Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Nα φύγετε, να πάτε αλλού! Ιστορία τρέλας - Ηράκλειο Σίτι

πανε αγορασε αυτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	christmas-christine-car.jpg 
Προβολές:	264 
Μέγεθος:	44,2 KB 
ID:	170970

Μανιβελάτο μέλος
    Καταρχήν βλέπω πολλά ηρακλειωτάκια που δεν εμφανίζονται στα απογευματινά προσκλητήρια για μπύρες.. Αδικαιολόγητοι στην πρωϊνή αναφορά!

Λοιπόν μια από τα ίδια, μόνο που εγώ έφυγα από την "χαλαρή συνοικία" και πήγα εθνικής αντιστάσεως και βρήκα την ηρεμία μου όσο κουφό και αν ακούγεται..

Αφού πρώτα τσακώθηκα με όλη την γειτονιά εκεί που έμενα κάτω από το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ γιατί ήταν και εκεί άγραφος νόμος.. Τους έγραφα στα @@ μου, έβγαζα ξύλα, γλάστρες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.. Χειρότερος δε από όλους ήταν ένας παπάς που έμενε δίπλα, κάτοχος, E200 (Mercedes ) κλούβας και micra όπου όπως είναι προφανές είχε κλείσει το μισό δρόμο.. ο οποίος μπορεί να έλειπε 5 μέρες στο χωριό αλλά ήθελε όταν γυρίσει να βρει πάρκινγκ και είχε μονίμως εμπόδια. Μια μέρα γυρνάω από τη σχολή να σου η παπαδιά έξω και αρχίζει το κύρηγμα.. μέχρι να καταλάβω ότι δεν μιλούσε σανσκριτικά και πολυβολούσε με 300 λέξεις/ sec είχε γίνει κατακόκκινη. όταν δε δεν άκουσε συγνώμη και άκουσε ένα χαλαρό, εγώ εδώ τώρα θα παρκάρω γιατί ο δρόμος είναι δημόσιος εκτός και αν είναι οικόπεδο σου άρχισε να βγάζει άναρθρες κραυγές και μπήκε στο σπίτι.. :rotflmao: Την επόμενη μέρα, είχαν τηλεφωνήσει στον σπιτονοικοκύρη μου, ζωνιανός γαρ, να με συνεφέρει, και μου άφησαν ένα σημείωμα δίπλα στον πίνακα με τα κοινόχρηστα ότι στην γειτονιά κάνουν παράπονα γιατί παρκάρω και οι καημένοι κάνουν κύκλους και ψάχνουν πάργκινγκ.. :rotflmao: Τους έγραψα και εγώ ένα σημείωμα 100 λέξεις και άφησα το σπίτι.. :rotflmao: Πλέον βρίσκω με την πρώτη θέση επί της αντιστάσεως, και η μηχανή είναι μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Ελα αδελφάκι εγώ να σου πω την αλήθεια τώρα άρχισα να παρακολουθώ το φόρουμ ποιο εντατικά πιο παλιά χαλαρά και που... Στο επόμενο προσκλητήριο για μπύρες αν θέλεται στείλτε ένα ΠΜ.. Εκτός και αν βγαίνει ποστ που το αναφέρει...

Καλημέρεεεεεεεεεεεες....
    Πωλείται Ducati S2R 800

Καλημέρες !

Tελίκα καλύτερα κέντρο δηλαδή. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να βρείς αλλά δεν σε πρήζει κανείς όπου κ
    αν παρκάρεις.

Το μπύροπροσκλητήριο έχω καιρό να το δώ εγώ . Αυτό για το τίτα μπρίκι δεν λέτε;;
    Εγώ είμαι εκεί κ χωρίς προσκλητήριο πάντως!

Banned Το avatar του/της WebD
    Λείπουν 1-2 στρατηγοί προς Ατλαντικό μεριά και έχουμε χαλαρώσει.... μετά τον 15Άυγουστο να ετοιμάζεστε για μπυροκατάσταση

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rodman
    Αδελφέ και εγώ απο Ηράκλειο είμαι... Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι το εξής : ( Κατα την ταπεινή μου άποψη...) Καλείς την ασφάλεια και τους λές πληρώνω τέλη κυκλοφορίας και με ποιο δικαίωμα με απειλούνε επειδή πάρκαρα την μηχανή μου μπροστά απο την οικοδομή τους σε δημόσιο δρόμο έχω φόβο για την ακεραιότητα του οχήματος μου και θα ήθελα να γίνει επίσημη καταγραφή... Φίλος αποζημιώθηκε 5.000 για ζημιά των 300 ευρώ που δεν είναι καν σίγουρος αν την έκαναν οι γείτονες μόνο και μόνο γιατί είχε ακράδαντα στοιχεία και επίσημη αναφορά απο την ασφάλεια για το δρόμο που άφηνε την μοτοσικλέτα του...

Tέλη κυκλοφορίας = και τέλη σταθμεύσεως..

Εχω 10 κλήσεις από Δημοτική....ας τολμίσουν να το πάνε παρα πέρα

Πληρώνουμε η δεν πληρώνουμε??? τέλη κυκλοφορίας????

Αντε γιατι έχουμε μετατρέψει τους δρόμους σε τσιφλίκια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    Tέλη κυκλοφορίας = και τέλη σταθμεύσεως..

Εχω 10 κλήσεις από Δημοτική....ας τολμίσουν να το πάνε παρα πέρα

Πληρώνουμε η δεν πληρώνουμε??? τέλη κυκλοφορίας????

Αντε γιατι έχουμε μετατρέψει τους δρόμους σε τσιφλίκια....

Πωλείται Ducati S2R 800

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