Γεια χαρά ... !! ο λόγος αυτού του πόστ είναι οτι αποφάσισα να αγοράσω μηχανή... πολλές οι επιλογές και έχω χαθεί λίγο... επίσης λόγω των ημερών όλα τα μαγαζιά είναι κλειστά οπότε βρήκα ευκαιρία να σας απασχολήσω λίγο εδω μέσα... !!
η εμπειρία μου απο μηχανές είναι η εξής: έχω ανέβει μερικές φορές σαν συνεπιβάτης σε παπί... ώς εκεί!! χαχαχα... επειδή ξέρω τις απαντήσεις σας να σας πώ το εξής.. ο στόχος είναι η μηχανή που θα πάρω να είναι καθαρά "εκπαιδευτική.." δηλαδή σε 6 μήνες - 1 χρόνο πάμε για 600άρι+ .... οδηγάω 6 χρόνια αυτοκίνητο και έχω γίνει μάρτυρας σε πολλά σκηνικά (τρακαρίσματα, βρισίδια, μπουνίδια, κτλ...) επίσης έχω τρακάρει και αρκετές φορές οπότε θέμα παιδείας δεν τίθεται... την έχω! ήθελα καιρό μηχανή και τώρα νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή.. οπότε σας παρακαλώ μήν αρχίσετε τα "πάρε ενα παπάκι, πάρε δυό παπάκια, κτλ...."
υ.γ σκέφτομαι για ninja 250 (είναι όμορφο και έχω δεί καλές κριτικές σε περιοδικά) αλλα δεν θέλω να είναι ψόφιο... σορρυ για το "περίεργου ύφους" ποστ και ευχαριστώ για τις απαντήσεις![]()