...η Ελλαδα δεν εχει τιποτα, εχουν ομως τα διποδα που κατοικουν εδω...
και εξηγω....
Βολτα χαλαρη με τον πατερα μου στη Ζηρεια, με το αυτοκινητο.
Ερημια, ολοι ειναι στις παραλιες της Κορινθιας οπου και συνωστιζοντε σε κιτσατα Beach Bar που τους χρεωνουν τιμες Νορβηγιας για καφεδες και ξαπλωστρες...καλα κανουν, αφου πληρωνμουν σαν λαλακες εγω δεν εχω κανενα προβλημα...
anyway, στο δρομο προς Λ.Δοξα, συνατησαμε τεσσερα; πεντε αυτοκινητα; καπου τοσα...τα δυο απο αυτα ειχαν αθηναϊκες πινακιδες και πηγαινανε ταπα στο στενο ορεινιο στροφιλικι...με προσπερασαν δε σε σημειο τετοιο που αν ερχοταν οτιδηποτε στο αντιθετο ρευμα θα ειχαμε ιστοριες χοντρες....
Ενα το κρατουμενο
Φτανουμε στη λιμνη, το τοπιο απιστευτο οσοι πατε το ξερετε...ε λοιπον δυο υπερμαλακες νεοελληνες βοδια ειχαν παρκαρει στο εκκλησακι του Αγ. Γεωργιου (αυτο που ειναι μεσα στη λιμνη) και ειχανε στη διαπασων σκυλαδικα (κοκκινου, βισση και αλλες ρατσες...) ενω κανανε μπανιο (απαγορευεται) και τα πιστιρικια τα ειχαν αμολησει με κανο μεσα στη λιμνη (επισης απογορευεται)...
Μιλαμε για ενα γαληνιο τοπιο και να ακους ενα κλασμενο ηχειο να παιζει "μπορεις αποψε να βγεις με ολες τις τσουλες της Γης" σε συνδυασμο με γκαριλες και τσιριξιες...και ενταξει ερημια ηταν οπως ειπαμε παει στο διαολο βουτηξανε παρ ολο που απαγορευεται...το εκκλησακι δεν το σεβαστηκαν; δεν ειμαι θρησκος (το αντιθετο θα ελεγα) αλλα ρε πουστη μου διπλα στη εκκλησια βρηκες να τα κανεις ολα αυτα;
Δυο τα κρατουμενα...
Το τελειωτικο ομως χτυπημα ηρθε οταν γυριζαμε απο τη λιμνη προς Φενεο...
Πυροσβεστικο οχημα σε περιπολια (cruising θα το ελεγα) και ο ανεπαναληπτος οδηγος του να κραταει τσιγαρο εξω απο το παραθυρο και να τιναζει τις σταχτες....
αυτα ειναι... τιμη στο ελληνα εποχιακο πυροσβεστη!!! ευγε μπραβο, να μαζευτουμε να τον υποστηριξουμε οταν θα ζηταει την νομιμοποιηση του! ολε!