
    μεχρι και ενα σουζουκι 600ρι τετραΤροχο,εκεινα τα παλια με αφησε κολωνες λεμε...
    και ο παππους ειχε ενα χαμογελο μ@λ@κιας....
    ζουμι λεμε!
    προσοχη παιδες!
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    +1 καλη δημοσιογραφος ,ασχετη οδηγος θα προσθεσω εγω

Δεν ειναι δημοσιογραφος,ειναι διευθυντρια στο τμημα πλαστικης του ΚΑΤ.Δεν ειχα δει το ονομα του συντακτη,τωρα το ειδα και τυχαινει να την ξερω κιολας.

Πολυ καλη γυναικα πραγματικα,αλλα την εχει επηρεασει σαφως το ολο σκηνικο του ΚΑΤ και τα παιδια που πανε χτυπημενα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1
    ε τοτε να κανει καλα την δουλεια της γιατι αρκετα εχουμε ακουσει για το κατ και να μην ανακατεβετε σε πραγματα αγνωστα, που το μονο που μπορουν να δημιουργησουν ειναι μονο προβληματα
    gogogo!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δεν ειναι δημοσιογραφος,ειναι διευθυντρια στο τμημα πλαστικης του ΚΑΤ.Δεν ειχα δει το ονομα του συντακτη,τωρα το ειδα και τυχαινει να την ξερω κιολας.

Πολυ καλη γυναικα πραγματικα,αλλα την εχει επηρεασει σαφως το ολο σκηνικο του ΚΑΤ και τα παιδια που πανε χτυπημενα....

Θα ηθελα να μθω την γνωμη της σε περιπτωση που καποιο απο τα παιδια της σε ηλικια 18 ετων της ζητουσε ενα golf gti 200 ιππων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
    ε τοτε να κανει καλα την δουλεια της γιατι αρκετα εχουμε ακουσει για το κατ και να μην ανακατεβετε σε πραγματα αγνωστα, που το μονο που μπορουν να δημιουργησουν ειναι μονο προβληματα
    Εχω ζησει συνολικα 4 βαρια περιστατικα στο ΚΑΤ και πραγματικα οι γιατροι εκαναν ο,τι μπορουσαν απο καθε αποψη....Το τι ακους εσυ δεν αφορα συνολικα τους γιατρους του ΚΑΤ,ουτε την συγκεκριμενη,οποτε περιορισου στο θεμα....

Απο την αλλη για ελα λιγο στην θεση της γιατρου που μιλαμε....Που προσπαθει να μαζεψει την ζημια σε κομματιασμενα χερια,ποδια,κεφαλια κτλ καθε μερα και στη πλειοψηφια τους ειναι πιτσιρικαδες..Τι λες να πει τελικα για τις μοτοσυκλετες;Ειπαμε,δεν εχει την δικια μας αντιληψη επι του θεματος,δεν ειναι επαγγελματιας οδηγος/δημοσιογραφος κτλ αλλα βλεπει το θεμα απο την αποψη που βιωνει η ιδια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ επι 30 χρονια...Νεκροι,τραυματιες και τρελα σκετη.

Μιλαμε για τρελες καταστασεις που εσυ δεν καταλαβαινεις,απλα πετας την ατακα σου και ολα καλα...Τουλαχιστον δεν προτεινες ξυλο για τον σωφρονισμο της,απλα την εβρισες χωρις καν να ξερεις περι τινος προκειται..

mourgako εισαι ωραιος ρε..

ΥΓ Την αποψη μου για το αρθρο την ειπα στην αρχη του θεματος που δεν ειχα παρει χαμπαρι ποιος ειναι ο συντακτης...
    ΥΓ1 Οκ,οταν την ξαναδω θα την ρωτησω....

