καθολου παραλογος φιλε μου οπως τα εχουμε χιλιοπει αφου με 6600 παιρνεις κουτα 2008...ολα τα υπολοιπα ειναι απλη λογικη...
καθολου παραλογος φιλε μου οπως τα εχουμε χιλιοπει αφου με 6600 παιρνεις κουτα 2008...ολα τα υπολοιπα ειναι απλη λογικη...
Ο ΒΥΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΡΑΝΟΣ ΓΑΝΤΙΑ BAGSTER ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ.ΣΤΑ 7.195
table920
Καλημερα παιδια!Καλως σας βρηκα![]()
Επειδη βλεπω διαφορες τιμες και δεν πολυβγαζω ακρη.
Ποσο κοστιζει αυτη την στιγμη καινουργιο απο αντιπροσωπια?
Η αγορα απο παραεισαγωγη τι ακριβως ειναι? Ειναι καθε εμπορος εκτος της αντιπροσωπιας?? Φανταζομαι πως οχι...
Οι τιμη για αγορα απο παραεισαγωγη ειναι αρκετα καλυτερη?
Και σε τι υστερει ενα τετοιο μοντελο σε σχεση με ενα αντιπροσωπειας?
Πολλες ερωτησεις συγγνωμη αλλα πρεπει να τις λυσω μιας και σκεφτομαι την αγορα της συγκεκριμενης μηχανης
Νομίζω αντιπροσωπίας αυτή την στιγμή μετά την πτώση του τέλους ταξινόμισης έχει κάπου 7.500? (ΑΒS)!
Σε διαφήμιση σε περιοδικό το έχω δει και 7000?(ΑΒS - παραεισαγωγής)!!
Χωρίς δωρα και στις δυο περιπτώσεις!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
Πριν μια βδομαδα πηρα μια v-strom 650 6/07 στα 5800 με αρκετα εξτρα . Αρκετοι ιδιοκτητες ειναι ετοιμοι για παζαρια τωρα που εχει πεσει η τιμη . Υπομονη λοιπον και ξεκινα τα τηλεφωνα . Οποιος θελει να πουληση θα κατεβαση την τιμη , αλλιως θα χασει περισσοτερα στο μελλον . Εχω βρει το αντιπροσωπειας στα 6800 ,και το παραεισαγωγης στα 6550 στο ιδιο μαγαζι καινουργια!!!
Για δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω φίλε μου...γιατί θέλω εδώ και τόσα χρόνια να κάνω την κίνηση αλλά πάντα κάτι στραβώνει.
Αρκεί να κάνει ανταλλαγές
Θα γυρίσω νικητής.....
Κανείς???Πείτε καμιά γνώμη ρε παίδες,θέλω να σπρώξω το varadero 125 που έχω και έχω κολλήσει![]()
![]()
![]()
Θα γυρίσω νικητής.....
Στο περιοδικό ΜΟΤΟ του αυγούστου δίνει γνωστό μαγαζί παραεισαγωγής 6550.
Θα πέσει φτώχεια στα μεταχειρισμένα.
Πάντως γνωστός μου δίνει 2005 με 19000!!!!!χιλιόμετρα και μπαγκαζιέρες τριπλέτα και συναγερμό και φώρα ΧΕΝΟΝ και διπλό στάντ και πολλά άλλα μπιχλιμπίδια κοντά στα 4500.
Για δώσε στοιχεία αδερφέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Στο περιοδικό ΜΟΤΟ του αυγούστου δίνει γνωστό μαγαζί παραεισαγωγής 6550.
Θα πέσει φτώχεια στα μεταχειρισμένα.
Πάντως γνωστός μου δίνει 2005 με 19000!!!!!χιλιόμετρα και μπαγκαζιέρες τριπλέτα και συναγερμό και φώρα ΧΕΝΟΝ και διπλό στάντ και πολλά άλλα μπιχλιμπίδια κοντά στα 4500.
Αν δεν μπορείς εδώ τότε με pm
Θα γυρίσω νικητής.....
αν σε ενδιαφέρει πάντως ακόμα για μεταχειρισμένο (καθαρό και με αρκετά extra):
μοντ. 2005, 4.500 ευρώ
http://www.moto.gr/forums/showthread...ghlight=VSTROM
Αρχικά δημιουργήθηκε από terlegas
Κανείς???Πείτε καμιά γνώμη ρε παίδες,θέλω να σπρώξω το varadero 125 που έχω και έχω κολλήσει![]()
![]()
![]()
Θα γυρίσω νικητής.....
Καλημέρα τώρα είδα το μήνυμα και απαντώ αν ενδιαφέρεσαι για τον γνωστό μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από terlegas
Για δώσε στοιχεία αδερφέ...
Αν δεν μπορείς εδώ τότε με pm
Βασίλης 6932577571 πάρε και κουβεντιάστε.
Hτιμη φιλε ειναι παρα πολυ καλη ορμα εγω κατω απο 5500 δεν θα το εδεινα αυτο το μηχανακι και τοσα εξτρα !!!!!!!!!.Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Καλημέρα τώρα είδα το μήνυμα και απαντώ αν ενδιαφέρεσαι για τον γνωστό μου.
Βασίλης 6932577571 πάρε και κουβεντιάστε.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8
ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
http://agrinion-moto-team.blogspot.com/
----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----
Δυστυχώς,δεν με ενδιαφέρει αγγελία,αλλά μόνο απο μαγαζί,λόγω της ανταλλαγής.
Για τον έμπορο ζήτησα στοιχεία που πουλάει 6500 ευρώ
Θα γυρίσω νικητής.....
αν μαθευτει ποιος ειναι αυτος ο εμπορος στο "μοτο του αυγουστου" θα ηθελα να ενημερωθω και εγώ![]()