210-7778315 Νικος .Ειναι στη Μιχαλακοπουλου.Παρε μια ιδεα απο εκει πρωτα.Να δεις αν και πως γινεται,να παρεις τιμη και μετα κατεβαινεις και Πειραια.
210-7778315 Νικος .Ειναι στη Μιχαλακοπουλου.Παρε μια ιδεα απο εκει πρωτα.Να δεις αν και πως γινεται,να παρεις τιμη και μετα κατεβαινεις και Πειραια.
Για ρωτα στην RACE TECH Σκυλιτση 14 Πειραιας τηλ 210 4173504
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
Εγω δεν θα ρωταγα παντως.Μια φορα εγινε η στραβη(μεγαλη π@π@ρια)και δεν ξαναπηγα.Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
Για ρωτα στην RACE TECH Σκυλιτση 14 Πειραιας τηλ 210 4173504
o.k.
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
αυτος κανει μετατροπες και στις εργοστασιακες εξατμισεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Sto fazer που καβαλαει μετασκευασε τη μαμα εξατμιση ωστε να εξαλειψει καποια τρυπα που ειχε σε συγκεκριμενες στροφες.Το πετυχε και μαλιστα χωρις να ειναι παρανομος απο αποψη θορυβου.Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
αυτος κανει μετατροπες και στις εργοστασιακες εξατμισεις?
paides eyxaristo gia to endiaferon!!!!tin deytera tha ton episkefto kai tha sas po ti paizei!!!!
καλημέρα,είναι ο λόγος που δεν αγόρασα το συγκεκριμένο μηχανάκι,
παρά το γεγονός οτι είναι ΑΡΙΣΤΟ απο κάθε πλευρά . Θέλω απόλυτη
συμμετρία στη μοτο και ρώτησα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της honda.
Η απάντηση κατηγορηματικά οχι. Δεν γίνεται,λόγω των αισθητήρων
και του καταλύτη. Το προηγούμενο μοντέλο (με καρμπυρατέρ) έχει
δύο (sc40 το δικό σου είναι το sc54).
Μείνε όπως είναι. Τέλειο.
gate 7
red or dead
Θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό στη μηχανή!!!!Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά ξαφνικά το φαντάστηκα με δύο εξατμίσεις και τρελάθηκα!!!!
Δεν το έψαξες καθόλου?Αρχικά δημιουργήθηκε από hondakias1300
Θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό στη μηχανή!!!!Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά ξαφνικά το φαντάστηκα με δύο εξατμίσεις και τρελάθηκα!!!!