Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Η Οδύσσεια μιας Enfield...

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
    και γιατί όχι ένα monsterάκι ?και πολλά υπάρχουν μεταχειρισμένα και φτηνά είναι κ παρ'οτι ιταλικά είναι και αξιόπιστα..

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Και... από ταξιδάκια πως πάει η Bonnie? Πάμε αξιοπρεπώς ή 100-120 και τέλος; 140-150 με διάρκεια είναι εφικτά;
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Και... από ταξιδάκια πως πάει η Bonnie? Πάμε αξιοπρεπώς ή 100-120 και τέλος; 140-150 με διάρκεια είναι εφικτά;
    Πάει με 140-150, ο οδηγός δεν ξέρω αν θα αντέξει...

Γενικά γυμνές μηχανές χωρίς καμία προστασία απο τον αέρα δεν είναι για ταχύτητες >120-130 για πολλή ώρα.
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί μια enfield να είναι πιό αναξιόπιστή από μια Ιταλική η βρετανική κατασκευή.

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί μια enfield να είναι πιό αναξιόπιστή από μια Ιταλική η βρετανική κατασκευή.
    επειδή είμαι και εγώ καμένοσ από μτχ enfield κατάλαβα ένα πράγμα

άλλο made in europe-japan και άλλο made in india :a04:

όταν διαλυόντουσαν τα πάντα πάνω της και από ποιότητα άστα
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ποιότητα ναι, μπορεί να είναι χάλια φαντάζομαι και λόγω τιμής, απο εκεί και πέρα τι να χαλάει που να κάνει ένα χιλιάρικο το χρόνο και να φοβάται κάποιος να την κυκλοφορήσει, σε ένα τόσο φτηνό μηχανάκι.
    Περίεργο.

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    δε παιρνεις μια βεσπα ρε φιλε?

ειναι καρα-κλασικο, κ σκυλι
    σιγουρα πιο ευκολο για τη πολη κ φυσικα ακρως πιο οικονομικο!

αν δε θες κατι τοσο κοινο ψαξε να βρεις καμια παλια λαμπρετα οι οποιες ειναι πανεμορφες!

Φίλε fantacid έχω φάει το κόσμο να βρω μια λαμπρέτα σε σοβαρή (χαμηλή) τιμή, αλλά τζίφος..
    Όσο για τις βέσπες, ο καθένας ζητάει όσο του λείπει μου φαίνεται..
    Αλλά σαν επιλογές είναι πολύ όμορφες..
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Εντάξει εαν συγκρίνουμε μια enfield των 1.500€ (μεταχειρισμένη) με ένα monster των 5.000€ ή μια bonnie των 6.000€ και ζητάμε να έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής ...

Επίσης πρόκειται για τελείως διαφορετικής τεχνολογίας μοτοσυκλέτες, για πιο ήπια χρήση.

Ενοείται ότι οτιδήποτε Γιαπωνέζικο-Ιταλικό-Αγγλικό έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και καλύτερες επιδόσεις...

2 φωρές χάλασε η μίζα... (αυτη τι στιγμή είναι στο συνεργείο για αυτό το λόγο)... (Θα την πάρω πίσω το Σεπτέμβρη)
    Αμα πάς να βάλεις μπρός, με μίζα η πόδι, ακούγονται χτυπήματα μέσα στην μηχανή.. αυτό και τις 2 φορές συνέβη ξαφνικά όταν πήγα να βάλω μπροστά.

την πρώτη φωρά με χρέωσε 400, και άλλα τόσα τώρα συν κάτι κατοστάρια σε άλλα σέρβις = > 1000

Ασχέτως Blackadder, η Bonnie πως τα πάει με ανταλλακτικά και σέρβις στην Ελλάδα;

Ασχέτως Blackadder, η Bonnie πως τα πάει με ανταλλακτικά και σέρβις στην Ελλάδα;
    Έχω ακούσει καλά λόγια για την αντιπροσωπεία της Triumph.

Σίγουρα είναι ποιό "επίσημη" από αυτή της Enfield...άλλα μεγέθη...

Τα ανταλλακτικά είναι σαφώς ακριβότερα, και αυτό οφείλεται στην διαφορά στην ποιότητα που αναφέρεται πιο πάνω. Το ίδιο ισχύει και για τα extras.

Για τα σέρβις δεν έχω ιδέα. Αν και είναι σχετικό, δηλαδή σε ενδιαφέρει σύγκριση 1 προς 1 (αλλαγή λαδιών με αλλαγή λαδιών) ή μακροχρόνια πόσα θα δώσεις για να συντηρήσεις τη μια και πόσα την άλλη (δύσκολο να απαντηθεί γιατί δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει).

