να που ηρθε η στιγμη που την πατησα κ εγω...εκανα την αγορα απο το εν λογω μαγαζι το οποιο ειναι κ power-seller κ εχει κ 99.8% feedback...εχουν αγορασει αλλα 2 παιδια απο εδω μεσα τη συγκεκριμενη προσφορα που δινει το εν λογω μαγαζι κ περιμενω να γραψουν κ εκεινοι τις εντυπωσεις απο τις εξατμισεις κ την κατασταση στην οποια τους ηρθαν...το θεμα ειναι οτι ειναι για φιλο που εχουμε παει πολλεεεες βολτες μαζι κ ξενερωσα απιστευτα...
οι εξατμισεις που μου εστειλε ο πο***στης ο ιταλος ειναι μεταχειρισμενες
αυτο το καταλαβαινεις απο τις γραντζουνιες που εχει η καθε εξατμιση εκει που πιανει η βαση τους κατω απ'την ουρα,απο ενα μικρο καψιμο που εχει η 1 απο τις 2 κ το βασικοτερο απο τη μαυριλα που εχει μεσα η εξατμιση...βαζοντας το δαχτυλο μεσα στην εξατμιση βγαινει μαυρο...ανοιξα dispute στο pay-pal κ μου απαντησε ο ιταλος να του στειλω τις φωτο μηπως κ εγινε μ**λακια στην courier...του εστειλα τις φωτο κ περιμενω να δω πως θα δικαιολογηθει...δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι καινουριες αυτες οι εξατμισεις...ακομη κ το κουτι τους αλλα κ τα ναυλον φαινονται ξανανοιγμενα κ μαλιστα πολλεεες φορες....α ρε πο***στηδες ιταλιανοι
θα σας κραταω ενημερους για τα περαιτερω
http://cgi.ebay.it/SBK-LEOVINCE-YAMA...d=p3286.c0.m14
![]()