καλησπερα σε ολους!ξερει καποιος για το helmetcity ?καποια αποψη ,τι αξιοποιστια εχει αυτο τι e-shop?ευχαριστω!!
καλησπερα σε ολους!ξερει καποιος για το helmetcity ?καποια αποψη ,τι αξιοποιστια εχει αυτο τι e-shop?ευχαριστω!!
Πριν ένα μήνα πήρα ένα Shark RSI από εκεί
Μισή τιμή από εδώ και πολύ καλό κατάστημα
Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Άντε γιατί παράγινε η δουλειά με τους κλέφτες εδώ
και 'δω πήρε ένας συνάδελφος 2 Shoei XR-1000 αν δεν κάνω λάθος
πολύ ευχαριστημένος, όλα άψογα
Τη Δευτέρα παρέλαβα το XR-1000. Ήρθε στο σπίτι μου με τη ups. Όλα μια χαρά!!
Τι μεταφορικά σου χρέωσαν?
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Φίλε tombell επειδη αυτο τον καιρο ζαχαρωνω το ιδιο κρανος (Shark Rsi). Μήπως ξερεις
ο φίλος σου τι μέγεθος το πήρε;
Δηλαδή εγώ στο Shark S800 που έχω τώρα φοράω Medium, To RSI έχει την ίδια φόρμα;
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Ποιος φίλος μου? Για μενα το πηρα (small)Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
Μήπως ξερεις ο φίλος σου τι μέγεθος το πήρε;
Δηλαδή εγώ στο Shark S800 που έχω τώρα φοράω Medium, To RSI έχει την ίδια φόρμα;
Δεν ξέρω τι φόρμα έχει το S800, αλλα σου συνιστώ να πας να το δοκιμάσεις
προτού το παραγγείλεις
Πηγαινε στον παπαγεωργίου ψηλά στη Μιχαλακοπούλου
μπερδευτηκα με το απο κατω που μιλαγε για συναδελφο..
ευχαριστώ ,
απο παπαγεωργίου είχα πάρει το S800, εκέι θα πάω...
Απο το RSI εισαι ικανοποιημένος ?
Το helmetcity για Ελλάδα χρεώνει 29 λίρες μεταφορικά. Το topgearstore.com από το οποίο ήμουν έτοιμη να παραγγείλω το ίδιο κράνος χρεώνει 19 λίρες (ή μπορείς να επιλέξεις να πληρώσεις σε ευρώ που ξέρεις απευθείας πόσα θα χρεωθείς σε ευρώ) αλλά δεν δέχεται πιστωτική.
Eπειδή κι εγώ για Shark προσανατολιζόμουν αρχικά, θα σου συνιστούσα να πας να τα δοκιμάσεις και τα 2 γιατί δεν έχουν το ίδιο καλούπι. Το RSI προσωπικά μου ήταν πιο φαρδύ (αλλά αμφότερα μου ήταν μεγάλα).
τελικά δεν πήρες το RSI δηλαδή;προσανατολιζόμουν
Όχι!Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
Τη Δευτέρα παρέλαβα το XR-1000. Ήρθε στο σπίτι μου με τη ups. Όλα μια χαρά!!
καλα είναι πρωί ακόμα
ευχαριστώ
Δεν δέχεται πιστωτική σημαίνει δέχεται μόνο paypal η στέλνει και αντικαταβολή?Όπως και να έχει ευχαριστώ για την βοήθειαΑρχικά δημιουργήθηκε από mreth
Το helmetcity για Ελλάδα χρεώνει 29 λίρες μεταφορικά. Το topgearstore.com από το οποίο ήμουν έτοιμη να παραγγείλω το ίδιο κράνος χρεώνει 19 λίρες (ή μπορείς να επιλέξεις να πληρώσεις σε ευρώ που ξέρεις απευθείας πόσα θα χρεωθείς σε ευρώ) αλλά δεν δέχεται πιστωτική.
Eπειδή κι εγώ για Shark προσανατολιζόμουν αρχικά, θα σου συνιστούσα να πας να τα δοκιμάσεις και τα 2 γιατί δεν έχουν το ίδιο καλούπι. Το RSI προσωπικά μου ήταν πιο φαρδύ (αλλά αμφότερα μου ήταν μεγάλα).
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Ναι, δέχεται paypal. Νομίζω κι αντικαταβολή αλλά δεν είμαι σίγουρη...Καλές αγορές!!!
Πολύ καλό κράνος. Περίμενα όμως οι αεραγωγοί να κάνουνε καλύτερη δουλειά αλλά δεν πειράζειΑρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
Απο το RSI εισαι ικανοποιημένος ?