Μπράβο παιδιά! Πολύ όμορφα! Πάντα τέτοια!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο παιδιά! Πολύ όμορφα! Πάντα τέτοια!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ayta einai..........!
![]()
mpravo se sena kai thn kopela sou!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Φιλε μου αυτο που εγραψες τα λεει ολα να σε καλα να το ξανακανεις και να το ευχαριστηθεις οσο αυτην την φορα και περισσοτεροτους δρόμους που ονειρευόμουν τους έχω μπροστά μου!![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Μπραβο Δημητρη, μπραβο Νοπη, φοβερη εκδρομη, φανταστικες φωτο...Πατησαμε και μερικους ιδιους δρομους στην δικη μας εκδρομη(Bolzano, Βrixen...κ.α.) και μπορω να νοιωσω τα συναισθηματα σας απο τα τοπια και τους δρομους σας...το δικο μου εχω αρχισει και το ετοιμαζω...δεν μου αρεσει να χρωσταω...
Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα και απο κοντα ισως καποια στιγμη... να εισαστε καλα...ααα και δεν ξεχνω...ντιρλα οεε οεε χικ:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
ααα και κατι που ειπες για nordkapp...connect...πρεπει να μιλησουμε...![]()
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!
Ελπίζουμε να το απολαύσατε..προσπαθήσαμε να σας το μεταφέρουμε όσο καλύτερα γινόταν.
-Arxierea εννοείται οτι πληροφορία θέλεις...ευχαρίστως!
-Φίλε LoykiLouk μη μου λες τέτοια...ψήνεσαι για nordkapp?
Να ετοιμάσω βαλίτσες και ισοθερμικά??![]()
Kαι καταφέρατε να μας ταξιδέψετε μαζί σας.. και στα επόμενα φίλοι !Αρχικά δημιουργήθηκε από DIM.K30
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!
Ελπίζουμε να το απολαύσατε..προσπαθήσαμε να σας το μεταφέρουμε όσο καλύτερα γινόταν.
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε μου να'σαι καλά,ευχαριστούμε και βλέπω ότι είσαι από τα Χανιά..έζησα 4 χρόνια στην πανέμορφη πόλη σας..υπέροχα μέρη!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Kαι καταφέρατε να μας ταξιδέψετε μαζί σας.. και στα επόμενα φίλοι !
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο σας παιδιά ! Δροσερό κ όμορφο το ταξείδι ! Στην Garda see ειχε τόσο άπνοια που δεν εκανε ο κόσμος ιστιοσανίδα !
Δημητρη ετοιμασε ισοθερμικα και μπαγαζιερες αλλα πρωτα απο ολα ξεκινα να ταζεις...η δικια μου παντως που ειναι "μωρο" και αρα διακατεχεται απο αγνοια κινδυνου ψιλοψηνεται... Στο κατω κατω ποσα ειναι ?πανω απο 10-12000 δεν πρεπει να ειναι...αντεχουν αυτες...
![]()
![]()
Αλλα μεχρι τοτε μπορουμε να δουμε και κατι ποιο κοντινο, εντος συνορων, ετσι για ξεμουδιασμα...anyway ιδεες υπαρχουν πολλες...αν βρουμε και χρονο...![]()
![]()
χικτα λεμε
![]()
Aυτες ειναι εκδρομεςμπραβο παιδια και του χρονου μια απο τα ιδια
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Μπράβο παιδιά φανταστικό το ταξίδι σας.
Να είσαστε καλά να ταξιδεύεται.![]()
Μπραβο παιδια!!
Ζωντανεψε το ονειρο μπροστα μου...
Ανυπομονω να κανω και εγω το πρωτο μου μεγαλο ταξιδι![]()
The only easy day was yesterday.
Μπράβο παιδία και απο μένα....
Μας πάτε μακρυά.....
sygxaritiria paidia !!!!!
panta tetoia kai panta mazi tetoia tajidia!!!