σε ενα μολις μηνα μετα ην καταστροφη του πρωτου fzr ο φιλος μου ο μαστορας μου ειχε βρει αλλο μεταχειρισμενο απο γερμανια,με μολις 30000χλμ...!!εδω ειμαστε!!αγοραζεται αμεσως και αρχιζουν τα πρωτα σχεδια.....τι ακριβως να φιαξουμε,τι ακριβως.......ξανα το μυαλο παει στο zx12r αλλα οχι ακριβως ετσι.......θελαμε κατι πιο extreme,πιο φουτουριστικο που να βγαζει ματι........εκεινη την εποχη κιεχοντας κατεβασει τοννους φωτο απτο νετ,το ματι μου πεφτει,σενα υπεροχο photoshop,ενος φολου με το λογοτυπο omerta69!!!!κατι τετοιο θελαμε......Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
![]()
ΜΗΠΩς ΘΑΠΡΕΠΕ Να φτιαξουμε κατι ακομα πιο εντυπωσιακο,στο ιδιο περιπου μοτιβο,πουνα αναδεικνυει ολα του τα καλα σημεια και το ικανο δυναμικο του?κοινως καλη η εμφανιση αλλα να διωξουμε και καποιο περισιο βαρος βρε αδελφε!!!!η χαριστηκη βολη δοθηκε απο ο τελευταιο ταξιδι που εκανε στην αθηνα το οποιο ομως δεν ολοκληρωσε ποτε του.......μετα απο καμια συνεχομενη ωρα με το κοντερ στα 240-260,μαφησε στο θεσσαλικ καμπο,λουζοντας τον τοπο στα λαδια!!!!
![]()
![]()
ειχε και καμια 150000χλμ,σο κοντερ του,τσιμπουσε και τα λαδακια του,κανα λιτρο στα 1000χλμ,και ο καφρος απο πανω του πουθελε και συνεχομενες τελικες,για μια ωρα!!!με γυρισε πισω παντως εστω και με δυο κυλινδρους.....αφεθηκε σε συνεργειο φιλου αφου αφερεθηκαν ολα τα πλαστικα του,και τελικα πουληθηκε για επισκευη,αφου δεν ηθλα να ριξω αλλα λεφτα πλεον σαυτο.........και καπου εδω ξεκιναει ενα καινουργιο στορρυ τρελας και παθους.......