Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
και γιατί όχι ένα monsterάκι ?και πολλά υπάρχουν μεταχειρισμένα και φτηνά είναι κ παρ'οτι ιταλικά είναι και αξιόπιστα..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
και γιατί όχι ένα monsterάκι ?και πολλά υπάρχουν μεταχειρισμένα και φτηνά είναι κ παρ'οτι ιταλικά είναι και αξιόπιστα..![]()
Και... από ταξιδάκια πως πάει η Bonnie? Πάμε αξιοπρεπώς ή 100-120 και τέλος; 140-150 με διάρκεια είναι εφικτά;![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Πάει με 140-150, ο οδηγός δεν ξέρω αν θα αντέξει...Και... από ταξιδάκια πως πάει η Bonnie? Πάμε αξιοπρεπώς ή 100-120 και τέλος; 140-150 με διάρκεια είναι εφικτά;
Γενικά γυμνές μηχανές χωρίς καμία προστασία απο τον αέρα δεν είναι για ταχύτητες >120-130 για πολλή ώρα.
A Noisy Tappet is a Happy Tappet!
Δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί μια enfield να είναι πιό αναξιόπιστή από μια Ιταλική η βρετανική κατασκευή.![]()
επειδή είμαι και εγώ καμένοσ από μτχ enfield κατάλαβα ένα πράγμαΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί μια enfield να είναι πιό αναξιόπιστή από μια Ιταλική η βρετανική κατασκευή.![]()
άλλο made in europe-japan και άλλο made in india:a04:
όταν διαλυόντουσαν τα πάντα πάνω της και από ποιότητα άστα![]()
ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ
Ποιότητα ναι, μπορεί να είναι χάλια φαντάζομαι και λόγω τιμής, απο εκεί και πέρα τι να χαλάει που να κάνει ένα χιλιάρικο το χρόνο και να φοβάται κάποιος να την κυκλοφορήσει, σε ένα τόσο φτηνό μηχανάκι.
Περίεργο.
Φίλε fantacid έχω φάει το κόσμο να βρω μια λαμπρέτα σε σοβαρή (χαμηλή) τιμή, αλλά τζίφος..Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
δε παιρνεις μια βεσπα ρε φιλε?
ειναι καρα-κλασικο, κ σκυλι
σιγουρα πιο ευκολο για τη πολη κ φυσικα ακρως πιο οικονομικο!
αν δε θες κατι τοσο κοινο ψαξε να βρεις καμια παλια λαμπρετα οι οποιες ειναι πανεμορφες!
![]()
Όσο για τις βέσπες, ο καθένας ζητάει όσο του λείπει μου φαίνεται..![]()
Αλλά σαν επιλογές είναι πολύ όμορφες..
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Εντάξει εαν συγκρίνουμε μια enfield των 1.500€ (μεταχειρισμένη) με ένα monster των 5.000€ ή μια bonnie των 6.000€ και ζητάμε να έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής ...
Επίσης πρόκειται για τελείως διαφορετικής τεχνολογίας μοτοσυκλέτες, για πιο ήπια χρήση.
Ενοείται ότι οτιδήποτε Γιαπωνέζικο-Ιταλικό-Αγγλικό έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και καλύτερες επιδόσεις...
2 φωρές χάλασε η μίζα... (αυτη τι στιγμή είναι στο συνεργείο για αυτό το λόγο)... (Θα την πάρω πίσω το Σεπτέμβρη)
Αμα πάς να βάλεις μπρός, με μίζα η πόδι, ακούγονται χτυπήματα μέσα στην μηχανή.. αυτό και τις 2 φορές συνέβη ξαφνικά όταν πήγα να βάλω μπροστά.
την πρώτη φωρά με χρέωσε 400, και άλλα τόσα τώρα συν κάτι κατοστάρια σε άλλα σέρβις = > 1000
Ασχέτως Blackadder, η Bonnie πως τα πάει με ανταλλακτικά και σέρβις στην Ελλάδα;
Έχω ακούσει καλά λόγια για την αντιπροσωπεία της Triumph.Ασχέτως Blackadder, η Bonnie πως τα πάει με ανταλλακτικά και σέρβις στην Ελλάδα;
Σίγουρα είναι ποιό "επίσημη" από αυτή της Enfield...άλλα μεγέθη...
Τα ανταλλακτικά είναι σαφώς ακριβότερα, και αυτό οφείλεται στην διαφορά στην ποιότητα που αναφέρεται πιο πάνω. Το ίδιο ισχύει και για τα extras.