Εγώ πάντως αν είχα τα χρήματα θα έπερνα Bonneville και ας κοστίζουν περισσότερο το σέρβις της.

Απο την άλλη αυτό που θα ήθελα στην πραγματικότητα θα ήταν μια Εnfield με την αξιοπιστία, τις επιδόσεις και την ποιότητα κατασκευής στης Triumph...(αισθητικά μου αρέσουν οι enfield περισσότερο).

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG

Re: Η Οδύσσεια μιας Enfield...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anastassios

Μάλλον όμως, για να πάρεις αξιόπιστη μηχανή πρέπει να πλησιάσεις της ? 10000....
    αυτο που λες δεν ισχυει....

μπορεις και με πολυ λιγοτερα να παρεις ενα μηχανακι που να ειναι τερας αξιοπιστιας....

πχ. εγω εψαχνα ενα φθηνο αξιοπιστο μηχανακι να κανω τη δουλεια μου... σκαλιζοντας τις αγγελιες γνωστης εφημεριδας κοιτουσα γιαπωνεζικα κατω των 2000 ευρω Τελικα, πηρα ενα Yamaha XJS600 diversion του 94 με 700 ευρω... που το πηρα για την πλακα μου και το εχω 3 χρονια τωρα και του εχω κανει 45,000 km

το μηχανακι εχει γραψει συνολικα 115,000 km. Τα μοναδικα χρηματα που του εριξα σε ολα τα χιλιομετρα που εχω κανει ειναι μονο για αναλωσιμα 1 ντιζα γκαζιου + αλυσιδογραναζα + λαστιχα.... το λαδι δε το αλλαζω καθε 10,000 χιλιομετρα και υπ'οψιν οτι ο κινητηρας ειναι αεροψυκτος 4-κυλινδρος

με λιγα λογια ειναι τα λεφτα του αυτο το μηχανακι τα εχει βγαλει και με το παραπανω....

και ταξιδια κανω και στην πολη ειναι το παπι μου....

δεν ειναι τυχαιο που η Express Service εχει τα ιδια...

αρα δε χρειαζεται να δωσεις 10,000 για να εχεις αξιοπιστια....
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Έχω δει enfield μεταχειρισμένες του 2000 με χιλιόμετρα να κοστίζουν περισσότερο από πιο καινούριες ή καλύτερα λιγότερο χρησιμοποιημένες Moto Guzzi και Triumph...
    Είναι αυτό κάτι αναμενόμενο; Τις Enfield δεν τις γνώριζα πριν γίνω μέλος εδώ. Τις triumph τις ήξερα για ακριβές μηχανές και μου κάνει εντύπωση που η μεταπωλητική τους αξία πέφτει σε σχέση με τις enfield...

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από karneadis
    Έχω δει enfield μεταχειρισμένες του 2000 με χιλιόμετρα να κοστίζουν περισσότερο από πιο καινούριες ή καλύτερα λιγότερο χρησιμοποιημένες Moto Guzzi και Triumph...
    Είναι αυτό κάτι αναμενόμενο; Τις Enfield δεν τις γνώριζα πριν γίνω μέλος εδώ. Τις triumph τις ήξερα για ακριβές μηχανές και μου κάνει εντύπωση που η μεταπωλητική τους αξία πέφτει σε σχέση με τις enfield...
    μπορει να ισχυει αυτο που λεει ο FestoNero παραπανω για τις βεσπες.μια καλη λυση για ρετρο μηχανακι ειναι το kawasaki w650,περιπου στα 3000ευρω σαν μεταχειρισμενο μιας και δεν εισαγεται πια.μπορει να μην ειναι το 'original' αλλα ειναι κουκλα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0107_bonnie_w6502_zoom+2001_kawasaki_w650+side_view.jpg 
Προβολές:	239 
Μέγεθος:	68,4 KB 
ID:	170888

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Και που να το βρεις αυτό;
    Ωραίο μηχανάκι
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
    Και που να το βρεις αυτό;
    Ωραίο μηχανάκι
    κατα καιρους βρισκεις στην χρυση ευκαιρια,μοτοτριτη(περιοδικο) κα,ειχε εισαχθει κανονικα απο αντιπροσωπεια αλλα δεν πολυκυκλοφορησε

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως φτιαχνονται τα φιλέτα στο τεπόζιτο μιας Enfield?
    από sapila racing στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2011, 20:22
  2. Λοιπόν μιας και είναι επίκαιρο
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2010, 15:16
  3. μιας και εχουμε εκλογες....
    από Skoydoy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 22:47
  4. Γυναίκες (ή ασυνεννοησία μιας σχέσης)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 17:27
  5. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 15:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