σιγα βρε Ωναση, σιγαΑρχικά δημιουργήθηκε από sek
![]()
όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια:rotflmao:
![]()
![]()
σιγα βρε Ωναση, σιγαΑρχικά δημιουργήθηκε από sek
![]()
![]()
![]()
...ex 88 SS 600 GR
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
σιγα βρε Ωναση, σιγα![]()
δεν είναι οικονομικό το θέμα, αλλά συνολικής εικόνας και απόδοσης της μηχανής συν το ότι είναι αντικειμενικά ένα απ' τα πιο ωραία μοντέλα που κυκλοφορούν.
The journey is the reward!
Ακριβώς!!! Και αυτό είναι η ουσία της ελληνικής κατοχής του GS1200Αρχικά δημιουργήθηκε από sek
![]()
![]()
"Φίλε, εχω αγοράσει το top μηχάνημα με τα 20Κ
Εσυ δεν το εχεις, παρε τα π@π@ρι@ μου, την έχω πιο μεγάλη κτλ..."
Ωχ! αρχισε ο πολεμος της αξιοπιστιας....!
![]()
αλλα ξεχασα...ΠΟΙΟΣ μιλησε για αξιοπιστια? μονο για ομορφια και τιμες γραφονται ...
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Ωχ! αρχισε ο πολεμος της αξιοπιστιας....!
![]()
αλλα ξεχασα...ΠΟΙΟΣ μιλησε για αξιοπιστια? μονο για ομορφια και τιμες γραφονται ...
ξεχασες τις επιδοσεις!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
δε λεω καλο και αγιο το sv αλλα η λεξη "επιδοσεις" σου ειναι λιγο αγνωστη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
που ειναι το 1200 το Τenere? ... :a39:
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
περιμενει στη γωνια.ανTε να ανεβει λιγο η κατηγορια ,να ξαναμoιραστει η τραπουλα να βγει πρωτο παλι το adventure!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
που ειναι το 1200 το Τenere? ... :a39:![]()
![]()
![]()
Στον ιατρικό και δικηγορικό σύλλογο..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
φίλε έχεις ταξιδέψει με το ΚΤΜ; με το GS;Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
Αστο μαστορα ,γιατι εχεις να ριξεις πολυ κλαμα![]()
![]()
![]()
μήπως απλά ευλογάς τα γένια σου;
The journey is the reward!
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Στον ιατρικό και δικηγορικό σύλλογο..![]()
Καταλαβα,αρχες Σεπτεμβρη δηλαδη,ειναι κλειστα τωρα...:rotflmao:
ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ GS1200 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ (ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ). ΕΙΧΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ SUZUKI SV650S ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ... ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ - . ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΒΑΛΑ ΤΟ TIGER TO ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΑΝΕ ΑΛΛΟΥ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ...ΒΑΡΕΤΟ Ε;
ΒΑΡΕΤΟ ΝΑΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasXios
ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ GS1200 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ (ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ). ΕΙΧΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ SUZUKI SV650S ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ... ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ - . ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΒΑΛΑ ΤΟ TIGER TO ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΑΝΕ ΑΛΛΟΥ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ...ΒΑΡΕΤΟ Ε;![]()
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
με το ΚΤΜ ,ναι εχω ταξιδεψει.με το GS οχι και ουτε θελω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sek
φίλε έχεις ταξιδέψει με το ΚΤΜ; με το GS;
μήπως απλά ευλογάς τα γένια σου;
ρε παιδια ,εγω ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει...
πως γινεται εν ετη 2009 η BMW να βγαζει μοτοσυκλετα 1200 cc ΑΕΡΟΨΥΚΤΗ και να πουλαει σαν τρελη,τουλαχιστον εδω στην ελλαδα?δλδ αν το μοτο το εχεις και καθημερινο εργαλειο και κολλησεις στην κινηση δεν αναβει?μπορει καποιος με GS να με διαφωτισει?