Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Δεκαπενταύγουστος!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rockobok

Δεκαπενταύγουστος!!

Τι όμορφη που είναι η αθήνα ρε παλικάρια τώρα που απουσιάζει η πλειοψηφία για τα μπάνια του λαού.Στην Καβάλας παίζεις και μπάλα άμα θες, η Κηφισίας αεροδρόμιο στην Αλεξάνδρας ζήτημα να συναντάς 70-80 αμάξια!!Ένα πράμα θα σας πώ, μαρούσι αιγάλεω 10 λεπτά!!

δεν πάμε και καμμιά νυχτερινή τσάρκα λέω εγώ?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    αυτο ειναι το προβλημα...οτι καποιοι βλεπουν αδειο δρομο ΕΝΤΕΛΩΣ και αγνοουν ακομα και τα 50 εναπομεινοντα αμαξια θελει προσοχη ακομα περισσοτερο τωρα πχ πειραιως παντα πεταγονταν απο τα στενα...αυτες τις μερες ομως το εχουν παρακανει
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
    .....ρε παλικάρια .....

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    αυτο ειναι το προβλημα...
    παλλικάρι μου εσυ! :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rockobok
    αυτο ειναι το προβλημα...οτι καποιοι βλεπουν αδειο δρομο ΕΝΤΕΛΩΣ και αγνοουν ακομα και τα 50 εναπομεινοντα αμαξια θελει προσοχη ακομα περισσοτερο τωρα πχ πειραιως παντα πεταγονταν απο τα στενα...αυτες τις μερες ομως το εχουν παρακανει
    έχεις απόλυτο δίκιο +1000

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    παλλικάρι μου εσυ! :rotflmao: :rotflmao:
    ειμαι ειμαι
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Συμφωνώ και επαυξάνω...

Ναι, οκ, αφου ομως συμφωνούμε όλοι μας με όλους μας δεν πάμε και καμμια νυχτερινή τσαρκα?

Πεινασμένο Μέλος Το avatar του/της RudeOrc

Συμφωνώ απόλυτα.
    Σήμερα το πρωί, από τις 3.30 μέχρι τις 4.30, έκανα ένα κλασικό δρομολόγιο για εμένα, Κυψέλη-Βύρωνα (για να πάω την κοπέλα μου σπίτι της) και πάλι πίσω Κυψέλη. Ευτυχώς το έκανα με το αυτοκίνητο της αδερφής μου γιατί πρέπει να ήμουν ο μόνος που σταμάταγε στα φανάρια και που δεν νόμιζε ότι ήταν σε πίστα. Αν ήμουν με τη μηχανή, τουλάχιστον σε 2 περιπτώσεις θα είχα κινδυνεύσει. Π.χ., να στρίβω αριστερά σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με το φανάρι μου (για αριστερά) πράσινο, και από απέναντι να μου κολάει ένα όργιο θεωρώντας ότι το δικό του κόκκινο δεν μετράει. Δεν πάμε καλά...

Προσοχή παιδιά, ζόρικα τα πράγματα...
    Bandit Rules.... sometimes.... :a13:

εγω δεν εχω κυκλοφορησει απο προχτες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Ναι, οκ, αφου ομως συμφωνούμε όλοι μας με όλους μας δεν πάμε και καμμια νυχτερινή τσαρκα?
    Βγήκα Πέμπτη βράδυ αργά (1-2 πμ) μια βολτίτσα μεχρι Βάρκιζα και πισω όλη την παραλιακή και ήταν όνειρο....

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF