Μια φιλη μου που ειδε το ατυχημα και πηγε κοντα,ειπε οτι ηταν πολυ σοβαρα,ισως και να ηταν νεκρος...
Το παλικαρι ειχε χασει σε δευτερολεπτα παρα πολυ αιμα,αν και φορουσε κρανος.
Η παναγια μαζι του
Μια φιλη μου που ειδε το ατυχημα και πηγε κοντα,ειπε οτι ηταν πολυ σοβαρα,ισως και να ηταν νεκρος...
Το παλικαρι ειχε χασει σε δευτερολεπτα παρα πολυ αιμα,αν και φορουσε κρανος.
Η παναγια μαζι του
The only easy day was yesterday.
το παιδι δυστυχως δε τα καταφερε...σημερα εγινε η κηδεια του. ηταν σε κωμα τοσες μερες. ηταν φιλος μου απο τη προηγουμενη δουλεια. ενα παιδι που ηξερε μονο να χαμογελαει κ να χαιρεται τη ζωη παρεα με τη μηχανη του..
θοδωρη ησουν κ θα εισαι παντα ενας συνειδητοποιημενος μηχανοβιος. ευχομαι εκει που εισαι να συνεχισεις να κανεις ολους να χαμογελουν κ να χαιρονται που σε γνωρισαν οπως εδω...δε θα σε ξεχασουμε ποτε..
ολοι οι φιλοι σου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigi77
το παιδι δυστυχως δε τα καταφερε...ωραια φέτα...
![]()
![]()
καλό ταξίδι στη ψυχή του....
Κρίμα για το παλληκάρι ρπμ....
Έκανα παρόμοια μ@λ@κία χθες βράδυ, απο τέρμα δεξια στην Αμερικής στο φανάρι, έστριψα τέρμα αριστερα στην Πανεπιστημίου, ουτε φλας ουτε τιποτα...![]()
Μπινελίκια και κόρνες απο εναν ντελιβερα κι ενα σμαρτ (στο τσακ το γλύτωσα)
Δε θέλει πολύ...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κρίμα... κρίμα...
Τι άλλο να πει κανείς...![]()
Κουράγιο στην οικογένειά του και καλό ταξίδι στον συνάνθρωπο...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
στο "βιβλιο των ηρωων του τρομου" κι αυτο το παιδί........
καλο ταξίδι και κουράγιο σοτυς δικους τους...
![]()
Καλό ταξίδι ...
και συνέχισε να χαμογελας σε εμας απο εκει που είσαι...
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!