Για τα σέρβις δεν έχω ιδέα. Αν και είναι σχετικό, δηλαδή σε ενδιαφέρει σύγκριση 1 προς 1 (αλλαγή λαδιών με αλλαγή λαδιών) ή μακροχρόνια πόσα θα δώσεις για να συντηρήσεις τη μια και πόσα την άλλη (δύσκολο να απαντηθεί γιατί δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει).
Εγώ πάντως αν είχα τα χρήματα θα έπερνα Bonneville και ας κοστίζουν περισσότερο το σέρβις της.
Απο την άλλη αυτό που θα ήθελα στην πραγματικότητα θα ήταν μια Εnfield με την αξιοπιστία, τις επιδόσεις και την ποιότητα κατασκευής στης Triumph...(αισθητικά μου αρέσουν οι enfield περισσότερο).
αυτο που λες δεν ισχυει....Αρχικά δημιουργήθηκε από Anastassios
Μάλλον όμως, για να πάρεις αξιόπιστη μηχανή πρέπει να πλησιάσεις της ? 10000....
μπορεις και με πολυ λιγοτερα να παρεις ενα μηχανακι που να ειναι τερας αξιοπιστιας....
πχ. εγω εψαχνα ενα φθηνο αξιοπιστο μηχανακι να κανω τη δουλεια μου... σκαλιζοντας τις αγγελιες γνωστης εφημεριδας κοιτουσα γιαπωνεζικα κατω των 2000 ευρω Τελικα, πηρα ενα Yamaha XJS600 diversion του 94 με 700 ευρω... που το πηρα για την πλακα μου και το εχω 3 χρονια τωρα και του εχω κανει 45,000 km
το μηχανακι εχει γραψει συνολικα 115,000 km. Τα μοναδικα χρηματα που του εριξα σε ολα τα χιλιομετρα που εχω κανει ειναι μονο για αναλωσιμα 1 ντιζα γκαζιου + αλυσιδογραναζα + λαστιχα.... το λαδι δε το αλλαζω καθε 10,000 χιλιομετρα και υπ'οψιν οτι ο κινητηρας ειναι αεροψυκτος 4-κυλινδρος
με λιγα λογια ειναι τα λεφτα του αυτο το μηχανακι τα εχει βγαλει και με το παραπανω....
και ταξιδια κανω και στην πολη ειναι το παπι μου....
δεν ειναι τυχαιο που η Express Service εχει τα ιδια...![]()
αρα δε χρειαζεται να δωσεις 10,000 για να εχεις αξιοπιστια....
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
Έχω δει enfield μεταχειρισμένες του 2000 με χιλιόμετρα να κοστίζουν περισσότερο από πιο καινούριες ή καλύτερα λιγότερο χρησιμοποιημένες Moto Guzzi και Triumph...
Είναι αυτό κάτι αναμενόμενο; Τις Enfield δεν τις γνώριζα πριν γίνω μέλος εδώ. Τις triumph τις ήξερα για ακριβές μηχανές και μου κάνει εντύπωση που η μεταπωλητική τους αξία πέφτει σε σχέση με τις enfield...
μπορει να ισχυει αυτο που λεει ο FestoNero παραπανω για τις βεσπες.μια καλη λυση για ρετρο μηχανακι ειναι το kawasaki w650,περιπου στα 3000ευρω σαν μεταχειρισμενο μιας και δεν εισαγεται πια.μπορει να μην ειναι το 'original' αλλα ειναι κουκλαΑρχικά δημιουργήθηκε από karneadis
Έχω δει enfield μεταχειρισμένες του 2000 με χιλιόμετρα να κοστίζουν περισσότερο από πιο καινούριες ή καλύτερα λιγότερο χρησιμοποιημένες Moto Guzzi και Triumph...
Είναι αυτό κάτι αναμενόμενο; Τις Enfield δεν τις γνώριζα πριν γίνω μέλος εδώ. Τις triumph τις ήξερα για ακριβές μηχανές και μου κάνει εντύπωση που η μεταπωλητική τους αξία πέφτει σε σχέση με τις enfield...
![]()
Και που να το βρεις αυτό;![]()
Ωραίο μηχανάκι![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
κατα καιρους βρισκεις στην χρυση ευκαιρια,μοτοτριτη(περιοδικο) κα,ειχε εισαχθει κανονικα απο αντιπροσωπεια αλλα δεν πολυκυκλοφορησεΑρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Και που να το βρεις αυτό;![]()
Ωραίο μηχανάκι![]()