Οι ψυχρες στατιστικες, οι ακαταλληλες λεξεις αποτροπης, οι φρασεις ''καραμελες'', οι ακαταλληλες εκφρασεις μαλλον χτυπανε σε τοιχο και οχι σιγουρα στα αυτια των υποψηφιων και νυν μοτοσυκλετιστων.
    ''Είναι ένα μέσο μετακίνησης και όχι ο δείκτης υπεροχής της προσωπικότητάς σου'' γραφει η κα Ηλιοπουλου, και σεβαστη η αποψη της.Οχι ομως δεκτη απο'μενα.
    Αγαπαμε την μοτοσυκλετα -εγω αγαπαω ο,τι εχει ροδες - και δεν μπορουμε να την δουμε σαν μεσο μετακινησης.Ειναι ερωτας, και ξεφευγουμε μαζι οποτε το εχω αναγκη.Αν ηθελα μετακινηση απλα και μονο θα ειχα ενα φτηνο και τιμιο αυτοκινητακι ''για να κανω την δουλεια μου''.
    Σπουδαζω κι εγω ιατρικη, και μαλιστα επειδη ειμαι στο ΕΚΑΒ βλεπω καθημερινα ατυχηματα εν τη γεννεση τους, χωρις επιδεσμους, ορους και κρεββατια, οπως θα μπορεσει να δει στο ΚΑΤ οποιοσδηποτε παει.Βλεπω καθε μερα καταστασεις αποκρουστικες - σχεδον ανατριχιαστικες - για πολλους, και ομως δεν εχω σκεφτει ποτε να αφησω την μηχανη.
    Ερχονται συγγενεις μου και με προτρεπουν να λειτουργησω αποτρεπτικα - λογω εμπειριας - στα παιδια τους, προκειμενου να μην θελησουν να αγορασουν μηχανακι.
    Κι ομως, το πρωτο που λεω ειναι να αγορασουν ολο τον εξοπλισμο, να δωσουν χρηματα πρωτα για το κεφαλι και το σωμα τους, για την ιδια τους την ζωη, και μετα να αποφασισουν για το μηχανακι.Να ανοιγουν διαπλατα τα ματια τους σε στοπ, φαναρια, προτεραιοτητες και ορια ταχυτητας.Να προσεχουν το οδοστρωμα, την αυξημενη κινηση, τις παγιδες της πολης, τους υπολοιπους οδηγους, και να προσαρμοζουν σε καθε περιπτωση την οδηγηση τους.

Το προβλημα δεν ειναι οι ροδες κα Ηλιοπουλου.
    Η αυτοκινητιστικη παιδεια ειναι το προβλημα, ή καλυτερα, η ελλειψη της.
    Καλο ειναι να ασχοληθουμε με το πραγματικο προβλημα, με τον χρηστη του αντικειμενου, και οχι με το ιδιο το αντικειμενο.
    Και το οπλο σκοτωνει, οχι ομως πριν πατησουμε την σκανδαλη.

Με καθε σεβασμο στο υπεροχο εργο της κυριας Ηλιοπουλου, και φυσικα στο προσωπο της.

Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Απο την αλλη για ελα λιγο στην θεση της γιατρου που μιλαμε....Που προσπαθει να μαζεψει την ζημια σε κομματιασμενα χερια,ποδια,κεφαλια κτλ καθε μερα και στη πλειοψηφια τους ειναι πιτσιρικαδες..Τι λες να πει τελικα για τις μοτοσυκλετες;Ειπαμε,δεν εχει την δικια μας αντιληψη επι του θεματος,δεν ειναι επαγγελματιας οδηγος/δημοσιογραφος κτλ αλλα βλεπει το θεμα απο την αποψη που βιωνει η ιδια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ επι 30 χρονια...Νεκροι,τραυματιες και τρελα σκετη

Γεια χαρά,

έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά υπάρχει και άλλη μια παράμετρος. ΚΑΝΕΙΣ δεν υποχρέωσε όλους αυτούς να οδηγήσουν μοτοσυκλέτα και μάλιστα χωρίς εξοπλισμό! Προσωπικά το να οδηγείς χωρίς κρανος/μπουφάν/γάντια και μποτάκια τουλάχιστον, το θεωρώ σαν να πιάνεις με γυμνά χέρια το ταψί από το φούρνο ή να κάνεις τρέξιμο σε χωματόδρομο χωρίς παπούτσια.

Δηλαδή όπως βάζεις το γάντι για να πιάσεις το ταψί έτσι "υποτίθεται" ότι θα οδηγήσεις μοτο με εξοπλισμό.

Γι' αυτό λοιπον δεν θα έπρεπε να έχει τίποτα να πει για τις μοτοσυκλέτες, αλλά για το μυαλό των οδηγών τους και όσους ευθύνονται για τη διαμόρφωσή του.

τι λες;
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86

τι λες;
    φίλε με το γάντι, δεν πρόκειται ποτέ να καείς

με εξοπλισμό μοτό (ακόμη και τον κορυφαίο που υπάρχει στην αγορά), απλά μειώνεις τις πιθανότητες

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    τι λες;
    Γιατι πρεπει να πω κατι εγω;

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    με εξοπλισμό μοτό (ακόμη και τον κορυφαίο που υπάρχει στην αγορά), απλά μειώνεις τις πιθανότητες
    ναι αλλά οι περισσότεροι δεν φοράνε απολύτως τίποτα, οπότε....

Γιατι πρεπει να πω κατι εγω;

δεν πρέπει να πεις κάτι, για το αν συμφωνείς/πως σου φαίνεται το έγραψα...

Give me fuel, Give me fire

Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν η συγγραφέας του άρθρου, η Ηλιοπούλου, είναι η γνωστή Ηλιοπούλου της μονάδας εγκαύματος του ΚΑΤ;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μακριά τις μανάδες σας από τις μηχανές
    από drspeed στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2010, 10:01
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 21:41
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2004, 22:38
  4. μεταφορα απο τις γενικες
    από illuminatios στο forum Αντιπαραθέσεις